Arama sonuçları: *

1. Y

144 Hz Ve 360 Hz farkı

knka kucuk sayılarda tabii belli olur ama hz büyüdükce aradaki fark bi tık daha az hissedilmeye basliyor gibi sanki. yani bana öyle geldi gibi.
  2. Y

200 TL dolandırılmak için fazla bi para mı

kanka ya direkt dolandırır ya da yasa dışı yaptığı olayı yasal paraya çevirmek için yapıyordur bunu. güvenme bence 2 ihtimal var ya dolandırılırsın, ya da parayı cidden verir ama o para helal vara değildir. bence 2 çıkış da mantıklı değil.
  3. Y

formatlarken sıkıntı çıktı sürekli res atıyor

arkadaşlar sorun windows 11 den 10 a geri dönerken oldu tam olarka kuramadı ve gelişmiş seçeneklerden bu bilgisayarı sıfırla dedim ilk başlarda sorun yok gibi gözüküyordu sonra normalden çok daha yavaş dolunca o bu bilgisayar sıfırlanıyor yüzdesi anlamıştım zaten bir şey olduğunu şimdi de dün...
  4. Y

a520 anakart valorant girememe sorunu

tam model Gigabyte A520M H 5000mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart valoranta giremiyorum secure boot hatası alıyorum 9002 mi ne hata kodu biosa giriyorum secure boot ya uefi ya da tpmle alakalı hiçbir şey yok napmalıyım giremiyorum valoranta bildiğin
  5. Y

ekran kartı soketler

anladım teşekkür ederim.
  6. Y

ekran kartı soketler

arkadaşlar alta koyacağım fotoğrafını ekran kartı soketleri hakkında pek bi bilgim yok hangi girişin ne olduğunu ve neyi desteklediğini özetleyebilir misiniz altta ekran kartı: amd rx 6700 NOT: (konuyu yanlış yere açmış olabilirim eğer öyle bir şey söz konusuysa uyarırsanız sevinirim.)
  7. Y

God of War 2018'de Cinsellik Var Mı?

tam olarak ne için sordun la merak ettim :D
  8. Y

windows 11 geçişinde çıkan çeşitli sorunlar

çok yeni değil ki 2021 ekimde çıktı diye hatırlıyorum ilk o kadar zaman geçti hala düzeltemediler mi yani onu anlamadım :D 1677360881 hayır bide önceki bilgisayarımda da aynı sorunların birebir olması biraz tuhafıma gitti :D o kadar mı şanssızmşım
  9. Y

ben kaspersky kullanıyorum da onun müdahale etme ihtimali var mıdır belki de o yüzden yüklenmiyordur bluestacks 1677359989 win 10 a döndüm bu arada sorun çözüldü eğer çözülmeseydi sıfır kurulum win 11 kurardım da neyse artık idare edeyim bir süre sonra win 11 tekrar kurmayı düşünürüm 1677360009...
  10. Y

geçenki rtx 2060 lı pcde de aynısı olmuştu ilginç emulatör yüklemeye çalışınca yine pc çöküyordu ve onda da secure boot ayarını bulamamıştım ana kartında tamam windows 11 i sıfırlamayı deneyeceğim şimdi teşekkürler.
  11. Y

yok bilgisayarı 0 kurmuştum işte win 10 olarak temiz sıfır ssd usb ile kurmuştum sonra dedim la win 11 vardı geçeyim dedim kurulum exesi indirdim windowsun kendi sitesinden sisteminiz uygun dedi öyle geçtim 1677354570 win 11 olarak sıfırlasam bu sorunların düzelme ihtimali var ama uğraşmaya...
  12. Y

bence çok güzel şu bugları falan olmasa tadından yenmeyecek gibi duruyor ama işte durum ortada 1677353983 :D ileride ekran kartını yakmasın eyvah eyvah
  13. Y

kanka en kötü bakarım videoya win 11 de kalırsam ama win 10 a geri döneceğim gibi duruyor o zaman secure bootla işim kalmıyor zaten
  14. Y

kararma yok kanka ya çizgi youtube videolarında ama o hiç fark edilmez bir sorun dert değil o 240 pye alınca bile düzeliyor sadece alt tab attım pc dondu sorna o minik çizgilerin videoda belirmesi tuhafıma gitti bi hepsinin art arda olması falan
  15. Y

birden fazla sorduğum için kusura bakma emin olmak istedim, ses yüksek mi kime gere neye göre yorum yapamam ama sessiz ortamlarda çok fark ediliyor ve kulak tırmalıyor :/ ve bilgisayarın yeni olup böyle bir sıkıntı çıkartması moralimi de bozdu açıkcası ama sağlık olsun bakalım. ayrıca...
  16. Y

tahminimce ekran kartından gelmiyor bu ses bence power supply fanından falan geliyor çünkü ekran kartı fanları yük olmadıkça çalışmıyor ve yük altında olmamasına rağmen bu ses geliyor yine power supplu tak çıkar falan yapsam düzelir mi acaba ya ? tam olarak nasıl çıkaracağımı da bilmiyorum hiç...
  17. Y

yüklü değildi zaten sıfırdan yüklemiştim yine 1677353082 manyetik bobin sesi gibi bir şey evet power supplydan geliyor bence ama parçalara bir sorun çıkartmaz değil mi ben ondan korkuyorum en çok
  18. Y

bilgisayarcıya falan mı götürmem gerek illaha
  19. Y

okkey bluestacks olayını çözmek için de windows 10 a geri dönmem gerek herhalde 1677352991 keşke şu gelen sesi de düzeltebilsek nereden yardım alabilirin onun için
  20. Y

emin misin knka bilmediğin bi ayarsa pcnin içine etmeyelim :D
Top Bottom