Arama sonuçları: *

1. A

800-1000tl red swich klavye

Arkadaşlar 800-1000 tl civarı klavye arıyorum red swich ve türkçe klavye arıyorum tam boy olsa dah iyi olur rainbow rgb farketmez.önerilerinizi bekliyorum. Kulaklık olarak ne önerirsiniz 500tl bandında ben şunu buldum...
  2. A

İ5 12400f için hava soğutucu

https://www.teknogenetik.com/id-cooling-se-214-xt-argb-white-4pin-pwm-120mm-intel-amd-islemci-sogutucu-pmu101160?gclid=Cj0KCQiA3eGfBhCeARIsACpJNU8AYK7Fp_dZKTPIQ4jUN60_OZiQtfRaNvrzGq4c-tIw1wWh2PlPRaAaAnXREALw_wcB Arkadaşlar i5 12400f için bu soğutucuyu buldum sizce nasıldır? Kasam Thermaltake...
  3. A

❌İndirim Bitti! Glorious Beyaz ve Siyah Model I 423 TL🔥🔥🔥

3370 baya iyi bir sensör diye biliyorum iyiki sabahleyin almışım
  4. A

❌İndirim Bitti! Glorious Beyaz ve Siyah Model I 423 TL🔥🔥🔥

Bu model ı nin sensörleri nedir bilen var mı?
  5. A

200 TL bandında F/P gaming mouse

Reis ort. 1yildir kullaniyorzun nasıl deneyimlerin paylasır mısın?
  6. A

700 tl bütçe mekanik klavye

Ben k582 surara almayi dusunuyorum red swich nasildir sizce
  7. A

5000 TL monitör önerisi

Ekran kartım 3060ti 4-5 bütçeye hangi monitöari önerirsiniz dostlar? Ips ekran olmasi önemli
  8. A

16k bütçeye alınır mı?

Evimden 600 km uzakta...
  9. A

16k bütçeye alınır mı?

Hocam güvenilir satıcı olması önemli ve dolapdan alınır mı? sahibinden den param güvende de var ilanı ama çok fazla komisyon çıkıyor
  10. A

16k bütçeye alınır mı?

Arkadaşlar 16k bütçeye 12400f RTX3060 ti alınır mı? kapalı kutu Modart M9 sistem.
  11. A

15k hazır sistem öneri

15 k 16k civari sistem arıyorum tercihim i512400f ve 3060 ti
  12. A

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Kanka sepete ekleyince kesin alabiliyormuyuz
  13. A

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Valla benim 15 k bütçe var inşallah çok geçmez
  14. A

Redragon K582R Surara nasıldır?

Kankam bende almayı düsünuyorum K582 Surarayi öneririmisin sen bundan mi aldin deneyimlerini paylasirsan sevinirim
  15. A

Surara ve Kumara Klavye Farkı var mıdır?

Reis bende almayi düsünuyorum halen kullaniyormusun nasil kullanimi kalitelimi cevap verirsn çok sevinirim
  16. A

Donanım arşivi f/p sistem

Arkadaşlar yarin Abdullah abi pc yi linkini vermeden sistemi hangi sitede olduğuni paylaşıyor mu ? Inşallah yarin alabilirim ilk defa pc m olacak önerileriniz varsa dikkate alırim tşk.
  17. A

Razer viper mini alınır mı??

Ne önerirsij mesela
  18. A

Razer viper mini alınır mı??

https://www.gamemar.com/razer-viper-mini-rz01-03250100-r3m1-kablolu-optik-oyuncu-mouse-pmu6906 Arkadaşlar elim biraz buyuk (20 cm) ama genelde claw şeklinde tutuyorum sizce alinır mı? Ve mouse pad olarak ne önerirsin.
  19. A

500 TL kulak üstü kulaklik

Arkadaşlar pyun için kulakustü kulaklik ariyorum gerçekten kafam çok karıştı herkes farklı şeyler öneriyor kaliteli uzun yillar kullanabileceğim bir kulaklık ariyorum
  20. A

1500 tl civari ekipman önerisi

Hocam sıfir tercihimdir
Geri