Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim asus leptop indirimleri 13999 TL 19500tl

2050 nin sadece ismi var diye biliyorum aralarında çok performans farkı olurmu 2 laptop arasında
  2. E

🔥İndirim asus leptop indirimleri 13999 TL 19500tl

ortalama bir iş bilisayarı olarak tavsiye eder misiniz? Yada başka tavsiyeleriniz var mı ?
  3. E

Twitch Donate Linki Veren Siteler Lazım

kabasakala bakabilrsin
  4. E

🔥İndirim Eti topkek 24 adet fındıklı ve meyvelisi 85 lira

nays sadece amazon prime üyeliğine indirim yapıyor diye biliyorum harcamalarınada mı indirim oluyormuş ?
  5. E

discordda garip bir ekran?

genel bir sorun var akrdaşlar acil girmeniz gerekiyorsa çalıştır üzerinden %appdata% komutunu yazın discord klasörünü komple silin ve tekrar yüklyin girecekseniz fakat discord.com üzerinden giriş yapamıyacaksınız düzeltmeye çalıştıklarını dair bir mail oludum daha detaylı araştırmak isteyen...
  6. E

Nays kart carfoursa online markette cash back veriyormu?

Nays kart carfoursa online markette cash back veriyormu? bi ürün alacağımda cash yapıyormu internet mağzasında deneyenleriniz varmı arkadaşlar ?
  7. E

Eve çekirge girdi nasıl çıkarabilirim?

evi üstüne yap kaç
  8. E

❌İndirim Bitti! JBL Flip Essential 2 1.949,00 ₺

https://forum.donanimarsivi.com/konu/jbl-flip-essential-2-bluetooth-hoparloer.799915/ konusu var hocam
  9. E

Samsung şarj sorunları hakkında

https://www.hepsiburada.com/mcdodo-ca-7521-l-tipi-type-c-data-sarj-kablosu-3a-1-8m-siyah-pm-HB00000VSJJP
  10. E

Samsung şarj sorunları hakkında

s10+ kullanıyorum bendede oldu yeni kablo aldım adaptörle düzeldi şuan öyle 12 saat 6 saat vermiyor uyarı temizlemek istiyorsan illa yapışmayan hamur sakızla temizleyebilirsin
  11. E

valorant gece pazarı size ne geldi

teşekkürler hocam
  12. E

valorant gece pazarı size ne geldi

iyon vandalı aldım hocam
  13. E

🔥İndirim Süperlig Taraftar Paketi 99₺

hocam bu 129 tl olan paketde aynı anda kaç kişi izleyebiliyor
  14. E

yeni sezonda süperligi nerde uyguna izlerim ?

Yeni sezonla beraber futbol izleyeceğim uygun kesintisiz yayın verebilecek tavsiye ettiğiniz izleme platformu var mıdır selçuk spor dışında
  15. E

XPG summoner Cherry MX klavye alınır mı?

red swtich versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum başlarda bi çınlama sesi oluyor enter space büyük tuşlarda yani zamanla dülzeliyor ama gayet memnunum ben driver konusunda eski driveri sıkıntılı baya tavsiye etmem ama yeni driver aktif edildi aktif onu kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım...
  16. E

Yayın açtığımda arkadaşım kendi sesini duyuyor.

anladığım kadarıyla twitch youtube yayını açtığında arkadaşına geri kendi sesi sekiyor eğer böyleyse arkdaşına dc den harici yayın açabilirisn ekranın genelde öyle yapıyorlar yada obs ayarlarından sesi ayrıştırararak discord sesini yayına gitmesini engelleyebilirsin dc den yayın açtığında ses...
  17. E

Yardım Arkadaslarla Modern Warfare 2 Oynamak Istıyoruz Ama Cok Pahalı

bilgisyarının ne olduğunu yazmamış işletim sistemini bilemem
  18. E

https://etail.com.tr/call-of-duty-modern-warfare-2-mac-3 1689553291 tükenmiş görmemştim
  19. E

güven olmaz dostum onlara
  20. E

Amazon Prime Cashback veren bankalar

amazon siparişlerimizde cashback geliyormu pek
Geri