Arama sonuçları: *

• Users: Viya
  • Order by date
  1. V

2. El sistemimin fiyatı ne kadar eder?

1 Yıldır kullanıyorum, Kutular garanti vs yok... Fiyatı toplam sizce ne kadar eder? İşlemci: Ryzen 5 5600 6-core processor (12 cpus) 3.50 Ghz Ekran Kartı: XFX RX 6500 XT Quick Anakart: B450m-a pro max (ms-7c52) Ram: XPG Gammix 3200 Mhz SSD: Adeta SX8100NP 512 GB Kasa: Vento Vento VG04F Psu...
  2. V

Steelseries Apex 7 Tkl Klavyemin tuşu kırıldı.

Başarılar hocam. 1713026560 muhtemelen yoktur benim klavyeden olsa bile esc çalmam biraz zor.
  3. V

Steelseries Apex 7 Tkl Klavyemin tuşu kırıldı.

Arkadaşlar klavyenin tuşu nasıl oldugunu bilmedigim halde kırılmış parçası bende var fakat takmaya çalışınca tam oturtamıyorum, garantisi var sizce ne yapmalıyım, ne yapabilirim:?
  4. V

Dualsense 5 mi yoksa Xbox 9. nesil mi tercih etmeliyim? (PCDE KULLANICAM)

Merhaba sizce dualshock 5 mi almalıyım yoksa xbox 9. Nesil oyun kolunu mu almalıyım? PCDE KULLANICAM. Fiyatları: Dualsense 2.699 TL Xbox 9. Nesil kol: 2519 Ürünler sıfır, pcde kullanacağım için karar veremedim. Eğer yasak değilse ürünlerin linkini atmak isterim. Teşekkürler
  5. V

Ana Konu Tosla ile 110 TL kazanma ve Aliexpress cashbacki

Dostum yardım etme imkanın varmı anlamadım ben çok bişey discordan arkadaş ekleyip yazabilirmisin? ! Arda#5577
  6. V

Monster Laptop'um ne kadar eder?

Reis teşekkürler bu arada "O" tuşu ile "ENTER" tuşu yok çıkık yani klipsleri falan
  7. V

Monster Laptop'um ne kadar eder?

Monster Abra A5 V13.2 Modelli monster laptop'um satışdan kalkalı baya oluyor, sistem yenileyip masaüstüne geçmeyi planlıyorum bu laptop'u satmam gerek fiyatını nereden bulabilirim? özelliklerini vs... yazsam siz bana yardımcı olabilirmisiniz. Ekran Kartı: NVIDIA GEFORCE GTX 1050 Tİ İşlemci...
Geri