Arama sonuçları: *

1. Egehan_1

Geforce now ücretsiz planı kullanamıyorum

Genelde GeForce now in ücretsiz planını kullanırdım 2 ay önce aylık abonelik aldım ve daha sonra tekrar ücretsiz plan kullanamadım sürekli giriş yaparken vs problem yaşadım nasıl çözebileceğini bilen var mı şimdiden teşekkürler
  2. Egehan_1

1.5 yıl boyunca mağazada açık kalmış pc alınır mı

İlginiz için teşekkür ederim😊
  3. Egehan_1

12000 tl ye satılıyor fiyatı çok uygun geldiği için almak istiyorum 8gb
  4. Egehan_1

İ3 12100f ve rtx 3050
  5. Egehan_1

Haklısın mantıksız ama teknosa da yanlızca kasa olarak sergileniyordu ve benimle ilgilenen çalışan 1.5 yıl freedos da kaldığını söyledi
  6. Egehan_1

Geçen bir mağazada 1.5 yıl boyunca freedos bir şekilde açık kalmış bir kasa gördüm fiyatı uygun olduğundan almak istiyorum pc nin boş bir şekilde açık kalmış olması ona zarar vermiş mıdır bilgisi olan var mı şimdiden teşekkürler
  7. Egehan_1

Monster pusat kulaklık ps4 e bağlanır mı

https://ty.gl/3skgt2ccwd arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum ps4 de kullanmak için ama usb ile bağlandığından dolayı ps4 le uyumlu olmayabilir bu konu hakkında bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız
  8. Egehan_1

Gamepower kugon ps4 e bağlanabilir mi

Ps4 üm için bir kulaklık almak istiyorum ve gamepower kugon u uygun buldum . Kugon usb ile bağlandığından dolayı dualshock4 e olmaz , ps4 ün kasasındaki usb girişlerine takarak kulaklığı kullanabilir miyim daha önce herhangi bir kulaklığını ps4 kasasının üzerindeki usb girişine takarak kullanan...
  9. Egehan_1

Redmi Note 10 Neden bu kadar ucuz

Arkadaşlar xiaominin kendi sitesinde xiaomi redmi Note 10 3400 tl neden bu kadar ucuz acaba sipariş etsem bir soru olur mu aranızda sipariş eden var mı https://www.mi.com/tr/product/redmi-note-10/specs/
  10. Egehan_1

İntel i3 12100F hakkında

Bütcem 18.000
  11. Egehan_1

İntel i3 12100F hakkında

Arkadaşlar bugün ailemle pc toplamak için vatan bilgisayara gitik ve oradaki personele i3 12100f li hazır sistemlerden almak istediğimi söyledim ve bana o işlemcinin kötü olduğunu ve valorantı bile indirip oynayamayacağımı söyledi sizin bu konu hakkındaki yorumunuz nedir ve i3 12100f + rtx3060...
  12. Egehan_1

Snopy Airfit kulaklık tavsiye ve almadan önce bazı sorular

Arkadaşlar vatan da 300 tl ye satılan snopy airfit kulaklığını almayı düşünüyorum 14 yaşındayım sizce kulaklığıma tam olur mu, ses kalitesi nasıl ve kulaklığı telefona bağladıktan sonra ışıkları hala yanıp sönmeye devam ediyor mu, kullananlar yardım edebilir mi
  13. Egehan_1

Ryzen 5 4500, hangi intel işlemci ile denk

Ryzen 5 4500, hangi intel işlemci ile denk
  14. Egehan_1

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

FİYAT 11.599 İntel İ3 12100F Rtx 3050 MSI A320M-A Pro Max MSI MAG Forge 100R Gskill (2×8GB) Adata Legent 750 500gb M.2 SSD
Geri