Arama sonuçları: *

• Users: cre4x
  • Order by date
  1. cre4x

fps savaş oyunu önerisi

Battlefield öneririm, Battlefield 1'i tek geçerim. Battlefield 1 Oyunu için hesaplar satılıyor incelemek istersen.
  2. cre4x

12000 TL Bütçeye Sistem

https://www.incehesap.com/turing-s-oyuncu-bilgisayari-fiyati-61041/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=donanimarsivi&utm_term=26.01.2023-hazir-sistem
  3. cre4x

12000 TL Bütçeye Sistem

Profesyonelleri daha iyi bilir ama Furkan Akman ya da Turing S bence.
  4. cre4x

Gaming gen tr güvenlimi

Siteden alışveriş yapmadım fakat yasal olarak 14 iş günü iade hakkın bulunuyor.
  5. cre4x

Ucuza Gamepad önerisi

Ben 4-5 yıl önce bunun kırmızısını almıştım, hala sağlam bir şekilde duruyor çok kullandım yıpranma olarak sadece bazı yerlerinde deri gibi bir şeffaf yüzey var o soyuldu. O da rahatsız etmiyor. https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-snopy-rampage-sg-r218-kablolu-ps3-pc-fiyati,83483379.html
  6. cre4x

11 13 mbps ama indirme hizim 1mb geçmiyor

Wifi bağlantısı ile ölçüyorsan yanılma payı yüksek bilgin olsun.
  7. cre4x

Çözüldü✓ Bu pc alınır mı 9 k ya veya 7 k ya

Alınmaz bence de
  8. cre4x

Çözüldü✓ Boot Menu Aktif Nasıl Edilir ?

Casper cihazlarda F10 diye biliyorum ama Sırası ile hepsini denediniz mi? F10, F11, F12 ve ESC tuşları.
  9. cre4x

18 yaş altı banka kartı öneri.

Enpara. Yararı çok online işlem de yapılıyor, her bankadan para çekmeyi destekliyor, genç desteği sağlıyor (Faiz vs.), hızlı şekilde başvuru işlemlerini tamamlayabiliyorsun. (1 Haftada kart elinde oluyor)
  10. cre4x

Grafik Programları Ve Unreal Engine Öğrenmeye

Haklısın, Ben düz kullanıcı arayüzü gibi düşündüm onu. Teşekkürler :)
  11. cre4x

win 10 dan win 11 e gecmeli miyim

Windows 10 özelliklerinde İntel ile en uyumlu performans uyumunu gösteriyor, Windows 11de henüz öyle bir bilgi yok. Hatta Windows 11 daha çok düşük güç tüketimi ve depolamanın iyi olduğu notları var. Kaynak : Vikipedi
  12. cre4x

Grafik Programları Ve Unreal Engine Öğrenmeye

Grafik tasarım için Adobe programları yeterli oluyor bence. İlk adım olarak yapman gereken bir şey düşünüp onu bu programlarda sağı solu kurcalayarak yapmaya çalışman en azından denemen, Genel kullanım Photoshop, daha çok vektörel çalışmalar için Illustrator, Site için Indesign, animasyon...
  13. cre4x

2000TL OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

Reklam gibi olur mu bilmiyorum ama sosyal medyada bir ofis ürünleri satan firmanın 2500 tl gibi bir fiyata Oyuncu koltuğunu gördüm, Kampanyadaymış. Denemedim ama güzel ve kaliteli görünüyor, kullanım videoları mevcut.
  14. cre4x

Rehber Excel VBA Projesi ile görsel linklerini görsellere dönüştürün. (Resimli anlatım)

Merhaba, Ben çok aradım, güzel bir anlatım bulamadım, daha net olsun diye konuyu açmak istedim. Excel listeniz içerisindeki Görsel linklerinizi Görsele dönüştürebilirsiniz. Konu öncesi yardımcı olabilmesi için örnek ; Öncelikle Excel listemizi açıp Url sütununun hemen sağına boş...
  15. cre4x

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

FİYAT: 9.749,99 TL ÖZELLİKLER: Intel Core i3 12100 4.3 GHz GIGABYTE H610M S2H 3200 MHz Kingston 8GB 3200 MHz ASUS ROG STRIX Radeon RX 560 4GB MLD M300 500GB POWER BOOST VK-P1900B 500W
  16. cre4x

SMM PANEL ARIYORUM !

1674993566 Kesinlikle tavsiye ederim, 7-8 aydır kullanıcısıyım.
Geri