Arama sonuçları: *

• Users: kiyaz
  • Order by date
  1. kiyaz

Spyne T3 pro iyi mi?

1007 de iyi duruyor karar verebildin mi hocam
  2. kiyaz

Spyne T3 pro iyi mi?

Hocam diz kapağının iç kısmı oturduğumuz yerin tam çerçevesine geliyor mu
  3. kiyaz

Öneri Çalışma Koltuğu 5000₺

Hocam ben belirttiğin bütçenin 3 4 katı fiyatlarda full mesh koltuk bakıyordum sonra biraz kurcaladım yerel üreticilerde fiyat yarı yarıya.arada bariz bir kalite farkı olduğunu düşünmüyorum.Büyük şehirde yaşıyorsan istersen bi sahibindene göz at...
  4. kiyaz

Full Mesh Oyuncu/Ofis Koltuğu tercih edilmeli mi?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-ofis-mobilyalari-makam-koltugu-ithal-1303783345/detay Bu tarz koltuklarda en önemli kısım bel desteğinin bağımsız ayarlanabiliyor olmasıymış.Sanırım attığım modelde sırt ve bel birbirine entegre.Yinede fiyat fena...
  5. kiyaz

Çözüldü✓ Ktc h25t7 alınır mı ?

Yazdan beri kullanıyorum 2800 ya da 3200 gibi bir fiyata almıştım baya memnunum.aynı paneli gigabyte msi fln da kullanıyor diye biliyorum.Benim için başarılı bir monitör.Tr de marka algısı olduğu için fiyatı hala uygun.
  6. kiyaz

Aynı koltuk modellerinin neredeyse %40 daha ucuzları var fakat bel ve sırt desteği birbirine entegre.Bu tarz pahalı koltuklarda sırt ve bel desteği bağımsız olduğu için bu fiyat diye tahmin ediyorum.Bel desteği ayarlanamayan modeller oldukça eleştirilmiş.
  7. kiyaz

Ekte bulunan full fileli koltuklardan kullanan var mı önerir misiniz? Bu bütçe aralığında benzer özelliklerde önerileriniz bekliyorum. https://karr.store/products/yuzawa https://wraithesports.com/products/spyne-oyuncu-koltugu?variant=49563920859329
  8. kiyaz

🔥İndirim Hawk koltuklarda peşin fiyatına 9 taksit

Hepsini seçmene gerek yok ki kumaşı seçsen yeter 1774334164 Peşin fiyatına alacaksan zio valora bak derim
  9. kiyaz

Hocam sen hangi kumaşı tercih ettin.
  10. kiyaz

❌İndirim Bitti! Getir Büyük 12KG Ariel Deterjan 1TL

hangi ilçedesin
  11. kiyaz

Golf 6 1.4 TSI Stage 1 İçin Ankara Mekan Önerisi

dizel mi
  12. kiyaz

Zio valor test etmiştim güzeldi visco sünger katmanı fln vardı ama bütçem peşin almaya uygun olmuyor.
  13. kiyaz

Golf 6 1.4 TSI Stage 1 İçin Ankara Mekan Önerisi

serhat ve ekibi işlemleri baya pahalı yapıyorlar.ama diğer firmalara göre daha kurumsallar.işçilikleri laylaylom değil.ve popüler oldukları için fiyat da pahalı oluyor. 1773260398 araç ne bu arada
  14. kiyaz

kargoya verildi mi
  15. kiyaz

exvega pandora koltuğum var hawkı da aldım gelince ikisini kıyaslayacağım.umarım dediğin gibi sert değildir.
  16. kiyaz

prime üyesi olman lazım. 1773176542 2025 yılı itibari ile güncellemeye gitmiş.güncel koltuklarında sertlik ile ilgili bir şikayet yok.
  17. kiyaz

Ho.umarım sert değildir.
  18. kiyaz

Sert denilen modeller 2023 2024 modelleri sanırsam.2025 yılı ile koltuklar güncellenmiş.bu güncellemede sünger değiştimi bilmiyorum.
  19. kiyaz

çoğu kullanıcı aynı şeyi söylüyor fakat yeni koltukların sağ omuz kısmında 2025 yazıyor.sanırım bu şikayetleri göz önünde bulundurup güncellemişler.
Geri