Arama sonuçları: *

1. ucan hollandali

Işlemci sıcaklığı neden böyle?

2 tane bilgisayarım var şu an kullandığım bilgisayarı yeni aldım içinde r5 5600 var eski bilgisayarımda r5 5500 var ikisinde de deepcool ak400 kule tipi hava soğutucusu var r5 5500 olan sistemde valorant da 44 derece alırken r5 5600 olan sistemimde boşta 50 derece valorant da 59 derece ile...
  2. ucan hollandali

kutusuz ekran kartında garanti oluyor mu

bi mağazadan hazır sistem almayı düşünüyorum ekran kartı kutusuz olarak verilecekmiş kutusuz ürünlerde garanti falan oluyor mu
  3. ucan hollandali

oyunlarda ping sorunu

arkadaşlar 7 8 ay önce pingim sabit 11 di birden bire 20 oldu ve 20 de sabit kaldı bende çok önemsemedim interneti değiştirecektim zaten 1 ay önce falan interneti değiştirmedim sadece paketi yükselttim pingim geri eski haline döndü 1 2 hafta sonra tekrar 20 ye sabitlendi aradığımda bi sorun...
  4. ucan hollandali

league of legends siyah ekran sorunu

league of legends oynarken arada sırada ekranım durduk yere siyah ekran veriyor restart atmak zorunda kalıyorum oyunun ortasında bunun çözümü nedir
  5. ucan hollandali

monitör karıncalanması

2. monitörümde çok az bir karıncalanma oluyor hdmi to vga ile bağlı monitörün markası asus vh222 sebebi nedir?
  6. ucan hollandali

anakartımda 3 pin çıkışı yok

a520mk v2 modelini kullanıyorum yeni kule tipi soğutma aldım deepcool ak400 led panelini kullanamıyorum anakartımda 3 pin girişi yok internette kablo dönüştürücüler gördüm bunlarla kullanabilir miyim?
  7. ucan hollandali

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

12.999 i5 12400f Asus Prime B550M-K adata xpg 16gb (2x8) RX 6600 Kioxia 500 gb m2 vento vg15fe psu 650w 80+bronze kasa
Geri