Arama sonuçları: *

1. C

Max 20 bin TL'ye sistem toplama

Merhaba maksimum 20 bin TL olacak şekilde sistem toplayacağız 0 ve 2. el parça önerilerinizi atar mısınız?
  2. C

Kablosuz gaming kulaklık önerisi

Merhaba 1500-2000 TL arası bütçe ile kulaklık almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Aşağıdaki ikisinden biri alınabilir mi...
  3. C

Youtube videosu açarken mini bir ekranda farklı video açılıyor

Merhaba, youtube'da çok nadiren yaşıyorum bu durumu. Bir video açıyorum ve resimde görebileceğiniz üzere bazı kliplerin olduğu mini pencereli bir ekran daha açılıyor. İçindeki klipler hep aynı. Bu neden oluyor bilen var mı?
  4. C

ASUS monitör bozuldu

garanti belgesini bulamadım ve fatura istiyorlar ama e fatura var bende sadece
  5. C

ASUS monitör bozuldu

Merhaba 1 yıl önce aldığım ASUS VP249QR monitörümde çizgiler çıkmaya başladı. Opera kullanıyorum ve full karanlık modda bu çizgiler ortaya çıkmıyor ama girdiğim site beyaz olunca veya izlediğim videoda ekrana parlak ışık gelince görev çubuğunun orada beyaz çizgiler çıkıyor. Görsellerde...
  6. C

1 Yıl Kullandığım SSD Bozuldu mu?

stres testine soktum max. 43 derece görüyor
  7. C

1 Yıl Kullandığım SSD Bozuldu mu?

Merhaba, 1 yıl boyunca 500GB Kioxia Exceria SSD kullandım sağlığı ciddi oranda düştü ama herhangi bir problem gözükmüyordu. Daha sonra bilgisayarda ani donmalar oldu klavyeye basmama rağmen hiçbir tepki olmuyordu ve kasadan kapat aç yapmak zorunda kalıyordum. Windows'u farklı SSD'ye klonladım bu...
  8. C

Windows M.2 SSD'yi görmüyor

teşekkür ederim
  9. C

10. C

Yeni basit birimden yaptım ve oldu teşekkür ederim.
  11. C

Sanırım bir hata var
  12. C

dediğiniz seçenekler gelmiyor.
  13. C

Merhaba yeni aldığım M.2 SSD'yi taktım boot menu de gözüküyor ama Windows görmüyor. Disk yönetiminde de gözüküyor SSD ama etkinleştir diye bir seçenek yok. 1726849272 ekleme:
  14. C

Hangi M.2 SSD'yi almalıyım

Merhaba yakın zamanda 1TB M.2 SSD alacağım bütçem aşağıda linkini bıraktığım ürün fiyatları kadar hangisini almamı önerirsiniz? Goodram 1tb PX600 Nvme Pcıe 4.0 Okuma 5000MB-YAZMA 3200MB M.2 SSD (SSDPR-PX600-1K0-80) PX600 - idefix Goodram 1tb PX600 Nvme Pcıe 4.0 Okuma 5000MB-YAZMA 3200MB M.2 SSD...
  15. C

Ekran kartım kendini mi kısıtlıyor?

Ryzen 5 5600
  16. C

Ekran kartım kendini mi kısıtlıyor?

Merhabalar 2. el bir ekran kartı aldım ve fortnite da denedim. Ultra ayarlarda 50-60 fps le oynuyorum ve fps drop yiyorum ama ekran kartı maximum 59 dereceyi görüyor. Ekran kartım kendini mi kısıtlıyor?
  17. C

Msi afterburner değerler gözükmüyor

Merhaba. MSI Afterburner ile oyun içinde sıcaklıklara bakmak istiyorum ama ayarları yapmama rağmen ve RivaTuner açık olmasına rağmen değerler gelmiyor.
  18. C

Kasanın mavi ve kırmızı ışığı yanıyor ama kendisi çalışmıyor

Merhaba. Arkadaşım pc topluyor. Şuan ssd ve ekran kartını takmadan kasaya güç geliyor mu diye başlatmayı denedik. Güç tuşuna basınca kasa içindeki kırmızı ışık ve kasanın üstündeki mavi ışık 1 saniyeliğine yanıp hemen sönüyor. Bunun nedeni ne olabilir?
  19. C

3000 TL 600W PSU'lu kasa önerisi

Merhaba, arkadaşım için sistem topluyoruz 3000 TL civarlarında 600W 80+ bir kasa önerir misiniz
  20. C

1.000tl klavye önerisi

Hocam aliexpress'i falan hiç bilmiyorum ama eğer siz güveniyorsanız klavye güzel alınabilir
Geri