Arama sonuçları: *

• Users: cgrky
  • Order by date
  1. C

190₺ Arctic MX-6 Termal Macun Alınır mı?

bende aldım tşk ler.
  2. C

Çözüldü✓ LAPTOP ÖNERİSİ 30-35k

1 8 gb da ben alırım diye düşünüyorum ama bakalım laptop fiyatları çok pahalı :(
  3. C

Çözüldü✓ LAPTOP ÖNERİSİ 30-35k

birde şu var bende bunu düşünüyorum: https://www.amazon.com.tr/ASUS-A15-FA507NV-LP034W-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-Processor/dp/B0D8BFJ1PS
  4. C

Yardım Bu Digitürk sitesi orijinal mi

Herhangi bir eş dostunkinide kullanabilirsin adına kayıtlı olmak zorunda değilmiş.
  5. C

Yardım Bu Digitürk sitesi orijinal mi

Ziraat Bankası ile kampanyası var haberiniz olsun 3348 tl çekiyorlar banka kartı ise tek çekim kredi kartı ise 12 taksit 1 Kasım tarihinde banka 850 Tl para puan yüklüyor Sonuç 2500 Tl ye decoder li tüm süper lig maçlarını izliyorsunuz !!!
  6. C

🔥İndirim Voidu Ubisoft indirimleri başladı, AC Valhalla 67 TL

ubisoft connect den oynuyosun
  7. C

Assasin's Creed Valhalla Ragnarok edition alınır mı?

adamın kule inşa ettiği yerdemi boss la savaşıyosun ? ayrıca ana harıtaya dönü ordan devam edebilirsin 1702621210 20 gündür oynuyorum ben gayet zevkli bende sadece dlc almayı düşnüyorum.
  8. C

Yardım 700 BİN TL ARABA ÖNERİSİ

2. mazdam 1. sini 1.5 günde satıldı o fiyatlara doluluk oalrak alabaliceğin nadır araçlardan kör nokta uyarısından koltuk ısıtma cam buz çözmesine kadar olan bir araç iyice bir araştırın bence
  9. C

Yardım 700 BİN TL ARABA ÖNERİSİ

mazda 3 2010 ve üstü impresive full bir araçtır araştırın...
  10. C

Yardım Gamebillet’ten Assasin Creed oyunları hakkında sorum var

bilen yokmu bende almayı düşünüyorum gamebillet den ?
  11. C

🔥İndirim 🔥🔥WD Black SN770 1 TB 1338 TL🔥🔥

aldım bende tşk ler beyler. 500 gb vardı 3 4 oyunda dolmuştu. şimdi yeni gelecek ssd daha iyi eskisini çıkarıp yenısını o slota takacagım diğer slota da eskısını takacagım ?? fark eder mi? yoksa 2. slota direk takayımmı ?
  12. C

❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

gaza geldım aldım saolunn..
  13. C

RDR3 Ne Zaman Çıkar? RDR2 Tarzı Tavsiye Oyun Önerisi

ben yavaş yavaş sindire sindire oynuyorum hemen bitmesin diye :)
  14. C

kule tipi soğutucu montajı

deneyeceğim teşekkürler arkadaşlar.
  15. C

kule tipi soğutucu montajı

arkadaşlar merhaba ; sipariş ettiğim se 224 xt kule tipi soğutucum geldi akşam iş çıkışı evde kendim takacağım sanırım Ankara'da birkaç yeri aradım 150 Tl istiyorlar sorunum şudur hiçbir bilgim yok bu konularda kendim denesem zarar verirmiyim birşeylere izleyerek yapsammı youtube den...
  16. C

kule tipi soğutucu önerisi

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-black-v2-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu bunu sipariş ettim bakalım nasıl olacak
  17. C

est. hocam o fiyatlara hiç çıkmak istemiyorum sadece oyun oynuyorum 1 2 saat günde teşekkürler öneri için.
  18. C

2000 tl ye geliyor teşekkürler.
  19. C

teşekkürler bilgi için hocam
Geri