Arama sonuçları: *

1. L4ck3y

Japonya'dan PlayStation 5 Pro Getirmek

Haziran ayında Japonya'ya Çin aktarmalı gidicem ve PS5 Pro almak istiyorum fakat bu aralar Japonya ve Çin'in arası karışık olduğundan mıdır yoksa direkt olarak Çin'deki prosedürler mi böyle bilmiyorum ama havaalanında çok katı kontroller olduğu söyleniyor. Ps5 Pro aldığım senaryoda Çin'de...
  2. L4ck3y

R5 5600X & RTX 4060 Ti sistemde oyunlarda düşük FPS sorunu

Son zamanlarda aldığım FPS değerlerinin düşüklüğü çok canımı sıkmaya başladı ve bu özellikle online oyunlarda (LoL ve PUBG ağırlıklı) gözüme batmaya başladı. Sistemim: RTX 4060 Ti 8 GB Ryzen 5 5600X 32 GB (2x16) DDR4 3200MHz RAM MSI MPG B550 Gaming Plus anakart BIOS ve ekran kartı sürücülerim...
  3. L4ck3y

200mbs fiber ethernet kablosu ile 100mbs üstünü göremiyorum

sanırım sorunu çözdüm aygıt yöneticisinden baktığımda laptopum 100mbs ethernet destekliyor yine de teknik ekip gelip modeme bir bakıcak yüksek ihtimal gigabit usb ethernet adaptörü almam gerekecek
  4. L4ck3y

Laptopumun ethernet portu 1 gigabit destekliyor ama en fazla 100mbs alabiliyorum

Vodafone net 200mbs fiber internetim var. Telefonumdan wifi testi yaptığımda 200mbs alabiliyorum fakat odam uzakta olduğu ve daha stabil bir bağlantı tercih ettiğim için laptopuma ethernet ile bağlantı sağlıyorum. Cat6 kablo kullanıyorum. Aygıt yöneticisinden ethernet portumun özelliklerini...
  5. L4ck3y

laptop kullaniyorum nasil bakabilirim destekleyip desteklemesigine
  6. L4ck3y

Vodafone Net fiber 100mbs olan tarifemi 200mbs ye çıkardım telefon ile modemin yanında wifi testi yaptığımda bir problem yok 200mbs full hız alabiliyorum ama bilgisayardan ethernet kablosuyla test yaptığımda 100mbs üstü görmüyor. Kablom Cat6 destekliyor olması lazım. Modem de destekliyor olması...
  7. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

Farklarını bilmiyorum ama ilk baş ryujin istiyordum fakat beyazını bulamadım mecbur ryuo tercih ettim
  8. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

Fps oynamıyorum
  9. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

İşlemci anakart ve psu yu ekran kartı çıkınca alıcam gibi
  10. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

Ya acelem yok parcalari toplayip 5090 cikana kadar idare edicek bir sey almama gerek yok elimde orta seviye bir sistem var şuan zaten onu kullanıyoeum 1727298776 önerilere açığım
  11. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

Zaten alamam yurtdisindan parcalari pesin fiyatina taksitle alicam burdan
  12. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

Haklısınız orası öyle ama yurtdışından ülkeye sokarken ekstra bir ücret ödüyor muyuz kayıt vs. kenardan köşeden bir vergisi çıkıyoe mu bu işin sürekli yurtdışından getirilen şeylere kural geliyor çünkü
  13. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

Hocam anlatamıyorum sanırım. Mevzu ekran kartına kaç vereceğim falan değil. Yılbaşından önce alabildiklerimi alayım ki fiyatlar uçunca pişman olmayayım. Sırf mualefet olmak için yazmayalım lütfen.
  14. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

anladım ama bu gümrük , yurtdışından elektronik alet getirme mevzuları karışık şu aralar biliyorsunuz. Bilgisayar parçalarında herhangi bir sıkıntı olmuyor mu
  15. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

Mevzu 5090 sistem hocam onu yapacak maddi durumum yok sisteme ayırdığım bu parayı 1 buçuk yıldır bir yandan yatırımlarla bir yandan da çalışarak biriktirdim 1727297704 9950x3d için tahmini bir çıkış tarihi ya da duyuru var mı
  16. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

Peki işlemciyi beklemeli miyim yoksa şu an r9 9950x gayet yeterli olur mu. İşlemciyi bir kenara koyarsak şu an kasayı sıvı soğutmayı ramleri ve depolamayı önden almam sıkıntı yaratmaz değil mi?
  17. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

Custom soğutma çok benlik değil pek sevmediğim bir şey. Kasanın içine ekstra fan olarak lian li ya da corsairın mıknatısla birleşen fanlarını düşündüm ama bekledigimden daha pahalılar ekstra fan alma işini sonraya bırakıcam gibi 1727297286 Keşke öyle bir imkanım olsa da gidip alabilsem amerika...
  18. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

Hocam psu konusunda çok bilgili değilim açıkçası önerilere açığım. Ayrıca psu nun asus olmasına gerek yok 1200w beyaz bir psu arıyorum zaten kasanın kapağından fazla gözükmeyecek
  19. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

Ekipmanlarım full sadece sistem eksik
Geri