Arama sonuçları: *

1. A

Sea Of Thivies Sandık Nasıl Satılır

Merhaba yeniyim. Tek başıma bir adaya gidip sandığı alıyorum ama sanırım satıcıya satmam mı ne lazım? Ama ilk base adamız nerede bulamıyorum haritada napmam lazım ? Ve hangi satıcıya satacağım ?
  2. A

Laptopumda ssd slotu yok ?

Anlamadım demek istediğini hocam
  3. A

Laptopumda ssd slotu yok ?

İkinci ssd almıştım ama birtane ssd slotı var onda da içinde gelen 512 takılı. Diğer slota da 1 TB takacaktım şaka gibi diğer slot yok mu ?? HP OMEN 16 Rtx 4050 İ5 13420H 16GB RAM
  4. A

Laptopum için ram önerir misiniz

Az önce bu laptopdan aldım. 16GB ram eklemek istiyorum. Buna uyumlu ram önerir misiniz sorun çıkarmayacak ? HP OMEN Gaming Laptop 16-wd0002nt (849T1EA)
  5. A

Yardım Airpods pro sıvı teması !!

Daha önce airpods pro kullanıp da sıvı temasını kendi çözebilen oldu mu ? Sağ tarafta Ses var mikrofon falan her şey iyi de diğer airpods kadar kaliteli ses vermiyor artık. Varmı metodlarınız ? (Deterjana maruz kaldı çamaşır makinasında) 😀
  6. A

Laptopda ekran kartı kaç watt ?

Biliyorum 29k ya alacağım tanıdığımdan. Sıfır açılmamış kutu 1704537449 Mux switch var mı acaba
  7. A

Laptopda ekran kartı kaç watt ?

Bir türlü bulamadım bunda ki ekran kartı kaç watt ? Sıfır 29K ya alacağım 3-4 güne. Ve MUX Switch var mı ? https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/product-specifications/2101742134
  8. A

Öneri Nasıl bir laptop almalıyım ?

Excalibur çöpüne para veremem hocam.
  9. A

Öneri Nasıl bir laptop almalıyım ?

Merhaba yakın zamanda 35K bütçe ile sıfır ya da ikinci el bir laptop alacağım. Fakat 4050 mi 4060 mı alsam karar veremedim 2. Elde çok güzel temiz ürünler var. Sizce hangisini alayım ve kaç watt bunlar maksimum olarak ? Düşündüğüm seriler 2.EL (Msi Katana + Acer Predator + HP Omen + msi cyborg...
  10. A

40 Bin TL Laptop Önerisi Alabilir miyim

excalibur ve monster çöplerine para veremem ama victus iyiymiş hocam.
  11. A

40 Bin TL Laptop Önerisi Alabilir miyim

Merhaba ekran kartı volt oranı yüksek 40 bine kesinlikle değecek gaming laptop önerisi istiyorum sizden.
  12. A

Aldığım monitör iyi midir ?

VA Panelden nefret ediyorum hocam teşekkürler. benim için görüntü dengesi ve renkler önemli odyseyy'leri baştan eledim zaten :D sağolun
  13. A

Aldığım monitör iyi midir ?

Merhaba PS5'te kullanmak için aldım. Televizyon sevmiyorum ve uzakta bir yere uzanıp oyun oynama kültürüm yoktur masaya oturur oynarım. TV'ler çok büyük olduğu için almadım. O yüzden günler süren araştırmalarım sonucunda bunu aldım bütçemde 25k'ydı zaten. Benim için önemli olan 4K + 120Hz + HDR...
  14. A

Last of Us Part 1 mi Alan Wake 2 mi

Dublaj seviyorsan last of us
  15. A

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

15 pro max kullanıyorum. ios ekosisteminde ios tabanlı swift ile gerek mobil ios uygulama geliştiricisiyim. şuanda öğrenciyim. kendi dijital ağım ile para kazanıyorum aylık ve haftalık olarak. aileme de yük olmadan hem okuduğum yazılım bölümünde kendi özel okulumun parasını konaklamama kadar...
  16. A

EA FC 24 Alınır mı? (320 tl)

400 civarı değil miydi fiyatı kod mu kullandın ? Kullandıysan kod ne hocam
  17. A

Aldığım ürünleri iptal etmeli miyim

Arkadaşlar selam bu iki ürünü aldım. https://amzn.eu/d/6mVsFsu Sony Playstation 5 Dualsense Wireless Controller Kamuflaj Yeşili Oyun Kolu (Eurasia Garantili) Sizce gereksiz mi? PlayStation 5 kullanıyorum onun için aldım şu an zaten bir tane dualsensim var. Kutunun içinden çıkan. Bir tane daha...
  18. A

Sony PS5 Pulse 3D Vs. Arctis 7p+ Wireless

Merhaba PlayStation 5 için hangisi daha iyi olur? Önerisi olan var mı? (SteelSeries'in bu modeli PS5 için özel yapıldığını bildiğim için ikisini karşılaştırıyorum.)
  19. A

GTA 5 Online Playlist’e Nasıl Girilir ?

Merhaba nasıl girebilirim? Elraenn ve ekibinin oynadığı gibi vehicle deatmatchlere aşığım resmen. Baktım baktım vehicle deathmatch bulamadım hiç. Nereden yapabilirim acaba? Görseller ektedir.
  20. A

KOMŞUM evi basmaya çalıştı fikir verin

bu kadar korkak olma
Geri