Arama sonuçları: *

1. ARDAK48

Acil yardım monitör ekran kartını gormuyo

Eyvallah kanka sinir ve stresten ne yazdığımı bilmiyom ki zksbskksbd
  2. ARDAK48

Kanka HDMI takmiyom da eski monitör var HDMI taktigim onu taktım şimdi yine olmadı tuşun yanıp dönmesi yavaşladı PC kapatıp açınca bı de 1772468910 Olm HDMI dan taktım monitörü ekran kartına amibios fln yaziyo bunu açmış mal kendi kendine hrlde ama ne alaka ekran niye gelmiyo açıldı şimdi...
  3. ARDAK48

Ya beyler dün hiç bir sorun yoktu bilgisayarı kapattım yattım bugün açıyom bilgisayarı kasanın güç tüsü yanıp sonuyo bu ekran kartının kablosu hafif çıkık olunca oluyodu onu çözmüştüm şimdi kablo da çıkık değil kabloyu söküp takiyom monitörün sinyal yok fln diyo ekran kartının fanları da donmuyo...
  4. ARDAK48

Mesaj Sim kartı takılı iphone'a değil eski xiaomiye geliyor!!!!

Ya sim kartı iPhone a takılı arkadaşım yazdı diğer telefonuma bildirim geldi ona gelmiş mesaj Sim kartı takınız diyo mesaj gönderme yerinde iphonedan gönderiyor bekliyo bekliyo gönderilemedi diyo napmam lazım şu an yaziyo mesaj da gelmiyo artık başka telefona yazdım bı kere gitmedi sonra gitmeye...
  5. ARDAK48

Xiaomi 13t pubgde Bluetooth kulaklikla mic açınca ses hoparlörden geliyor

Merhaba eskiden böyle oluyor muydu pek emin değilim hiç bu telefonda Bluetooth la oynadım mi bilmiyorum ama oynamış olmamm lazım yeni bir kulaklık aldım sorun onda sandım eski kulakligimla da olunca anladım ki sorun telefonda şimdi pubg girince her şey normal ses kulaklıktan geliyor ama mikrofon...
  6. ARDAK48

xiaomı 13t s22 s23 fln anlayan gelsin

ben baya arastırmalarımdan sonra zarla zorla bı 13t almaya karar verdım burda actıgım bır konuda s22 ve ıp kapıstırırken aradan bırı 13t yazdı arastırdım hosuma gıttı ama sımdı de sevgılım 13tlerde galıba kronık bır hata olan kamera buğulanma sorununu gördü ve hepsınde oluyomus galıba sızce ne...
  7. ARDAK48

10-15 arası işlemcisi iyi pubgde 90 fps kamerası iyi

10-15k tecno camon 20 fln duymustum iyi turkcellden taksıtle alabılecegım bır telefon arıyorum
  8. ARDAK48

hiç anlamıyorum 30k - 35k bandında önerilebilecek en iyi telefon

kanka 2 ay sonra alcam da pro max mi ve hasar durumu nasıl pil saglıgı fln
  9. ARDAK48

kanka ama iphone 11 pro max in kamera kalitesi veya işlemcisi fln daha iyi degil mi bunlardan memnun kalırım de mi.. bi de letgodan ikinci el almayı düşünüyom mantıklı mı
  10. ARDAK48

bu fiyat aralığında kamerasından da memnun olacağım pubg oynarken de memnun olacağım arayüzünde kullanımında rahat edeceğim bir telefon istiyorum su an kullandıgım tel samsung a32 belki s22 ultra olur demiştim ama çok kararsızım iphone 11 pro max veya 12 pro max düşündüm ama sanki iphoneun...
  11. ARDAK48

discord seslideyken ekranın solunda konustugum kısıyı gorme oyundaken degil

bi yayıncıda gördüm oyunda sol üstte gözüküyo normalde onu biliyorum ama onda hem oyunda hem masaüstünde heryerde ekranın sol ortasında gözüküyodu nasıl yaptın dıye sorunca bi program diyo hangısı oldugunu biliyor musunuz
  12. ARDAK48

telefon önerisi bu işin duayenleri toplanabilir mi aga hiç anlamıyorum tşk.

kankam cok sagol bunun işletim sistemiyle fln sorun yaşamam de mi hiç bilmedigim bi marka kaliteli mi fln bilmiyom bi arştırcam da bi tane de 11k ya önerir misin sana zahmet çok teşekkürler
  13. ARDAK48

telefon önerisi bu işin duayenleri toplanabilir mi aga hiç anlamıyorum tşk.

Öncelikle merhabalar pc konusunda az çok bilgim var ama şu telefondan hiç anlamıyorum xiaomi note 12 pro 5g var şuan aklımızda bu tr de yokmuş snrm ama kız arkımın abisinde varmış ve tr den almış nasıl almış bilmiyoruz pubg de 60 fps alıyo ama kamerası çok iyi değil bende şuan a32 var note 12...
  14. ARDAK48

r6 xbox gamepass den kalktı mı

çok sağolun biraz geç gördüm yazdığınızı 1696261504 sağol dostum
  15. ARDAK48

r6 xbox gamepass den kalktı mı

Kartımda para olmadığı için xbox gamepass üyeliğini yenileyememiştim oyunu açmaya çalıştığımda key istiyodu ben de gamepass i yenileyemediğim için açılmıyodur dedim ve aboneliği yeniledim şimdi de xbox gamepass de oyunu bulamıyorum oyunda key istiyo açmak için bu bir hata mı yoksa oyun gamepass...
  16. ARDAK48

PC m kasmazken kayıt aldıktan sonra kasıyor

videoyu oynattığım uygulamadan kaynaklıymış yardımın için teşekkürler
  17. ARDAK48

pardon yanlış anlamışım çok teşekkürler düzeldi kralsın:peepokalp:
  18. ARDAK48

ekran kartım 3070 zaten eski dediğim 2 ay once eskıden kasmayan kayıta bakıyorum kasıyo eskiden o kayıt kasmıyodu driverlerim güncel
  19. ARDAK48

obs ile aldım yine aynı
  20. ARDAK48

evet eskiden aldığım ve kasmayan kayıtlarda bile aynı şey oluyo 1689947290 evet eskiden aldığım ve kasmayan kayıtlarda bile aynı şey oluyo
Geri