Arama sonuçları: *

1. F

R24E ADAPTÖRÜ NERDEN ALINIR

bilgilenmek adına foruma geldim zaten direkt alma gibi bir niyetim yoktu
  2. F

eski mönitörlerde güç kablosu ve adaptör kısmı ayrı ayrı birleşen parça olduğundan kaynaklı bu monitörüde öyle zannettim fakat öyle değilmiş. Hocam siz memnunmusunuz monitörden
  3. F

sağolun hocam nasıl boşluğuma geldiyse eski tarz monitörler gibi sandım
  4. F

İyi forumlar geçenlerde sipariş ettiğim Lenovo r24e monitör elime olasti fakat güç kablosunun afaptor kısmının kutuya dahil olmadığını farkettim ve eski monitorumun adaptörüde uyumlu olmadığı için almak zorunda kaldım bilen varsa eğer bu adaptör nerden alınır ne diye geçer yardımcı olursa sevinirim
  5. F

KİOXİA EXCERİA PRO VS WD BLACK SN7100

sağolun hocam daha iyileri hepimizin olsun inşalllah
  6. F

sağolun hocam dram ve kupon cazibeyi arttırdı gerçekten
  7. F

exceria pro kuponla beraber 200 tl daha ucuza geldi ve dramli olduğu için onu sipariş ettim fakat dayanıklılığıda önemli sizce iptal edip wd black mi almalıyım hocam 1749855269 sağolun hocam
  8. F

exceria pro için ısınma problemi olduğunu söyliyorlar bir bilginiz varmıdır hocam
  9. F

Dram bu kadar önemli mi hocam 800 TL az fiyat verip WD SN5000 almakta cazip geliyor
  10. F

İYİ GORUMLAR HSNGİ SSDYİ TERCİH ETMELİYİM AYRICA PAROLPAPARA VE İYİZİCO HAKKİNDA BİLGİSİ OLAN VARMIDIR
  11. F

SN500 ve Exceria Pro Karşılaştırması

Sağolun hocam 1749835890 Parolpara iyizico hakkında bilginiz varmıdır hocam
  12. F

İyizico parolpara olayları hangi sitelerde gecerli hocam
  13. F

İyi forumlar sn500 anlık olarak 2200 TL ye düştü exceria pro ise 3000 TL sizce aradaki farka degermi ayrıca bu parolpara iyizico indirimleri nedir nasıl kullanabilirim
  14. F

İŞLEMCİM 90-95 DERECELERDE ÇALIŞIYOR

Soğutucunun kurulumunu yaptım öncelikle hocam alacak arkadaşlara şunu blirtmek istiyorum soğutucunun ayakları anakartta bulunan braketlere yetişmiyor yani tek başınıza mönte etmeniz çok zor diyelim bir şekil monte ettiniz vidaları tam sıkmamanız gerek aksi halde soputucu işlemciye baskı yapar...
  15. F

İŞLEMCİM 90-95 DERECELERDE ÇALIŞIYOR

Kargoda hocam
  16. F

HANGİ SSDYİ ÖNERİRSİNİZ

peki 580 mi 5000 mi hocam
  17. F

HANGİ SSDYİ ÖNERİRSİNİZ

sn5000 seçeneklerimin başında peki 1tb bandında ne önerirsiniz hocam SN580 de cazip duruyor
  18. F

HANGİ SSDYİ ÖNERİRSİNİZ

sağolun bilgilendirme için hocam peki seçeneklerden bağımsın 1tb veya 500gb olarak siz ne onerirsiniz 1747604127 sağolun hocam pek fazla ssd den anlamam bütün bunları göz onüne alınca 500gb veya 1tb bandında ne önerirsiniz
  19. F

HANGİ SSDYİ ÖNERİRSİNİZ

böyle bir bütçe söz konusu değil hocam 2.500 e kadar açığım
  20. F

HANGİ SSDYİ ÖNERİRSİNİZ

İyi forumlar bu ssdlerden hangisini önerirsiniz ve hangisinde dram mevcuttur acaba https://www.trendyol.com/crucial/p3-plus-ct1000p3pssd8-1tb-5000-3600-mb-s-nvme-m-2-ssd-sabit-disk-p-462315115?merchantId=105061...
Geri