Arama sonuçları: *

1. MiralayErdem

Amazon Kindle Basic 2024 16 GB Reklamsız - 5899 TL

Garantisi ile kendi uğraşacağı şeyleri getirmez. Bunun için servis ağı vb kurması gerekiyor. Onun yerine yapanlar var sonuçta..
  2. MiralayErdem

🔥İndirim Razer BlackWidow V4 (Yeşil Anahtar) - Chroma RGB mekanik oyun klavyesi 3.973 TL

Kasım ayında v4x modeli 3693 lira civarlarındaydı. Kasım indirimlerine rağmen bugün bu modelin fiyatı neredeyse aynı. Güzel klavye.
  3. MiralayErdem

🔥İndirim Razer BlackWidow V4 (Yeşil Anahtar) - Chroma RGB mekanik oyun klavyesi 3.973 TL

[H3 id='URLhttpsamzn.eud1dlova5Razer+BlackWidow+V4+Yeil+Anahtar+-+Chroma+RGBURL']Razer BlackWidow V4 (Yeşil Anahtar) - Chroma RGB[/H3]
  4. MiralayErdem

🔥İndirim Maxsun Anakartlar uygun fiyatlar ile Türkiye'de

Maxsun J. :) şaka bir yana bu isimle tr de biraz zor :)
  5. MiralayErdem

🔥İndirim Corsair Xeneon WOLED 2k 240Hz Monitör 23.999₺!

Zaten monitörlerdeki mat olma olayına hep tav olmuşumdur. Eski tüplü monitörler ne güzel parlak ekrandı. Hep parlak ekranlı monitör görünce imrenirdim ve görüntü bana daha güzel gelirdi. Nasipse g8 34” alıp bu hayalime kavuşacağız. Parlak diye hatırlıyorum.
  6. MiralayErdem

❌İndirim Bitti! KOŞŞŞŞŞŞ Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥 5.999₺ (Dip Fiyat )

Bu da benim hawk gibi bel desteğinin olduğu yerde boşluk var. O bel desteği hep arkaya kaçıyorsa lanet ettirebilir.
  7. MiralayErdem

🔥İndirim 🔥MONTECH King 95 PRO PC Oyun Kasası Beyaz (7.199TL)🔥

Alttaki şerit led tasarımı bendeki phanteks gibi. Çok hoş bir görüntüsü oluyor.Gerçekten güzel kasaymış kardeşim.
  8. MiralayErdem

🔥İndirim Efsane Cuma Sonrası Halen İndirimde Olan Ürünler

Onu koyarsa üst modelleri nasıl satacak ?
  9. MiralayErdem

🔥İndirim Rog strix b850-f sepette 14.300 tl

Maksimum için yok
  10. MiralayErdem

🔥İndirim Rog strix b850-f sepette 14.300 tl

Peşin fiyatına taksit yapsa almıştım.
  11. MiralayErdem

🔥İndirim NZXT SOĞUTUCU 999 TL ÇÖK!

Vasatın üstü.
  12. MiralayErdem

🔥İndirim Msı MB Mpg B850 Edge Tı Wıfı Am5 Ddr5 14,699TL

Gayet güzel duruyor msi'da
  13. MiralayErdem

Neden Asus hocam ? 1764250360 Yani bu ne anlama geliyor açıklar mısınız ? Pek bilgim yok bu detaylar hakkında. Genel itibari ile asus mu mantıklı ? Asus rog b850 düşünüyorum sizce bu mu o mu ?
  14. MiralayErdem

Ciddi misin hocam. 2 ay önce takip etmiyordum. Ne olduda böyle oldu ? Ayrıca rog seriside öyle miydi ? 1764241291 Ben de. Nedense sistemde en çok anakarta taktım kafayı
  15. MiralayErdem

🔥İndirim XIGMATEK MASTER X II PRO 750W KASA 3557₺

Tasarım odama uyduğu için almak istiyorum. Malum fractal desing fiyatları arşa çıkmış.
  16. MiralayErdem

Msı MB Mpg B850 Edge Tı Wıfı Am5 Ddr5 8400MHZ(OC) HDMI 4x M.2 USB 10GBS 5g Lan Wı-Fı 7 Atx https://app.hb.biz/eflcMwWyaoqy
  17. MiralayErdem

🔥İndirim XIGMATEK MASTER X II PRO 750W KASA 3557₺

https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-endorphin-wd-siyah-4x12cm-argb-ahsap-panel-midt-e-atx-gaming-kasa.html Ben bunu çok beğendim. Var mı kullanan ?
  18. MiralayErdem

🔥İndirim Anker Soundcore Motion+ Kablosuz HiFi Bluetooth Hoparlör -2599₺

Bro aynı arayıştaydım. Razer levithian v2 x aldım. Külüstür b450 tomahawk anakartımdaki tek type c ile bağladım. Ürünün sorunsuz çalıştı daha garip olan şey sesi de aktarıyor. İade edip daha güçlü bir şey almayı düşündüm ama inan kablo kalabalığımı yok ettiği ve sesi nispeten berrak verdiği ve...
  19. MiralayErdem

🔥İndirim Kingston Beast Expo 64GB(2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 19500TL (etiket deformeli)

Yeni senaryo ram üzerinden işleyecek demek ki ..
  20. MiralayErdem

🔥İndirim VATANDA %15 İNDİRİM MEVCUT OEM PAKETLERDE KAÇIRMAYINNNNNN!!!

Link koyarsan hoşuna gider insanların
Geri