Arama sonuçları: *

1. wrezins

18 yaş burun ameliyatı

yok diğer yerlerimde sıkıntı yok sadece burun
  2. wrezins

18 yaş burun ameliyatı

tesekkür ederim yorumun için reis 1764053711 sol tarafta minik bir nefes sıkıntım var o kadar burnum dümdüz eğride değil burnum dümdüz orantılı tek sıkıntısı çok kemerli ve ucu aşağıya doğru
  3. wrezins

18 yaş burun ameliyatı

valla sadece dalga geçilmek değil ben direkt burnumdan nefret ediyorum 1763907591 düşüncemi tam anlamıyla özetlemişsin valla 1763907615 onu çıkarsam başkası zorbalar burnum büyük 1763907652 haklısın bilmiyorum seneye karar vermiş olurum herkese düşünceleri için teşekkür ediyorum
  4. wrezins

18 yaş burun ameliyatı

teşekkür ederim geri dönüş yaptigin icin doktoru arastiricam 1763566514 belki kotu doktora denk gelmistir 1763566553 tek zorbalanmak değil ben kendi burnumu cidden hic sevmiyorum 1763566634 Valla seneye yaptiricam gibi insallah pisman olmam
  5. wrezins

18 yaş burun ameliyatı

unutmassam atim seneye
  6. wrezins

18 yaş burun ameliyatı

Valla gerçekten cok sevinirim burnum kemerli ve büyük kesinlikle olucam sanırım.Eğer atma şansın varsa önceki ve sonraki halini atabilir misin?(tabi eğer istersen).Doktorun kimdi? Ne kadar ödedin?
  7. wrezins

C++ kitap önerisi verir misiniz?

Muhammed Mastarın c++ kitabını aldım güzel gibi 1763546290 valla her şey anlatılmııyor orda 1763546637 bp kolay değil biraz matrix ve trigonometri bilsen iyi olur ama alışınca harbiden çok eglenceli oturup aralıksız 18 saat bp de kodlama yaptıgımı bilirim.Sorun bp değil.Sorun oyun yapmak.Oyun...
  8. wrezins

18 yaş burun ameliyatı

Arkadaşlar 3 ay sonra 18 oluyorum burnum yüzünden çok fazla dalga konusu oldum özgüvenim yıllardır yerlerde.Burnum çok büyük ve kemerli.Ben ameliyat olmak istiyorum ailem burnunun ucu düşer 22 yaşında ol diyorlar.Üniversiteyide bu burunla okumak istemiyorum.Yıllardır birsürü zorbalığa maruz...
  9. wrezins

C++ kitap önerisi verir misiniz?

Arkadaşlar uzun süredir Unreal Engine bp de kodlama yapıyorum yakın zamanda c++ a geçtim ama zorlanıyorum c++ ı çok az biliyorum youtubedede her bilgi verilmiyor bir kitap almak istiyorum.Türkçe olmasını istiyorum.Fiyat önemli değil.Önerilerinizi bekliyorum amacım sadece Unrealde kullanmak.
  10. wrezins

Traş makinesi önerisi verir misiniz?

Yüzümü tahriş ediyor ve sivilce cıkarıyor
  11. wrezins

Traş makinesi önerisi

Güzel duruyor kesin sıfırlar demi sakalı
  12. wrezins

Traş makinesi önerisi

Dostlar bütçem 800 TL sakalları sıfırlayacak,sinek kaydı yapacak bir traş makinesi var mı?Kaliteli ve tamamen sıfır sakal olacak.
  13. wrezins

Traş makinesi önerisi verir misiniz?

Dostlar bütçem 800 tl sakalları sıfırlayacak,sinek kaydı yapacak bir traş makinesi var mı?Kaliteli ve tamamen sıfır sakal olacak.
  14. wrezins

Toplum mu Medyayı yönetir yoksa Medya mı toplumu yönetir?

Yarın bir münazaramız var.Onların konusu "Medya toplumu yönetir" bizim konumuz ise "Toplum medyayı yönetir".Bana biraz fikir verebilir misiniz? Biraz argümana ve düşünceye ihtiyacım var.Uzun ya da kısa farketmez:)
  15. wrezins

Oyun motoru değiştirmek:(

cok teşekkürler:) 1705823873 çok sağol,inşallah başarırım:)
  16. wrezins

Oyun motoru değiştirmek:(

Dostlar uzun zamandır UE5 kullanıyorum.UE5 genelde pc için gerekli oluyor.Pc oyunu içinde hem para hem ekip lazım.Bende biraz para kazanim diye mobile giriş yapıcam.Bunun içinde unityden iyisi yok.Tek sorun ben çok az kod yazdım.Genelde unrealin BP sistemini kullandım.Ama bence kodlamayıda...
  17. wrezins

Oyun hikayesi yazmak:/

Güzel fikir ama çok saçma hikaye yazıyor.Sizin bir fikriniz var mı kısaca?
  18. wrezins

Çok saçma hikaye yazıyor be hdkskskdjfhjdjs genede fikrin için teşekkürler🤩
  19. wrezins

Dostlar oyun yapıcam ama hikaye bulamıyorum.Oyun online olmayacak(belki ilerde olur)ama karşıdakini ağlatacak duygularını yerin dibine sokacak bir hikaye düşünüyorum bulamıyorum.Sizin bir tavsiyeniz var mı? Ya da önerebileceğiniz insan psikolojisi videoları var mı?Belki o videoları izlersem...
  20. wrezins

Bu pc kaç yıl gider?

youtube.Ama çok zor be öğrenmek. 1705222131 genelde herkes boş sahnede sabit 120 alıyor.Ue5 izin verse binlere çıkar
Geri