Arama sonuçları: *

1. O

Strong st120h yada dark x123?

Bu işlemci de bazı yerlerde am5 desteği yok baız yerlerde var yazıyor. Aldınız mı varmı içinde veya dışında böyle bilgi
  2. O

Öneri Viewsonic monitör alacaklar buna dikkat etsinler.

Amazon üzerinden 27.03.2024 de ViewSonic VX2780J-2K 27 inc monitör satın aldım. Bahar kampanyasında 8500tl ye aldım kampanya bittikten sonra monitör 11 12k civarına fırladı. Monitörde 1 adet parlak nokta çıktı. Amazon dan değişim talep ettim yapamadım Sebebi ise ödeme yöntemi kayıt etmediğim...
  3. O

Çözüldü✓ Mini DP ve HDMI'larımın versiyonu kaç?

Bir yolu olmayınca üretici ile görüştüm. Mini DP v1.2 olduğunu HDMI ise v1.4 olduğunu belirttiler yazayım burayada aynı bilgisayar ı olan olursa cevabını buradan bulabilir herkese iyi forumlar.
  4. O

Monster Aryond A24 V1.1 Panel Testi🔥

Birisi bana bu tabloları nasıl okuyacağımı öğretebilir mi nasıl sonuç anlıyoruz?
  5. O

HDMI kablosu hakkında sorum var.

Kargo filan derken o bize pahalıya patlar sıfır almak daha mantıklı sanki
  6. O

Çözüldü✓ Mini DP ve HDMI'larımın versiyonu kaç?

Viewsonic vx2780j-2k monitörü aldım elime henüz ulaşmadı. bi tane de laptop var bende onu da bağlamak istiyorum Monster Abra A5 V5.2 bu laptop da mini DP ve HDMI çıkışları mevcut. Bunların versiyonlarını öğrenmenin bir yolu varmı satıcı haricinde?
  7. O

HDMI kablosu hakkında sorum var.

Hangi ildesin ?
  8. O

❌İndirim Bitti! G300s 100 TL indirim

Ürünü SICAK FIRSATLAR başlığı altında açtım. Varsa daha iyi daha uygun olanı paylaşın diyelim ki eyvallah. Faydalı bilgileriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Forumda birden fazla konu var "öneri mouse seçimiyle" alakalı. Burada yazılan ve orada yazılı olmayan öneri ve bilgiler var lütfen...
  9. O

Öyle olsaydı tüm stokları bitirirdim herhalde 😃😃
  10. O

Ben kullanıyorum halen 4 sene bitti 5 e dönüyor
  11. O

100 TL indirim var lazım olan varsa kaçırmasın. https://www.hepsiburada.com/logitech-g300s-910-004346-makrolu-kablolu-optik-oyuncu-mouse-p-BD802935?magaza=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail 1710323708 1
  12. O

Nays nedir nasıl kullanılır

Teşekkür ederim ilk defa kullanacağım Nays ı bakalım ne geri gelecek
  13. O

Nays nedir nasıl kullanılır

Arkadaşlar bir monitör alacağım N11 de kampanya varmış Nays da %10 max 150 TL hediye para kazanıyormuşum. Ben Nays kullanınca gelen hediye para hesabıma yatınca bu monitörün parasını ödeyebilir miyim. Yani 4700 lira tuttu 4550 TL cebimden çıkacak olan para olur mu.
  14. O

Nays online alışveriş kampanyası hakkında!

Çektirdim para yattı hesaba diyelim kaç gün sonra ise. yatan para ile Nays ın borcunu ödeyebilir muyum? 1708948950 Çektirdim para yattı hesaba diyelim kaç gün sonra ise.yatan para ile Nays ın borcunu ödeyebilir muyum?
  15. O

Nays online alışveriş kampanyası hakkında!

Arkadaşlar bir monitör alacağım N11 de kampanya varmış Nays da %10 max 150 TL hediye para kazanıyormuşum. Ben Nays kullanınca gelen hediye para hesabıma yatınca bu monitörün parasını ödeyebilir miyim. Yani 4700 lira tuttu 4550 TL cebimden çıkacak olan para olur mu.
  16. O

Nays kullanabilir miyim?

17. O

🔥İndirim MSI G244F 170 Hz Flat Rapid IPS Monitör 4449 TL

Monster aryond a24 var birde herkes övgüyle bahsetmiş onun özelliklerine bakınca freesynic (premium deil) + gsync var ve 144hz, bu r25i-30 ise daha yüksek ikiside gtg monitör. bilmediğimiz bir şey mi var yoksa 1708896195 gsync yok
  18. O

Son olarak bir şey sormak istiyorum. Üründe freesync premium mevcut. Benim alacağım kart ise rtx 20 veya rtx 30 olacak. (ikinci el alacağım). Bu freesync teknolojisi amd ye özel bir şey mi. Ben hem freesync ve hem gsync özellikli bir monitör bakmam daha iyi olur? Yoksa bu da fark etmez mi...
  19. O

180 hz30 dk kullandıktan sonra ne oluyor dinlendiriyor musunuz saçma olacak belki ama bilmiyorum 😃. Bahsettiğiniz monitör ekteki resimdeki mi?
  20. O

Teşekkür ederim ustam aynı fiyata hem de pivot özeliği var. Hdmi ile bu 165 hz in ne kadarını alırız veya tamamını alır mıyız? Diğer bir sorum da hdmi to dp kablosu kullanmak hdmi to hdmi ın elde ettiği verimliliği geçer mi? Bilgisi olan var mı?
Geri