Arama sonuçları: *

1. EsquireTR

R6 Siyah Ekran Hatası

Oyun ara sıra en az günde 1 defa raunt başleken siyah ekran atıyor ve oyunu açıp kapatma zorunda kalıyorum bunu çözümü nedir bilen varmı acaba?
  2. EsquireTR

2000 TL'ye tam boy klavye önerisi

Bende bunu düşündüm ama hakkında pek bilgi yok hocam kullanan yok
  3. EsquireTR

2000 TL'ye tam boy klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar: Bütçem 2000 TL, %100 boyutlu tam bir klavye arıyorum, önerilerinize açığım. Mekanik olursa daha iyi olur, teşekkürler. Enter ve silme tuşu büyük olursa sevinirim
  4. EsquireTR

Android Rootlu Cihaz İade Süreci

Merhaba arkadaşlar; 24 Temmuz'da Redmi Note 11r aldım cihaz ayın 28'inde elime ulaştı ve bir süre kullandım ama sonradan rootlu oldugunu fark ettim teknik servis yakın diye elden garantiye verdim ayın 9'unda bana ayın 11'de cihazı geri verdiler kamera sürüm hatası veriyor ve kapanıyordu ve SMS...
  5. EsquireTR

DVI to DP Dönüştürücü Önerisi

DVI'dan HMDİ yada DP çıkış olacak.
  6. EsquireTR

DVI to DP Dönüştürücü Önerisi

Merhaba arkadaşlar benim ekran kartım Sapphire Nitro RX 470 8 GB sadece DVI çıkışı mevcut monitörümde Rampage RM-421s flower 24" 165Hz 1ms. Bu ikisi için bana bir dönüştürücü önerme şansınız var mı 165Hz istiyorum 500 TL'ye kadar çıkabilirim yardımlarınızı bekliyorum. 1706865788 Dönüştürücü şu...
  7. EsquireTR

Yarın bu sistemi alıcam 1080p 165 hz monitor var neyi yükseltiyim parçalardan

Hocam 3060'e eş bir ekran kartı var ordan pay biçebilirsiniz gelecek oyunlara bağlı olarak tahminimce 3 sene full ayarlarda sonrasında düşüre düşüre oynatabilir tabii ki bu gelecek oyunlara bağlı bir şey teknolojinin nereye geleceğini kestirmek zor.
  8. EsquireTR

Rainbow Six Siege(R6) Drop/Takılma Sorunu

Deneyeceğim hocam.
  9. EsquireTR

Yarın bu sistemi alıcam 1080p 165 hz monitor var neyi yükseltiyim parçalardan

Anakartı yükseltebilirsin hocam yada m2 ssd yükseltebilirsin 500 gb çok az çünkü.
  10. EsquireTR

Rainbow Six Siege(R6) Drop/Takılma Sorunu

Merhaba arkadaşlar R6 yani Tom Clancy's Rainbow Six Siege oyununda sürekli drop yiyorum normalde oyun full ayarlada 150 FPS altına düşmüyor ekran kartı sıkcaklığı 60 derece gecmiyor işlemci sıcaklığı maks 81 82 görüyor bunun sebebi ne olabilir? İşletim Sistemi:Windows 10 Home 64-bit (10.0...
  11. EsquireTR

Çözüldü✓ Format Sonrası Ekran Gelmiyor

Bios güncellemesi çözüm
  12. EsquireTR

Yardım Gta sa bass.dll atabilecek var mı?

buyrun hocam bunu kullanaibilirsiniz yada istersen googlede 500mblık versionu var ses dosyaları yok onuda indirebilirsiniz.
  13. EsquireTR

hocam denedim ordada sinyal yok hatası alıyorum
  14. EsquireTR

Merhaba arkadaşlar abimin r9 390 anakarına sahip ryzen 2li bir kasası var pcsi format atmış ve şuan ekran gelmiyor anakart modeli msi a520m-a pro sizce nedeni nedir nasıl ekran gelmesin sağlayabilirim 1684009877 Format atmadan önce hiç bir sorun yoktu win 10dan 11'e yükselti ve ekran gelmiyor...
  15. EsquireTR

Anakart Tavsiyesi Uygun Fiyatlı

zam gelmeden alabilirsem inşallah yaparız beraber hocam .d
  16. EsquireTR

Sistemde OC işlemi yapmayı düşünüyorum yeterli olur mu?
  17. EsquireTR

sıfır b450 prime 2200 yerine asus tuf 2.el el 2500 tl alayım o zaman bilgi için teşekkürler
  18. EsquireTR

İstanbul kart olmadan nasıl metroya binebilirim

kart olmuş 50 tl gerek yok sanal kart açmak en mantıklısı uyguluma üzerinden kayıt ol kredi kartı yada banka kartı ile para at
  19. EsquireTR

Ryzen 5 5600 işlemcili RX 6600 ekran kartlı bir sistem toplicam Smart Access Memory özelliğini kullanabileceğim anakart tavsiyesi varmıdır uygun fiyatlı? 1672171199 b450 serisinde sma özelliği varmı birde
  20. EsquireTR

Apu Sistem Tavsiyesi

apu sistem yerine bütçemi biraz daha zorlayacak dost kayaoğlunun şu sistemini almak daha mantıklı geliyor şuanda 4 bin tl daha pahalı ama 3060 bandın ve daha uygun bir kart...
Geri