Arama sonuçları: *

1. E

Yardım 2000-3000TL Gaming Kulaklık

arkadaşın doğumgünü için hemen almam lazım bekleyemem
  2. E

fiyatı esnetemiyorum hani 2700 civarı verebileceğim de hadi biraz esnesin 3k olur. Kablolu model arıyorum ama 7.1 de sorun olmasın bir de malzeme kalitesi olarak uzun gitsin
  3. E

kulaklıklar iyi de kablolu bakıyorum genel olarak
  4. E

3000 maksimum bütçe yazmayı unutmuşum da 2500 civarı daha iyi olur bide daha bilindik
  5. E

Arkadaşlar öncelikle merhaba 2000-3000 TL arası param var. Arkadaşıma doğum günü hediyesi kulaklık almak istiyorum. Valorant Cs gibi oyunlar da oynuyor yani 7.1 özelliği olsun ve yıpranmasın, daha doğrusu uzun ömürlü olsun her yönden. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürker
  6. E

Asetto Corsa Fazla GPU Kullanımı

Arkadaşlar RTX 3090 ekran kartım var fakat, oyunlar düşük orta ayarlada olmasına rağmen ekran kartı kullanımı %80 civarı fps 400-500 arası fakat kullanım fazla. Dün trafik modu kurdum CPU %99 uyarısı aldım ondan sonra GHZ de hiç inmedi birşeyler oldu tam olarak da bilmiyorum yardım ederseniz...
  7. E

Yardım Sinyal Güçlendiricim Yeterli Performans Gösteremiyor

Merhaba Arkadaşlar AIRTIES AIR-4430 model bir sinyal güçlediricim var kendini sorunsuz çalışıyordu fakat son zamanlarda internet konusunda beni bi hayli çıldırtıyor. 35 Mbps internetim var genel olarak tam bir şekilde bu interneti alıyorum. Bazen tek tük düşüşler yaşanıyordu. Ama şu son...
  8. E

FİYAT PERFORMANS EKRAN KARTI ÖNERİSİ

4000 TL ye bişey önermemem. Ama bu akşam incehesapta 5k ya İntelin ekran kartı geliyor. Arada RX580 de geliyor. Onları alabilirsin dışında ikinci el belki bişeyler alırsım ama dediklerim daha mantıklı 1717776638 Bütçesi 4000 tl
  9. E

İncehesap ARTEMİS 6650 XT + Ryzen 5 5600X

20k ya 4060 lı hatta Donanım Arşivi yeni video yaptı 18 bin küsüre sistem var. 4060 iyidir diye savunmuyorum. Fakat daha güncel ve daha iyi.
  10. E

En iyi kameralı telefon

S23 Çıkmaya çalışırım çıkamazsam ne yapayım FE mı alayım
  11. E

En iyi kameralı telefon

Arkadaşlar yaklaşık 25000 TL bütçem var. Kamera olarak alabileceğim en iyi telefonu istiyorum. Herhangi bir oyunda aldığın FPS çok da önemli değil. Beni götürsün ve kamerası iyi olsun.
  12. E

2024 zamları gelmeden sistem

Sıvı soğutma konusunda emin miyiz? Herhangi bir sorun çıkar mı?
  13. E

Teşekkür ederim değerlendireceğim. Fakat işlemciyi 7500 e düşürsem bir sıkıntı olur mu? İkisi arasında çok fark yok diye biliyorum.
  14. E

Cidden öyle mi?
  15. E

Aynen o şekil durum kötüye gidiyor. 1704215569 DDR4 sistem de olabilir. Sistemin her parçasının iyi olmasını istiyorum. Bir de toplama istiyorum. Kendim toplamak istiyorum.
  16. E

Görmüştüm bende. Fakat bütçem daha fazla olduğu için bakmadım.
  17. E

Anlıyorum. Hazır almak istemiyorum sistemi, belki ondan dolayı her ürüne zam gelmemiş olabilir. Bu yüzden elimizden geldiğince hızlı, zam gelmemiş şekilde iyi ürünler almam lazım
  18. E

Arkadaşlar merhabalar biliyorsunuz 2024 yılına girdik ve PC bileşenlerinde zam geleceği haberleri etrafta var. Ben de aşırı şekilde ürünler zamlanmadan önce bir sistem dizmek istiyorum. Bütçe olarak maksimum 40k bütçem var. İçinde sıvı soğutma da olacak şekilde sistem lazım. Mümkünse AMD işlemci...
  19. E

Yardım James Donkey 710'un muadili ya da daha iyisi

Arkadaşlar merhabalar James Donkey 710 un muadili ya da ondan daha iyi alabileceğim kulaklık var mı? Maksimum bütçem 650tl. Ve bir de bu kulaklık hakkında ne dersiniz? 710 iyi mi? Daha iyisi var mı? Nedir?
  20. E

Anakart Wi-Fi uyumluluğu

Bana Kalırsa Sinyal Güçlendirici Al Ben Öyle Yaptım Ve Ethernete Bağladım. Tp Link Kullanıyorum 1702325685 Sinyal Güçlendirici Üzerinde Ethernet girişi var 1702325749 Airties Pardon Karıştırmışım
Geri