Arama sonuçları: *

1. K

Sistem Güncelleme Önerisi

Hocam şu aşamada RTX5070 ve 5700x3d'nin beni uzun yıllar götüreceğini düşünüyorum, anakartım B450 olsa direk ddr5 geçerdim sanırım ama biraz daha kullanmak istiyorum bu sistemi hem de şuan ddr5 in çok büyük bir atılım olacağını sanmıyorum bana.
  2. K

Birde 5700X3D 7000TL civarı fiyat olarak biraz daha bütçe ayırabilirim işlemciye , biraz daha bütçeyle fiyat performans tavsiyen varsa alırım
  3. K

Hocam teşekkürler cevabın için , işlemciyi 5800x3d düşünüyordum da hem zor bulunuyor hem fiyat performans değil galiba , en mantıklısı dediğin gibi 5700X3D olacak gibi bir daha güncellemeyeceğim bu kasayı bir sonraki sistem muhtemelen ddr5 olur.
  4. K

Arkadaşlar Merhaba, Halihazırdaki sistemimin özelliklerini aşağıda paylaşıyorum işlemci soğutucumda bulunmakta(noctuna fanlar ile birlikte), 2k çözünürlükte monitör kullanıyorum, sizden yardım istediğim konu ekran kartını ve işlemciyi güncellemek istiyorum malum rtx5070 de duyuruldu. RTX5070...
  5. K

1500-2000 Tl Arası Mekanik Klavye Önerisi

Arkadaşlar Merhaba , 1500-2000 tl arası mekanik klavye arıyorum , genelde lol yada rust oynamaktayım , çok ses çıkarmayan uzun ömürlü klavye önerilerinizi bekliyorum.
  6. K

RYZEN 5 5600 Sıcaklık Derğerleri Normal Mi ?

Arkadaşlar Merhaba, İşlemci Ryzen 5 5600 Anakart Asus B550 mk Kasa asus tuf gt301 Ekran kartı ROG6800 Ekran 2 k İşlemci stok fanda boşta 55-60 derecelerde yükte ise 80-85 derece arasında , Bu değerler normal mi ? Yapabileceğim ayar varmı ?
  7. K

1000 TL bütçe klavye önerisi

Hocam aklımdaki monitör buydu https://www.gaming.gen.tr/urun/117807/asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-170hz-1ms-ips-g-sync-qhd-monitor/ hangisi daha iyi sence, birde free synce olsa süper olur monitör de. Kulaklık ve mouse güzele benziyor bakıp olmadı veririm siparişini varsa başka önerin alırım hocam .
  8. K

Kulaklık içinde 1000 TL bütçem var , mouse çok harcamak istemiyorum ama Rust tarzı FPS oyunlari da oynuyorum sıklıkla 500 TL civari olur sanırım önerileri değerlendiririm, Ekran için gaming gen de 7500 TL ye 2k tüf serisi var galiba onu alacagım , teşekkürler 1675616055 Siyahta red swich...
  9. K

Merhaba, tercihim mekanik klavyelerden yanadır , sistemi topladım mantıs 6800 olarak ama daha klavye,mouse , kulaklık ve 2 k ekran almadım tavsiyelerinizi bekliyorum hepsi için .
  10. K

Merhaba Bu Fiyata bu sistem nasıl ?

Daha monitör almadım , sistemden sonra almayı düşünüyorum , bir sıkıntı olmazsa 1080 p alıcam .
  11. K

Merhaba Bu Fiyata bu sistem nasıl ?

Sistem bu fiyata nasıl ? Önerisi olan varmı ? Darboğaz yapar mı ?
Geri