Arama sonuçları: *

1. H

Çözüldü✓ Sorun çözüdldü yetkili arkadaşlar silebilir

... sorun çözüldü
  2. H

Bilgisayarda ekran gidiyor ve otomatik restart oluyor

başka ekran kartım yok maalesef hocam kabloları kontrol ettim bir temassızlık yok gibi görünüyor acaba yanlış kabloyu takmış olabilir miyim hiçbir fikrim yok
  3. H

Şimdi şöyle hocam rastgele aralıklarla gerçekleşiyor google steam gibi yerlerde gezinirken bir anda ekran kapanıyor siyah oluyor ve ardından yaklaşık 10 saniye sonra bilgisayar otomatik olarak yeniden başlatıyor kendini oyunlarda ise bazen 80 90 fps alıyorken 5 10 fps e düşüyor ve hiçbir şekilde...
  4. H

yaptım hocam üstüne 2 kere format attım bilgisayara
  5. H

Dostlar bilgisayarda mesela internette steam google gibi yerlerde gezinirken önce ekran gidiyor siyah oluyor ve sonra otomatik restart oluyor sistemim şu şekilde bu arada ekran kartım yeni 1 ay oluyor alalı Asus rtx 5060 8 gb i5 12400f 16gb ram h610h m ddr4 anakart 550w msi mag forge psu...
  6. H

Bilgisayarda internette gezinirken görüntü gidiyor

Dostlar her şeyi yaptım ne yaparsam yapayım sorun çözülmüyor ne yapmam gerek anlamadım valla
  7. H

ram derken vram mı hocam hiç bilmiyorum bu konuları 16 gb ram var markasını hatırlamıyorum ama kaliteli markaydı normal ramleri 4 yıl önce almıştım 8x2 16 gb ram var toplam 1759588322 ekran kartında bir sorun olduğunu düşünmüyorum oyunlarda gayet iyi performans veriyor 67 dereceyi hiç geçmedi...
  8. H

Dostlar 5060 ekran kartım var i5 12400f işlemcim 550 msi mag forge psu var internette mesela google steam gibi yerlerde gezinirken bir anda görüntü gidiyor windows 11 kullanıyorum uyku modu ayarını kapattım belki ondan dolayıdır diye ama düzelmedi bilgisayar çalışıyor ama görüntü gidiyor ve...
  9. H

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı aldım işlemcim oyunlarda hiç kullanılmıyor

driver ile alakalı bir sorun varmış sorun çözüldü herkese teşekkürler
  10. H

hocam anlamadım valla saçma bir durum oyunda anlık 100 fps alırken 10 15 fps e düşüyor ve artmıyor windows m2ssdye kurulu zaten sorunu anlamadım 3dmark testi yapsam parçalara zarar gelir mi ömrü falan kısalır mı sizce?
  11. H

alakası yok kartı sıfır daha yeni aldım bugün geldi
  12. H

hocam 30 dakika 1 saat sonra oyunda anlık 100 fps alırken 10 20 fps e düşüyor ve hiçbir şekilde artmıyor sebebi nedir peki?
  13. H

the witcher 3 bannerlord kingdom come deliverance zaten ekran kartı yeni geldi bu üç oyunda test yapabildim neden böyle oluyor sizce hocam sorunu anlamadım valla umarım ekran kartı arızalı değildir işlemcide belki sorun olabilir ama hiçbir fikrim yok bilgisayarda aşırı bir yavaşlama var şuan...
  14. H

Dostlar 5060 ekran kartı aldım i5 12400f işlemcim var oyunlarda işlemcim hiç kullanılmıyor 10% 20% kullanılıyor ekran kartım full 100% kullanılıyor ve ekran kartım 65 dereceyi geçmiyor asus oyun oynarken anlık 5 10 fps e düşüyor ve ne yaparsam yapayım fps hiçbir şekilde artmıyor kapatıp...
  15. H

Bilgisayar durduk yere kasıyor

Dostlar 5060 ekran kartı aldım i5 12400f işlemcim var 16 gb ram var ekran kartını aldıktan sonra bilgisayara sıfırdan temiz kurulum windows 11 format attım ama bilgisayar youtube üzerinden falan gezinirken kasıyor böyle anlık sonra düzelir gibi oluyor sebebi nedir? ekran kartı sıfır bu arada...
  16. H

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı aldım windows 11 format atacağım

Eyvallah teşekkürler hocam
  17. H

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı aldım windows 11 format atacağım

Dostlar yeni ekran kartı aldım windows 11 kullanıyorum format atacağım ama windows 11 ssd bozma olayı diye bir şey vardı o sorun düzeldi mi acaba patlamayalım :)
  18. H

Çözüldü✓ 16 yaşındayım incehesap üzerinden ekran kartı alacağım

Tamamdır riske girmeye gerek yok incehesap üzerinden almayacağım saçma bir sistemi var zaten gaminggentr en iyisi gibi
Geri