Arama sonuçları: *

1. I

Bu toplama bilgisayar iyi mi ?

Gayet güzel bence kankam on numara olmuş hayırlı olsun
  2. I

Krampon önerisi yardım acil

Arkadaşlar selam. İnstreet üzerinden bir TF krampon alacağım halı saha için. Nike Mercurial Vapor 16 C Pembe seçeneği var 2699₺ den 2299₺ ye düşmüş indirimi var. Bir de Adidas Predator League TF var diğer seçenek 4249₺ den 2974₺ ye düşmüş, ayrıca 500₺ kupon da var 2474₺ ye geliyor. Hangisini...
  3. I

Odamı dekore etmek istiyorum

Bro ürünün farklı ölçülerde olanlarında alabilirsin bulabilirsen eğer
  4. I

Çözüldü✓ Bilgisayar takılmaya başladı

t tamamdır bro çok sağol
  5. I

Tekrar indirip dediğini yapacağım bro sağol. Çözümü söyler misin peki?
  6. I

Gaza gelip valorantı sildim sorun tamamen ortadan kalktı. Son güncelleme ile yeni ajan dışında ne değiştirdilerse bütün sisteme veba gibi çöktü adeta. Varsa böyle bir problem yaşayan silip deneyebilir şimdi geri indiricem yine takılma olursa sorun valoranttan kaynaklı
  7. I

google ve spotify açık cpu 50-57 arası (apu sistem) 1742684048 2dk gta v girip sıcaklığa bakayım 1742684314 85-87 arası git gel yaptı max 91 gördüm anlık 1742684340 fps 60 a sabit arada 45 seviyelerine geliyor sonra 60 oluyor şansıma şuanda hiç takılmadı .d 1742684412 bir de son bf1 deniyip...
  8. I

Isınma değerlerine nasıl bakabilirim hocam teknik bilgilere ara verdim YKS sağolsun :)
  9. I

Merhaba. Lenovo IdeaPad3 İntel i5-1135g7 laptop kullanıyorum yaklaşık 2,5-3 yıldır. Hiç sorun yaşamadım son bir haftadır. Valorant Battlefiled 1 Gta V Efootball 2024-2025 vb. güncel oyunları oynuyorum sıklıkla. Eskiden Valorant'ta hiç bir takılma kasma sorunu olmazken son bir haftadır aşırı...
  10. I

Bluetooth Kulaklığın Şarjı Bilgisayarda Sabit %10 Görünüyor.

Kanka dediğin gibi yaptım şimdi ama 1-1,5 saattir kullanmama rağmen %100 şarj diyor, telefonda da bu şekilde. Acaba neden böyle gösteriyor ?
  11. I

Bluetooth Kulaklığın Şarjı Bilgisayarda Sabit %10 Görünüyor.

Merhaba arkadaşlar. Daha 2 gün önce internetten Lenovo Thinkplus Lp75 Bluetooth kulaklık siparişim elime geçmişti. Ancak üründe hiç bir sorun olmamasına rağmen bilgisayarımda (Bilgisayar da lenovo "Ideapad 3") kulaklığın şarjı sabit %10 gösteriyor. Acaba kulaklıkta bir sorun mu var diye...
  12. I

Çözüldü✓ ZULA OYNARKEN INPUTLAG YAŞIYORUM

Arkadaşlar herkese merhaba. Zula oynarken mouse gecikmesi yaşıyorum bunun sebebi nedir dün oynadığımda bu sorun yoktu nasıl çözebilirim?
  13. I

Çözüldü✓ Logitech G703 mü almalıyım yoksa G PRO X SUPERLIGHT mı?

Hocam blackshark v2 pro harbiden çook iyiymiş ya sağol vallahi yardımcı olduğunuz için de ayrıca herkese teşekkür ederim <3
  14. I

Hocam herkese cevapları için teşekkür ederim. O zaman şöyle yapıyorum Klavye: Razer Blackwidow V3 TKL (bilek desteği olmasa da olur) Mouse: Razer Deathadder V3 PRO Hyperspeed Kulaklık: Logitech G733 Siyah Kablosuz Uygunmudur sizce nasıl kullanışlımıdır ?
  15. I

Hocam razer klavyeler nasıl ? Aklımda şu an klavye modeli olarak asus ve razer markalarının var (ornata v3 falan gibi) 1685884331 Bir de son sorum Logitech g733 kulaklık nasıl alsam sıkıntı yaşarmıyım?
  16. I

Tamamdır hocam Lamzu atlantis ve razer deathadder v3 prpo kablosuz bakıcam teşekkür ederim.
  17. I

Bu iki mouse'u alabilecek kadar bütçem var hocam. Ancak G703 daha ucuz ve aynı sensör var ya iki mouse modelinde de ucuzu mu alsam yoksa pahalıyımı kararsızım şu anda. İkisinde de aynı performansı alıcaksam eğer gereksiz 3000₺ vermeyeyim g pro x superlight'a.
  18. I

Arkadaşlar selam herkese. Ağırlıklı olarak valorant oynuyorum ve rampage KM-4-1 marka mousem var. Sensörü çok kötü, ben düşük sens oynadığım için hızlı bir şekilde çevirince algılamıyor. Bu iki mouse arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
  19. I

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

Çok güzel olmuş hocam eline sağlık güzel anıların olsun inşallah <3
  20. I

Bu sistem sizce nasıl ?

Al bence hocam güzel bir sistem kap bunu
Geri