Arama sonuçları: *

1. RuthlesSxd

❌İndirim Bitti! Samsung formu dolduran her 100. kişiye galaxy buds 3 kulaklık hediye

Nasıl kontrol edeceğiz sayfa vs bulamadım
  2. RuthlesSxd

❌İndirim Bitti! Playstation 5 Slim Oyun Konsolu Bilkom Garantili 27.000TL(6 AY TAKSİT)

hocam 2kda 40-60 arası oynatır. ilk çıkışta optimizasyon sorunu olabilir ama 2kda 30a kadar düşeceğini sanmıyorum. sonuçta cihaz belli ona göre optimizasyon yapılıyor.
  3. RuthlesSxd

❌İndirim Bitti! Playstation 5 Slim Oyun Konsolu Bilkom Garantili 27.000TL(6 AY TAKSİT)

ben de alırken şüphe etmiştim fakat 3 oyun kurdum daha 501 gb boş sıkıntı yapmayacak gibi
  4. RuthlesSxd

Satıcı amazon bir de 9 taksit. Geçen gün de 27ye düştü başka satıcıda ama 6 taksit vardı kaptım. bu 9 taksitle düşünmeden alınır.
  5. RuthlesSxd

❌İndirim Bitti! 🔥22.990₺ Ps5 825gb Yeni Seri Bilkom Garantili (Mağazaya Özel)

Amazonda 27.5 civari ben geçen gün 27ye aldım bilkom garantili bunun fiyatı bayağı iyiymiş alanlara hayırlı olsun
  6. RuthlesSxd

2 yıllık PS 5 Slim 18 bin TL'ye alınır mı?

Tamamdır fan sesi oyundayken mi belli olur sıkıntı varsa direkt anlaşılır mı
  7. RuthlesSxd

Bakmam kontrol etmem gereken bir şey var mıdır biliyor musunuz
  8. RuthlesSxd

Merhaba birisiyle 18 bin TL'ye PS 5 Slim CFI-2000 model, çift kol ve şarj istasyonu dahil 18 bine anlaştım. Ürünü görerek alacağım. Biraz sonra bakmaya gidiyorum. İçimde şüphe kalmasın diye buraya da danışayım dedim. Sizce uygun mu?
  9. RuthlesSxd

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Hocam bende de aynısı oldu ya. Görüntülü görüşme onaylanmadı dedi. Kurye yolladılar şuan bekliyorum. Tekrar goruntulu yaptırıyorlar mi?
  10. RuthlesSxd

Dubaiden alınan CFI-7021 model PS5 Pro sıkıntı çıkarır mı?

Merhaba 2. El PS5 Pro bakıyordum uygun fiyatlı buldum. Kutu üzerindeki yazılar vs. Arapça fakat PS5 Pro'nun altında CFI-7021 yazıyor. Bir sıkıntısı falan olur mu?
  11. RuthlesSxd

Hugo Boss Bottled Absolu için muadil önerisi

Muscentte bu koku yok sanırım varsa kodunu biliyor musunuz
  12. RuthlesSxd

Hugo Boss Bottled Absolu için muadil önerisi

Merhaba Hugo Boss Bottled Absolu almak istiyordum fakat fiyatları malum. Benzer notaları olan muadil parfüm öneriniz var mıdır?
  13. RuthlesSxd

🔥İndirim TRENDYOL ÇARK AKTİF!

kadın çantalarında 1200e 300 verdi bana 😀
  14. RuthlesSxd

🔥İndirim Anker 10.000 Mah 30W Powerbank 699TL

beyler 30w olunca samsung telefonu 25w ile hızlı şarj eder mi?
  15. RuthlesSxd

LOQ 15IAX9 laptopta oyunlarda aniden FPS düşüyor

Fanlar otomatik modda performans ve sessiz modlarını da denedim yine aynı. Normalde böyle oynayınca hiçbir problem olmuyordu. Driver, Bios vs. de güncelledim yine de çözülmedi. %1 fps testini yapıp akşam göndereyim.
  16. RuthlesSxd

LOQ 15IAX9 laptopta oyunlarda aniden FPS düşüyor

Merhaba CS 2 ve Dying Light oyunlarında sabit 144 FPS alırken FPS değeri bir anda 45-60 arasına düşüyor. HWiNFO programını oyun açıkken açtım herhangi bir kısma vs. gözükmüyor. Sıcaklık değerleri aşağıdaki gibi. Laptopta Intel i5-12450HX işlemci, 4060 ekran kartı, DDR5 16GB 4800 MHZ Ram var
  17. RuthlesSxd

🔥 OKXTR Kayıt Ol 350TL Kazan 🔥

Kriptoları satın sonra varlıklar sekmesinde çek bölümünden çekin
Geri