Arama sonuçları: *

1. ITIGERI

Yardım GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEMLERİNİ İPTAL EDİYOR

adam hata oldu paranı pazartesi gondercem yazmış neyşn acelesi ? Buna istinaden yazdım bende. 1675546308 bana cevap verdikleri ıcın yazdım bende.. Bundan dolayı başvurumu yaptım.
  2. ITIGERI

Kımse bu kadar insanı mağdur edip sonradan , ya hata oldu deyip parayı gondercez diyemez ben her saat basını bırak 3 saat pc basında bekledim. Tüketici Hakem heyetine başvurumu yaptım bizi uğraştıranlar kendileri de uğraşsın ozaman... Istıyen bu şekilde başvuru yapabilir. ekte resim mevcuttur.
  3. ITIGERI

saat önemli degıl ki reis sipariş alıp para alıyorsa göndermek zorundadır. Kanunen de haksız cıkar zaten ... 1675540966 Pazartesi ilk işim o olacak, sonuna kadar gidicem..
  4. ITIGERI

BEN tüketici Haklarına resimler ile başvuru yapacağım zaten bizi magdur ettiler kendileride uğraşsın ...
  5. ITIGERI

ELINDEN GELENI YAPAMAMIŞ REİS SİPARİŞ NUMARI OLDUĞU HALDE BANA HATA DIYEMEZ PARA İADESİ YAPIYOR :s SİSTEMLERİ KALDIRAMIYORSA BECEREMEYECEKLER İSE YAPMASINLAR.
  6. ITIGERI

@GENCERGAMİNG @Abdullah Hacıgül Reis adamların cevabı bu sen daha ıyı bılırsın ama senınde vaktını bosa harcılıyorlar verdıklere cevaba bakarmısın :S CEVAP: harun bey merhabalar, yazılımsal bir hatadan dolayı sistemimize siparişiniz düşmemiştir. paranız iade edilecektir.
  7. ITIGERI

Özelden attım bakalım umarım dönüş yaparlar.. saatlerce bekledim pc basında ihtiyacım vardı gerçekten umarım dönüş yaparlar. 1675535588 Özelden yazdım hocam..
  8. ITIGERI

Reis bu zamana kadar belkide bana denk gelmedi DA istemlerinden aldığımda sipariş ettiğim ürün hiç bir zaman parayı cektikden sonra iptal olmadı. ilk defa görüyorum daha oncede İtopya ve İncehesapda bu kadar büyük olduğunu görmedim. Kendi açımdan söyledim, varsa bilemiyorum.
  9. ITIGERI

@GENCERGAMİNG KUSURA BAKMA AMA BİR İŞE KALKIŞIYORSAN , HERSEYİ PLANLAYIP YAPMAN GEREKİR, DAHA İLK ŞEYDEN BÖYLE YAPARSANIZ SİZİN SİSTEM SATMA OLAYINIZ COK ZOR OLUR. GEREKİRSE MESAİ FAZLADAN KİŞİ KOYCAKSINIZ YETERKİ SİSTEMLER TAKILMASIN DİYE. KUSURA BAKMA AMA YAPAMADINIZ.
  10. ITIGERI

DÖNÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ...
  11. ITIGERI

BENIMDE SİPARİŞİM İPTAL OLDU ÖDEME YAPTIĞIM HALDE PARA HESAPTAN ÇEKİLMİŞ AMA İPTAL EDİLMİŞ !!!!! İLGİLİLERDEN CEVAP BEKLİYORUM.
Geri