Arama sonuçları: *

1. İsmail 20

İPhone alım Amazon diğer mağazalar

Amazon’da iPhone 17 74.700 tl diğer mağazayla 77.000 tl Amazon’dan alsam bi sıkıntı yaşar mıyım.
  2. İsmail 20

Mağazadaki çalışan kıza aşık olma

Eşofman ve tişört aldım bir yerde çalışan bir kız var nasıl açılabilirim acaba bir fikri olan var mı direk ne diyebilirim? Konuştuğunuz biri yoksa kahve içmeye ne dersiniz vs gibi söylenecek cümleler arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada Instagram buldum ama o mu bilemiyorum%95...
  3. İsmail 20

Sevdiğim kızın biyosundaki anlamı

Sorun şu hocam takip istediğimi kabul etmedi bakamıyorum baksam zaten çözücem 1730036951 Neyse hocam yarın belli olur her şey zaten kendimi hayır der gibi hissediyorum
  4. İsmail 20

Sevgilisi olsa kalp yada kilit koyardı
  5. İsmail 20

gerçekten mi
  6. İsmail 20

0112 yıl yok ki nasıl tarih olacak
  7. İsmail 20

Sevdiğim kızın Instagram daki biyosunda 0112’ ne anlama geliyor o kadar araştırdım bulamadım yarın açılmayı düşünüyorum en azından şansımı deneyeceğim
  8. İsmail 20

Fiat linea 1.4 fire motor ışığı

Arkadaşlar sanayiye gittim arabanın bujilerini triger kayışını değiştirdim değiştirdikden sonra motor arıza ışığı yanıyor ama bakdırdığım zaman bir şey çıkmıyor zaten 5dk beklediğim zaman sönüyor yandığı zaman ise güç kaybı oluyor bilen var mı başına gelen var mı hiç
  9. İsmail 20

Samsung Galaxy J7 2016 Telefonda Tosla yüklenme ekranında kalıp açılmıyor

1711653599 O zaman video fotoğraf oyun varsa onları sil öyle dene
  10. İsmail 20

Samsung Galaxy J7 2016 Telefonda Tosla yüklenme ekranında kalıp açılmıyor

Kardeşim o telefonun çalışdığını dua et bence 8 sene geçmiş üstünden hafızası kaç gb di
  11. İsmail 20

Sivilce akne sorunları için ilaç önerisi

Aknetar diye bir ilaç var ama yan etkisi çok fazla eğer sivilce yüzünden psikolojin bozulmucaksa kullanmanı tavsiye etmem çok ciddi yan etkilere sahip benimde var sivilce ve fotoğraflarda bile sivilce izlerim çıkıyor ama önemsemiyorum sağlığım her şeyden önemli kullanan arkadaşlarım var çok...
  12. İsmail 20

🔥2023 Ballon d'Or MESSİ'NİN!!🔥

Messi nin dünya kupasındaki performansı göz ardı edilemez çünkü çok aşırı üst düzey performans gösterdi bazı futbolculara yedek bekleyip ağlayarak ağrılmadı savaşdı ve kazandı sonuna kadar hak etti
  13. İsmail 20

%45 engelli raporu ötv

Ne kadar ötv muafiyet oluyor
  14. İsmail 20

%45 engelli raporu ötv

Ne demek istiyorsun
  15. İsmail 20

%45 engelli raporu ötv

Arkadaşlar %45 zihinsel engelli raporu ile ötv ödeniyor mu ödenmiyor mu bazı sitelerde ödenmiyor bazı sitelerde ise ötv indirimi diyor tam anlayamadım açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz şimdiden teşekkürler ederim
  16. İsmail 20

Engelli araç alımı Ehliyet

Merhaba arkadaşlar dayımın %45 engelli raporu var onun üzerinden araba alabilir miyim ama ehliyeti yok sorun çıkarabilir mi şimdiden teşekkür ederim.
  17. İsmail 20

Çözüldü✓ İphone 11 kamera arası renk solması

Arkadaşımdada iphone 11 siyah renk var ondada bu sorun var
  18. İsmail 20

Yarın gidip konuşacağım bakalım ne dicekler
  19. İsmail 20

Onun için cihaz servise mi gitcek
  20. İsmail 20

Değişim yaparlar mı