Arama sonuçları: *

1. T

24000 TL hazır sistem önerisi

Bende bu fiyatlara bakıyorum Rami değiştirip şuna bakıyorum https://www.itopya.com/hangionur-h03-intel-core-i5-14400f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-512gb-nvme-m2-ssd-intel-_h28627
  2. T

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

22/23 bin bandında 2k oyun için orta seviye sistem düşünüyorum, elimde 1 tb wd ssd ve dell 2k monitör var . Ps5 sahibiyim hali hazırda aynı monitör ile ps5 ve pc kulancam . Bu arada intel 14400f ile intel b680 25 bin tl bandında değermi
  3. T

İPhone 15 pro max , yurtdışı kapandı. Yanına 2. Cihaz 7plus düşünüyorum ama !!!

İPhone 15 pro max , yurtdışı kapandı. Yanına 2. Cihaz 7plus düşünüyorum ama internet paylaşımı çok sık kopuyor İnternet paylaşımı sorun yaratmayan telefon önerisi olan ?
  4. T

Ps5 buldum ama ilk defa konsol alacağım Yardım

Bu fiyata ps5 satılmaz , dolandırıcı olduğu açık. Gidip yazmana bile gerek yok aksine şikayet et. 2 tane ps5 var bende birini satıcam monitör ile msi 27 inç 144 hz ips , dijital ps5 temiz cihaz kolu 4 ay önce değişti 18k istiyorum.
  5. T

❌İndirim Bitti! LG UltraGear 27 inç 27GL63T-B FHD IPS, 144 Hz, 1ms 6.199TL

Amazonda 2 gündür 3909 tl den satıldı aldım ben
  6. T

4k bütçe monitör tavsiyesi

Bunu nasıl beyler HP X27 FHD Gaming Monitör (2V6B4E9) https://amzn.eu/d/iEAl0xw
  7. T

❌İndirim Bitti! Fiyat Performans ürünü TWISTED MINDS 27 2K 165HZ 5600TL

Bir tane inceleme videosu yok arkadaş deli olcam, alan arkadaşlar inceleme videosu çekseniz ya
  8. T

10.500 TL - DA YENİ FİYAT PERFORMANS (?) KASA

TEBİGAME yazıyorsun kupon koduna Ama rezalet site çökmüş @Abdullah Hacıgül nasıl iş bu ya
  9. T

❌İndirim Bitti! Fiyat Performans ürünü TWISTED MINDS 27 2K 165HZ 5600TL

Şu servis menüsü nasıl açılıyor dostum 2k 165 için bakıcam da
  10. T

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Yoo gerek YouTube bildirimi gerek donanım arşivini tekip et zaten bildirim gelir alırsın @Abdullah Hacıgül bence saat ve zaman vermeden denesin bir kere bak sonuçlar değişir. Yaw bir kere site kirlenmez. Siteye giremiyoruz geçen itopyada böyle çöktü
  11. T

@Abdullah Hacıgül saat ve zaman belirtip yapma şu olayı çoğunluk alamadı ve al sat yapanlara fırsat doğuyor bunu gör artık .
  12. T

Abdullah yanlış yapıyor bunun farkında aslında, saat ve zaman verip ürünü paylaşınca al sat yapan zihniyet 4/5 arkadaş hazırlanıp bekliyor . Abi yanlış yanlış bu hafta fiyat performans PC geliyor diceksin, ansızın paylaşacaksın. Saat zaman verince bunların ekmeğine yağ sürüyorsun ve site...
  13. T

🔥İndirim 🔥🔥PHİLLİPS AMBILIGHT TV 11.399TL 🔥🔥

Güncelleme yap tv nin açılıcak
  14. T

tv güzel arkadaş teslim aldı beğenmiş epey
  15. T

Sürüm ile alakalı olay şu 12/62 tr piyasası 62 12 dışarı gidiyor . Üründe İngilizce montaj Türkiye yazar . Ürünler Türkiye montaj oluyor . 12/62 arasında hiç fark yok
  16. T

İstanbul içi Avrupa yakası Bakırköy tarafında olan varsa verebilirim açmadan . Özelden yazın
  17. T

Ben 1 gün kullancam ama yani fps oyununda bana yatkın olmazsa vericem bunda ok isen 1675291687 Kanka açıp bana yatkın tv mi denicem , beğenirsem zaten kalıcak bende tv güzel arkadaşımda var beğenirsin dedi ama fps oyuncularını bilirsin takıntılı olur , bende öyleyim 🥹
  18. T

Ben aldım yarın gelecek İstanbul’da olan varsa verebilirim , ps5 için aldım fps oyuncusuyum tv de oynamak zor fps oyunu , 1 gün denicem bakalım alışamazsam verebilirim birine İstanbul’da olan .
  19. T

Ağa hiç cevap vermiyorsun storiye, tv için sana ps5 dedim test felan dedim .
Geri