Arama sonuçları: *

1. B

1 Ayda 3 KG Kas Kütlesi Kazanmak Mümkün Mü?

agalar size çok sallamasyon gelecek biliyorum ama 2 sene önce 45 gün boyunca her gün çok iyi yedim ve çok iyi sporumu yaptım depresyondan çıkmıştım 48 kg ile 40 -45 gün sonrasında 9 kilo aldım ve yağ oranım 1.2 falandı yani 9 kilo kas kütlesi kazanmıştım. alet hatalı ölçüm yapmış olabilir ama...
  2. B

❌İndirim Bitti! Rust -%33 indirimle (206,36 TL) alınır mı?

oynayanlar varsa ekleşelim videolardan doğru oyun bilgim var aimim her oyunda kuvvetli kendim de yaklaşık 100 saat oynadım.
  3. B

🔥İndirim Dağcı Kamp Sırt Çantası 177₺🔥Su geçirmez Büyük Boy

bende 80 yada 85 litreliği var. 1-2 ay önce 150 ye almıştım. su geçirmezliğini denemedim ama çok fazla eşya sığıyor kıyafet konusunda 2 haftalık tatil için gereken her şeyimi sığdırmıştım tek sıkıntı o kadar şey sığdırında ağır oluyo motorla çıkmıştım biraz sıkıntılı oldu.
  4. B

Max Payne 3 sizce güzel oyun mu?

1-2 çok iyi bu arada oynamadıysan tavsiye ederim. 3 ü oynadım grafik falan daha güzel ama oyun beni sarmadı
  5. B

Bu motor nasıldır acaba

hoşgeldin instagramım boraanilann sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin motor ustası falan tavsiyesini veririm
  6. B

Bu motor nasıldır acaba

sen bartında mı yaşıyorsun
  7. B

Bu motor nasıldır acaba

kanka motora bin azcık sür caz cuz sesler hıyırtı tıyırtı sesleri falan gelmiyorsa motor kısmından dayan gitsin. türkiye sonuçta burası hoşuna gitmezse satarsın aynı paraya ve ya daha pahalıya. aldığın gibi yağını filtrelerini ve kayışını kontrol ettirmeyi unutma
  8. B

110.000 e Kadar Motosiklet Önerisi

ben de aldım 2 ay önce 2023 kasa gayet memnunum
  9. B

Bu motor hakkında yorum yaparmısınız

kanka bulaşma buna deli olursun motordan bıkarsın
  10. B

Yks sonucuma göre bölüm önerisi

ancak paralı okursun
  11. B

Steam Kart Düşürme Uygulaması Nasıl Kullanılır?

bunu nasıl yapabiliriz detaylı anlatacak var mı oyunlar boş boş duruyo bari işe yarasınlar.
  12. B

❌İndirim Bitti! Rust -%33 indirimle (206,36 TL) alınır mı?

beyler 425771295 benimki'de egeyi ekledim diğerlerini ekleyemedim kullanıcı adım piskevit kodumu yazdım zaten eklerseniz oynarız. fazla bi saatim yok ama youtoubeden çok fazla takip ettim oyunu.
  13. B

GTA ONLINE Hile sorunu

kanka sürekli kullanmadıkça sıkıntı olmuyor arkadaşım uzun süredir hileyle oynuyo ben de aynı şekilde hileyle oynuyom ama bende sadece hızlı can yenileme ve tp kullanıyom o da mecburi gibi bir şey oldu hem arkadaşım yok gta oynayan hem görevleri çok uzak yerlere veriyo üşeniyom :D bir kaç...
Geri