Arama sonuçları: *

1. K

Sahibinden şüpheli mesaj

Uğraşmaya değmez diye düşünüyorum hocam şuan tek derdim 480tl verdiğim formamın bi şekilde elimde patlamaması.
  2. K

Sahibinden şüpheli mesaj

tamamdır hocam teşekkürler cevap için.
  3. K

Sahibinden şüpheli mesaj

Sahibindende orijinal Fenerbahçe Beko forması satmaya çalışıyordum ve iki kişi mesaj attı Param Güvende ile satın almak istiyorlardı bana bir mesaj geldi 0850'li bir numaradan fakat daha önce yarı zamanlı iş 2000/gün gibisinden mesajlar gelmiş bir numara ve spam kutusunda linke tıkladığımda...
  4. K

20 k pc topladım sizce iyi mi? alınır mı? ?

Dostum anakartı bu kadar iyi tutup ekran kartı ve işlemciden feragat etmektense rx 6700 veya 3060 ti- 3070 li sistemlere göz atabilirsin. Gaming gendeki arkadaşın attığı pc gayet iyi bence.
  5. K

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Siyah olan 1 tane çıktı benden o yeterli oldu
  6. K

Arkadaşlar merhaba teslim alanlara kullananlara bir sorum olacak. Açtığım konuya kimse cevap yazmadığı için buraya da yazmak istedim. Kasa ön fanlarında benimki gibi sıvı olan (ince bir yağa benziyor) var mı? Sanırım fanların göbeğindeki yağlar. İleride çok sıkıntı çeker miyim?
  7. K

Kasa Ön Fanların Altında Su Var

Arkadaşlar almış olduğum DA-C sistem 2 gün önce elime ulaştı fakat şuan Front Fanların üçününde etrafında sıvı bir şey var. Arkadaki fanda yok. Kasaya kesinlikle sıvı teması olmadı %100 eminim. Bunun sebebi ne olabilir.
  8. K

19:59 Sipariş montajli halde sabah saat 10 da elime ulaştı. PSU olarak Hyper K Pro var bende de. Fakat zaten videoda stok durumuna göre 600 650 veya 700 w psu olarak değişebilir demişti dert edilecek bir konu olduğunu düşünmüyorum.
  9. K

Nasıl halledeceksin onu kral? İade falan mı yoksa sıkıntı kablolarda mıymış.
  10. K

DA-C sistem geldiğinde yapmam gereken kontroller nelerdir?

Görmemişim konuyu kusura bakmayın teşekkürler.
  11. K

DA-C sistem geldiğinde yapmam gereken kontroller nelerdir?

Evet arkadaşlar DA-C sistem satın aldım. Elime ulaştığında sırasıyla yapmam gerekenler nelerdir. BİOS güncellemek gibi ince ayrıntıları yazarsanız sevinirim. Ayrıca sistemim için OEM key satın alacağım sağlam lisanstan hangisi benim için uygundur windows10 veya 11 ve hangi keyi almam lazım...
  12. K

Kardeşim depremden sonra iyi misin nasılsın?
  13. K

16 800 e toplamış benim arkadaş ben yuvarlayarak 16k ya topladım
  14. K

Çok teşekkür ederim. 3 yıldır sahip olduğum büyük heveslerle aldığım Acer nitro 5 bana cehennemi yaşattı dünyada. Mutluyum. Kalan 200 stok için umarım benim gibi ihtiyacı olan insanlar kapabilir.
  15. K

Arkadaşlar Sipariş onaylandı sayfası ile beraber şuan siparişlerim kısmında ekteki görsel var. Onay bekliyor yazıyor durumda bu raddeden sonra iptal olmaz değil mi?
  16. K

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat 14.499 İslemci i5 12400F Anakart msi h610m Ram Gskill ripjaws 2x8 3200 Ekran karti 3060ti asus dual 650 w psu
Geri