Arama sonuçları: *

1. Lukass

İNCE HESAP ARIZALI İŞLEMCİ GÖNDERDİ !!!

sabahki 7500fi alcan bikaç saatliğine usbye bios yazılımını atıcan biosa girdikten sonra m flashdan güncelleyeceksin
  2. Lukass

R5 5600X 4060 sistem 23.700₺'ye alınır mı?

Selam, almak istediğim sistem bu: https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8g-oc-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html?ubn=109409,140008,144817,146489,139973,131110 Açıklamada 5500 yazıyor fakat 5600Xe yükseltip alacağım. Fiyat ve parçalar konusunda üzer mi yoksa başka bir sistem mi...
  3. Lukass

Yardım "Minecraft did not start due to an unkown error!" hatası

Merhaba 1.12.2 sürümünde modlu bir şekilde oynamaya çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum. Ekran kartı sürücümü ve Java'yı daha az önce güncelledim, bazıları çözümü böyle sağladığını söylediği için. Fakat hala devam ediyor. Crash log...
  4. Lukass

Minecraft gibi bir oyunda düşük fps sorunu

sürüm nedir?
  5. Lukass

İnternet telefonda yavaş pc de hızlı

192.168.1.1 yazın googledaki adres çubuğuna, sonra kullanıcı adına admin şifreye turktelekom yazıp girin panele girdikten sonra ss atın ona göre yönlendireceğim. kullandığım bir model olmadığı için paneli nasıl görünüyor bilmiyorum.
  6. Lukass

BeamNG araçlar hareket etmiyor

:unsure:
  7. Lukass

İnternet telefonda yavaş pc de hızlı

qos ayarlarından dolayı olabilir. modeminizin marka modeli nedir?
  8. Lukass

BeamNG araçlar hareket etmiyor

Merhaba, öncelikle oyunum orijinal modda kullanmıyorum. Son gelen 0.28 ile başlayan güncelleme sonrası oyunda hiçbir aracı hareket etmiyorum. Grafik şeklindeki oyunun kendi Dashboard'ı gelmiyor, ilk spawn edilen gavril D'nin önü basık şekilde ve bütün araçlarda kadran tam yukarıya doğru bakıyor...
  9. Lukass

Öneri Revolution case satılmalı mı?

kasa konusunda pek şanslı değilim yoksa açardım şimdiye
  10. Lukass

sattım hepsini tüm itemlere skin çektim :D
  11. Lukass

banada bir kere düştü yılan kasası. parçalanmış ve revolution düşüyor sürekli
  12. Lukass

rekabetçi oynuyor musunuz?
  13. Lukass

sikkopattada şuan sat daha artmaz bu kasa diyorlar kararsız kaldım
  14. Lukass

Merhaba geçen ay revolution case düştü ve 40 liraya sattım. Şu an tekrardan düştü ve son satış fiyatları dün 60 küsur lirayken şu an 70'e fırlamış. Daha da artacağını düşünüyor musunuz? Yoksa direk satmalı mıyım? Aklımda açmak yok ama beklersem fiyat durumunun ne olacağı konusunda şüpheliyim. ne...
  15. Lukass

2 sistem arasında kaldım ?

3060lı sistem
  16. Lukass

mon bazou düşük fps sorunu

merhaba, mon bazouda çok düşük fpsler alıyorum. en en kötü ayarlarda 6 7 en yüksek ayarlarda 4 5 arası geziyor oyunun geliştiricisinin olduğu sunucuda sorduğumda sistemimin orta ayarlarda 40 45 fps alabilecek bir sistem olduğunu söylediler. sistemim şöyle: i5 8265u mx 130 - uhd 620 8 gb ram...
  17. Lukass

Assetto Corsa'da ses yok

Merhaba yaklaşık 2 gün önce singleplayerde hiçbir sıkıntı olmadan Assetto Corsa oynayabiliyordum PC'yi kapattım sabah açtım tekrar Assetto Corsa'ya girdim ama ses gelmemeye başladı. Neden olabilir internette doğru dürüst hiçbir kaynak yok İngilizceler bile saçma sapan çözümler oluyor hepsini...
  18. Lukass

bilgisayar uyku moduna geçiyor

bios ayarlarında uyku modu nerede bulunuyor? hp anakart kullanıyorum.
  19. Lukass

Öneri asetto corsa fps nasıl arttırılır?

Merhaba asetto corsada fps arttırmak için csp hariç nasıl ayarlar yapabilirim internette pek düzgün sonuç yok. sistemim: i5 8265u nvidia geforce mx 130 (dahili olarak intel uhd graphics 620) 8 gb ram bir arkadaşımdada benzer sistem var onda mx 110 ekran kartı var kendisi mx 110'u kapayıp...
  20. Lukass

bilgisayar uyku moduna geçiyor

zaten o şekilde hocam.
Geri