Arama sonuçları: *

• Users: SCEI
  • Order by date
  1. SCEI

Forza 5 gamepass'siz satın alırsam rahat oynayabilir miyim

Umarım ama sonuçta online oyuncularla direkt olmasada onun sattığı aracı satın alıyorsun bir iletişim var o yüzden sorun olacağını düşünüyorum veya başkasının modifiyesini kendi aracıma eklemek isteyince
  2. SCEI

Yoksa online oynamak umrumda bile değil kendim drift atmaya öyle eğlenmeye giriyorum ama sallıyorum araç modifiyesi yaparken başka insanların modifiyesini kayıt etme mevzusu var ya onu bile yaparken karşıma gamepass e ihtiyacın var yazısı çıkmasın 1721327673 Forza 5 de müzayededen insanların...
  3. SCEI

sorun konsoldan oynamak istemem mesela forza 5 te müzayededen araç alırken bana sorun yaratmasını istemiyorum
  4. SCEI

online olmuyor ya müzayededen araba falan almama engel olmaz mı diye düşündüm
  5. SCEI

zaten daha önce 150 saat biriktirdim gamepass i yeni iptal ettim
  6. SCEI

xbox series s üzerinden forza 5 alacağım ama gamepass im yok sizce beni çok mahrum bırakır mı oynamam zorlaşır mı?
  7. SCEI

Macfit 12 aylık üyelik

Teşekkür ederim malum Türkiyede ne olacağı belli olmuyor 2. 3. aydayken bir anda aylık 2 bin tl ödemeye başlamayayım diye bir düşündüm
  8. SCEI

Macfit 12 aylık üyelik

Merhaba macfite geçen günlerde kayıt oldum taahhütlü olarak 12 ay ama ödemeyi aydan aya yapacağım aklımda şu kaldı mesela ben 6. ayda iken zam gelir ise zamlı fiyattan mı ödeme yapmaya devam edeceğim?
  9. SCEI

Chatgpt Limit Hatası özel gptler

Ben özel gpt leri kullanmak istedim ama kullanamadım bana bunu söyledi tam anlayamadım 01:07 itibarıyla ben bu gpt yi kullanabilecek miyim?
  10. SCEI

SSD'lerin Gereksiz Pahalı Olması Konusunda

Avrupadan aynı ürün nakliye vs vergi hiç saymasan zaten 3k ya dayanarak gelecek normal fiyat, avrupada evet 1.5 günde alırsın türkiyede bu 4 gün falan ben zaten bunu reddetmiyorum genel olarak ssd lerin pahalı olduğunu söyledim
  11. SCEI

Evet dostum 130 dolar bedava değil mi şimdi amerikalı ayakkabısının altından çıkarıyordur, ssd ler çoğu yerde pahalı sadece bunu söyledim 150 euroya aldığım konsolumda 100 euoya ssd almak zorunda kaldım
  12. SCEI

Avrupadada pahalı
  13. SCEI

Xbox Series S Alınır Mı?

Tabiikide alınır diğerleri kafayı yemiş bakma sen gayet istediğin performansı sağlar xbox gamepassde var mis gibi oynarsın hem küçük taşıması kolay vs series s 10 bin tl ye bulunabiliyor ps5 16k civarı 16k verip hemde üstüne oyunlara min 1k yatırmaktansa xbox almak daha mantıklı bunun...
  14. SCEI

Macfit banka kartı ödemesi

Gymfit bana ters ya dümdüz macfite kayıt olacaktım 1719174012 Daha yazılmadım sıfırdan yazılacağım haftaya deneyeceğim
  15. SCEI

Oraya gidip vermektense internetten vermem daha iyi olurdu umarım banka kartıyla alınabiliyordur
  16. SCEI

Macfite yazılacağım 1300tl her neyse bu parayı banka kartı kullanarak ödeyebilmem mümkün mü ona göre para atıp deneyeceğim
  17. SCEI

🔴 Uyarı "Sıcak havalar bitti, daha felaket sıcaklıklar geliyor!" 🔥

Böyle böyle nereye gidicek bu aw
  18. SCEI

Yardım iphone 14 pro 21.000tl almalımıyım?

23k ya sıfır 13 pro yu nereden alıyorsun?
  19. SCEI

Uk Tehlikeli olmamasına rağmen insanların öyle göstermesi hakkında düşünüyorsnz

Hiç bir şey yok. tehlike yönünden dikkat etmen gereken bir şey varsa bazı siyahi abiler sorunlu onlara bulaşma
  20. SCEI

Uk Tehlikeli olmamasına rağmen insanların öyle göstermesi hakkında düşünüyorsnz

Türk toplumu genel olarak hep böyle ya bence değişmezdik çok kavgacı bir milletiz ama ırkçılık anlamında söylemiyorum ülkedeki azınlık ırklarda buna çok sebep veriyor en tehlikeliler genelde onlar oluyor mesela muğlalı bir adamdan kekoluk nadir görürsün ama gelir elin muşlusu
Geri