Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Telegram Dolandırıcılığı

bizim bi arkadaş dedi evet veriyorlar sonra sana davet hakkı doğuyor insanları davet ediyorsun bunlar bi kitle toplayıp fazla parayı görünce toz oluyorlar
  2. Rhavenix

Telegram Dolandırıcılığı

150 tl için de bir şey olacak değildir zaten de sistemleri çok garip geldi 1732291796 150 tl attı sonrasında maaş sistemi diye işte birikmiş 90 tl var bu adımdan sonra işte 300 tl yatırırsanız 480 olarak geri ödeme alırsınız dedi yapmadım onu ya daha önce hiç karşına çıkmamış belli
  3. Rhavenix

Telegram Dolandırıcılığı

evet para attılar valla ya bu durum çok sık olmaya başladı ayda 2 kez falan farklı sistemle yazıyorlar para atıyorlar engeli basıyorum
  4. Rhavenix

Telegram Dolandırıcılığı

ne için yeterli
  5. Rhavenix

Telegram Dolandırıcılığı

150 tl den bir şey olmaz da sistemlerini merak ettim ya
  6. Rhavenix

Telegram Dolandırıcılığı

Arkadaşlar arada bir bana yabancı uyruklu bir numaradan mesaj atılıyor. Kimi zaman google yorumlarda restaurant kimi zaman da imdb sitesinde film puanlamak için link atıyorlar. Sonrasında geri dönüş yapıp SS atarsanız hesabınıza 50 tl atıp telegramdan devam etmek için bi kullanıcıya yazmanızı...
  7. Rhavenix

10 dolar ile alınabilecek ak47 skin önerisi

nightwish de güzel olabilir
  8. Rhavenix

Cashback veren uygulama var mı

nays papara
  9. Rhavenix

Bu sistem alınır mı?

alıcaksan da power değiş al
  10. Rhavenix

700 TL Mekanik Klavye önerir misiniz

bu olabilir evet
  11. Rhavenix

700 TL Mekanik Klavye önerir misiniz

soru başlıkta ki gibi şu anki bütçe maalesef bu kadar öneriniz var mı
  12. Rhavenix

Bu sistem alınır mı?

be kardeşim 25bin lik sistem gösterip alınır mı diyorsun ondan 2k daha ucuz olanı sana sunuyorum bu daha iyi diyorum o sistemin ederi maks 15bin şu an o fiyata var demiyorum 25 bin ona vereceğine bu parayı buna var demek için attım sana bunu
  13. Rhavenix

Bu sistem alınır mı?

https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5 al sana ondan daha ucuz ondan bin kat daha iyi sistem
  14. Rhavenix

Bu sistem alınır mı?

Tabi ki alınmaz 6600 lü sistemlerin maks değeri sıfır hemde 15bin bak sıfır diyorum
  15. Rhavenix

ptt avm den laptop alınır mı

ptt avm den hiç bir şey alınmaz satıcı güvenilir olsa bile ptt avm olduğu için sana paramparça gelme ihtimali var
  16. Rhavenix

Valoranta giremiyorum.

türknet büyük pişmanlıktır bence
  17. Rhavenix

Okuduğum aklımda kalmıyor

şimdi sana bir kaç önerim olucak senin gibiydim bende sonunda kendimi düzelttim kafanı yoran şeyler oluyor veya etrafta ki küçük bir ses dahi senin dikkatini dağıtıyor zihin kontrol edilebilir bir şey ve senin onu terbiye etmen lazım içinde merak duygusu varsa bastırman lazım veya zihnini...
  18. Rhavenix

Nereden puff sipariş etmemi önerirsiniz?

yok kapalı paket getiriyor ambalajlı ama nadiren bozuk çıkma ihtimali var
  19. Rhavenix

hayır arkadaştan alıyorum irandan getirtiyor bana
  20. Rhavenix

şu an bunu kullanıyorum bu sitede 844 ben bunu 600 e alıyorum bu arada bu redbull aromalı üst üste çekimde tadı kötü oluyor
Top Bottom