Arama sonuçları: *

1. P

Asus marka moniter ile başıma gelenler

2 yerden alıyorum ne olursa olsun fiyatı hepsiburada yada amazon, başka yerlerden çok tecrübe edindim elektronik üzerine o yüzden tövbeliyim özellikle teknosa ve mediamarkt 😂
  2. P

Bu ayın 15inde alırım yüksek ihtimalle, inşallah zamlanmaz teşekkürler 👍
  3. P

Philips konusunda pek güvenemedim alt kısmı sağlam gözükmüyor gibi ama lenovo aklıma yattı ya 1746786387 Evet bende pişman oldum diyebilirim
  4. P

Teşekkür ediyorum. Muhtemelen bende Lg alıcam gibi gözüküyor, youtube üzerinden incelemelere de bakacağım 1746785808 Güzelmiş özellikleri de deneyebilirim aslında teşekkürler
  5. P

Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum yinede bir ön fikir oldu benim için
  6. P

Gerçekten doğru Lg konusunda ilk defa duydum muadillerine göre var mı bir fikriniz yani benim tek çekincem ölü piksel yada ghosting yaşanmaması, msi F serisi iyi diyorlar samsung odyssey de sanş işi diyorlar panel iyi çıkarsa çok uzun yıllar gidebiliyormuş. 1746784532 Lg ultragear konusunda var...
  7. P

Merhaba arkadaşlar şimdi başıma gelen olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Asusun vg249q 24 inç 144hz ips monitörünü kullanıyordum, bir hafta önce monitörün ortasında ince ince çizgi seklinde bir arıza aldım. Garantiye yollamak istedim ups kargoyla 1 hafta uğraştım kapımdan alacaklardı haber...
  8. P

Intel sistem fps drop problemi

merhaba arkadaşlar forumda aradım ama net bir çözüm göremedim arena breakout infinite oyununu oynarken sistemimde böyle anlık bir takılma oluyor ekran kartı kullanımı 0 oluyor sonra düzeliyor , sistemim yeterli ortalama 80-90 fps alıyorum oyunda. Sistemim ; i5 10400f 16gb kingston 3200 ddr4...
  9. P

Kule tipi tek fanlı soğutucu nasıl takılmalıdır ?

Arkadaşlar merhaba şuan benim işlemcimde Be Quiet Pure Rock Slim 2 soğutucu takılı acaba tek fanı ekran kartına taraf mı takmalıyım yoksa yukarı tarafa doğru mu yani sıcaklık değerleri anormal değil ama nasıl daha fazla verim alırım yardımcı olur musunuz acaba ? İ5 10400f msi h410m pro anakart...
  10. P

Vatanda evga gtx 1660super 5090TL

şansıma aldıktan sonra indirime girmiş %10 , geri iade edemedim :/
  11. P

Vatanda evga gtx 1660super 5090TL

Arkadaşlar vatan bilgisayar mobil uygulamasından ben aldım uygun olduğunu düşünüyorum piyasada şuan 5.500 tl civarında ; https://www.vatanbilgisayar.com/evga-geforce-gtx1660-super-sc-ultra-gaming-6gb-gddr6-192bit-nvidia-ekran-karti.html
  12. P

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

fiyat 9999 TL Özellikler Cpu i312100f anakart msi pro h610m-b ram gskill ripjaws black 8 gb 3200 *2 vga sapphire pulse rx 6600 8gb ssd kingston 480 gb a400 m2 ssd kasa everest x-mesh 500w 4 fanlı atx kasa
Geri