Arama sonuçları: *

1. selenaobrien

Burger kingde çalışılırmı?

burger kingde çalışılır mı?
  2. selenaobrien

Antidepresan kullanıyorum aşırı üşengecim?

Antidepredsn kullanıyorum duygularım yok gibi ama aşırı üşengeç ve halsizlik yaptı normal mi?
  3. selenaobrien

İş bulamıyorum nasıl bulucam?

Markette yemek sektöründe heryerde çalıştım ve baya kilo aldım şimdide iş bulamıyorum en kolau nereye girebilirim a101 bim demeyin ordada çalıştım
  4. selenaobrien

Aile içi şiddet baskı?

25 haşındayım.Evden kaçtım zorla getirildim. Aile içi baskı şiddet ve kaçtığım eve zorla girdiler. Evden kurtulmak alınmak istiyorum. Kades mi daja iş görür alo 183 mü? Daha demin bakkala giderken abimle gittim kaçtığım için şuan zorla evimdeyim tek isteğim evden kurtulmak izmire gitmek.
  5. selenaobrien

Aile evinden kaçtım ve olanlar?

Uzaklaştırma kararı nasıl alacağım
  6. selenaobrien

Gerçek.
  7. selenaobrien

24 yaşındayım dün evden kaçtım çünkü çok fazla baskıcı aileye sahibim fakat ailem olduğum yeri öğrenip silahla gelip arkadaşlarıma tehditler yağdırıp tokat atıp vurdu. Şu an zorla eve götürüldüm. Evde kalmak istemiyorum. Bir yolu yok mu? Gerçekten kötüyüm.Bu evde kaldığım sürece konumum hep açık...
  8. selenaobrien

Hangi dövmeyi tavsiye edersiniz?

Hello kityde tatlı
  9. selenaobrien

Evet.kol ön kol 1676297990 Kedim var aslında kedi mantıklı :)
  10. selenaobrien

Niyeki 1676297440 Evet?
  11. selenaobrien

Çok sordum kusura bakmayın danışcak kimse yok ve kafam karışık pişman olmak istemiyorum sizce ilk dövme hangisi daha iyi olur
  12. selenaobrien

Preworkout kullanıyorum sıkıntısı varmı

Peki biley sorabilirmiyim daha geçen gün ağırlık arttırdım bu hafta hiç arttıramıyorum neden böyle oluyor
  13. selenaobrien

Ben ağırlık kaldırıyorum ama çok fazla değil amacım kilo vermek o yüzden enerji olsun diye prworkout kullanıyodum ama ağırlıkları hala arttıramıyorum
  14. selenaobrien

Knkm kahve içiyordum terletiyor pre geçtim odanjer gün her gün sıktı 1676275781 Filtre
  15. selenaobrien

Her gün Spor öncesi preworkout alıyorum bazen ağırlıkları arttırasım gelmiyor normalmi
  16. selenaobrien

Deprem ve üniversiteler hakkında?

Bilgin için teşekkür ediyorum
  17. selenaobrien

Deprem ve üniversiteler hakkında?

Ben İstanbul'dayım kimisi üniversiteler yaza kadar kapalı kimisi 20 Şubat'ta açılıyor diyor.Kafam karıştı bilgi verir misiniz bende üniversiteliyim.
  18. selenaobrien

Sizce çokmu kötü bu?

ADQDQFAFSGSG
  19. selenaobrien

Sizce çokmu kötü bu?

İstanbul'da diye sanırım
  20. selenaobrien

Sizce çokmu kötü bu?

600 dedi
Geri