Arama sonuçları: *

1. A

Samsung Buds 3 alınır mı ?

dediğim gibi ses kalitesi ve gürültü engellemesenin iyi olması buds fe deki gürültü engelleme yeterliydi benim için silikonlu silikonsuz önemi yok tablet ve kulaklık ikilisini çok fazla kullanıyorum benim için fiyatı çok fazla bursluluk paramızı verecez kulaklığa yapacak bir şey yok
  2. A

Samsung Buds 3 alınır mı ?

Öğrenciyim Samsung S10 + Tablet var kulaklıkta benim için önemli olan ses kalitesi ve gürültü engelleme başka diğer özellikler önemli değil önceki kulaklığım buds fe idi çalındı şimdi baktım fiyatı 2400 çıkmış hak etmiyor o fiyatı samsung buds 3 3800 tl fiyatı hak etmiyor büyük ihtimalle onuda...
  3. A

Bilgisayar Mühendisliği İçin Laptop Önerisi

Bütçe 60 000 bin civarı
  4. A

Tabletten Netflix 4k izlenemiyormuş

4k desteği var diye biliyorum tab s10 plus modelinin youtube da oynatıyor 4k
  5. A

denemek amaçlı açmıştım iptal edeceğim zaten
  6. A

4k desteklemiyor mu tablet ?
  7. A

2 defa farklı yetkiliyle canlı sohbet yaptım 2 side aynı şeyi dediler 1752867234 eğer hdr destekliyorsa otomatik açık yürütülüyor dizi film değil mi ?
  8. A

internet hızım gayet yeterli tablet Tab S10+ netflix planım ultra hd olan paket yürütme kayıtım yükseğe alınmış durumda yürütme ayarlarından baktığımda maks çözünürlük 1080p yazıyor
  9. A

çözümü varmı ? canlı sohbette yazdım tabletlere 4k desteği vermediklerini söylediler
  10. A

Ekran Kartım MSİ AERO GTX 1080

ilk aldığımdada bir süre sonra macun yeniledim hala bu derecelerdeydi macundan kaynaklı değil hala kurumamıştır diye düşünüyorum tek fanlı olmasındandır büyük ihtimal fanıda zaten belli
  11. A

Ekran Kartım MSİ AERO GTX 1080

https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-GTX-1080-AERO-8G-OC/Specification bu ekran kartım 1.5 dk da msi kombustor da 1.5 dk da 90 dereceye çıktı bir sorun var mıdır ?
  12. A

Samsung buds fe aldım pişman olur muyum ?

şuan 1700 tl ye vardı başka bir satıcıydı güvenemedim resmi satıcı hepsiburadadan 1800 olmuştu ordan sipariş geçtim 1747854121 iyi bile idare etmiş 1747854181 aslında ben kulak üstü kulaklık kullanmayı kulak içine tercih eden birisiyim ama yazın terletme sorunu yüzünden vazgeçtim 1747854213...
  13. A

bende zamanında aldım 1 kere zaten sesi iyi değildi bir kerede bilgisayara bağlayınca bir teki hiç çalışmaz hale geldi
  14. A

anladım kulakta ağrı felan yapıyormu uzun süre takınca
  15. A

amacım kütüphanede ders çalışırken kullanmak mikrofonu önemli değil sesin iyi olması yeterli ve 1.5 sene atması lazım beni 1747853869 ne kadar süredir kullanıyorsun kanka
  16. A

sipariş geçtim hala kargoya verilmemiş iptal etmelimiyim
  17. A

Samsung S9 FE plus kullanan varmı

saolun hocam
  18. A

s10 plus almayı düşünüyordum fakat yapacağım işler için fazla gereksiz olduğunu düşündüm bi ekran konusunda sakıncam var tft panel olması pek görüntü açısından pek sıkıntı çıkarırmı
  19. A

tab s9 fe+ modeli hiç takılma yapıyormu içindeki işlemci exynos 1380 pdf açmak not almak video izlemek için yeterlimidir 4 5 sene daha götürür mü
  20. A

Samsung tab s10 plus neden kendi sitesinde bu kadar pahalı

pek bir önemi yok yani
Geri