Arama sonuçları: *

1. U

(ÇÖZÜLDÜ) Gaming.gen.tr Fatura Tutarı Dolandırıcılığı !

Firma forumda yazılan konuyu görmüş. Bugün beni aradılar. Ekran kartı olarak iade yapacaklarını söylediler. Keşke bana bunu en başında söyleselerdi.
  2. U

Bunu bildiğimden ürünü mağazadan teslim aldım. Ancak kanun yönetmelik vs. umurlarında olduğunu düşünmüyorum. Firma bu şekilde kâr etme yoluna gitmiş ama pes etmeyeceğim. 2 bin lira iade alıp aynı karta 12 bin lira daha vereceğim. O parayı kazanmak için gece gündüz günde 14 saat çalışıyorum. Alın...
  3. U

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Fabrikasyon hatalı, tamir görmüş cihazları satıyorlar. Umarım sisteminde sorun çıkmaz.
  4. U

Kartı teknik servis aldı. Rapor düzenledi. Ben malesef dolandırıldım.
  5. U

THH’den sadece değişim talep ettim. Amacım ücretini ödediğim kartı alabilmek.Kart stoklarında mevcut ancak bana değişim yapmayacaklarını, sadece para iadesi yapacaklarını söylemeleri art niyetli yapıldığını gösteriyor. Tüketici kanuna göre seçim yapabiliyorum. Satıcı benim seçimimi kabul etmiyor.
  6. U

Amacım firmayı kötülemek değildi. Ancak eklediğim fatura ve ekran görüntüsü herşeyi özetliyor. Sadece ödemesini yaptığım ve stoklarında bulunan kartı talep ediyorum. Para iadesi yapmakta diretmeleri bana art niyetli olduklarını, fatura tutarını bilerek düşük gösterdikleri, haksız kazanç yoluna...
  7. U

Umarım sorun çıkmaz. Çıkar ise eğer sizede 2200 TL yi iade edecekler ve THH de hak arama yoluna gidecekseniz.
  8. U

Müşteri hizmetlerini aradığımda kartı direk Asus yetkili servisine göndermemi söylediler. Zaten ürünü sattıktan umurlarında olmuyorsunuz. Müşteri hizmetlerine ulaşmak 1 saati buluyor ve görüştüğünüz kişi sizi azarlayıp papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyor. Stoğunuzda kart mevcut sitenizde...
  9. U

21.11.2022 tarihinde gaming.gen.tr den 6700 XT hazır sistem aldım. Sistem geldikten hemen sonra ekran kartınının çalışmadığını (sözde test edip gönderiyorlar) farkettim. Kartı yetkili servise gönderdim ve arızalı olduğundan değişim iade raporu düzenlendi. Raporu gaming.gen.tr ye gönderdim. Uzun...
Geri