Arama sonuçları: *

1. reznov

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Bütçem 5k civarları artabilir azalabilir , kablosuz gaming kulaklık önerisi
  2. reznov

Çözüldü✓ OneDrive sildim masaüstü kullanılmaz oldu

hayır hatadan yakınıyorum , hatanın çözümü nedir çıkıp duruyor çünkü başlık ters olmuş biraz
  3. reznov

Çözüldü✓ OneDrive sildim masaüstü kullanılmaz oldu

Nasıl çözülür bu ya OneDrive saçmalığından kurtulayım dedim
  4. reznov

Çözüldü✓ Formatta BitLocker Hatası Nasıl Çözülür?

Format kurulumunda BitLocker diskte etkin diyip diske Windows 11 kurdurmuyor. Diğer diskleride biçimlendirip silemiyorum. Kurulumu kapattığımda da tekrar boot açılıyor. Fotoğraf koyamıyorum hata veriyor. Disk dizilişi şu şekilde: Disk 0 Bölüm 1 16 MB MSR Disk 0 Serbest Bırakılmış Alan 100 MB...
  5. reznov

Yardım ARC Raiders kasma sorunu nasıl çözülür?

hocam 1 ram olmuş 10k tl
  6. reznov

Ben daha çok ramden şüpheleniyorum.
  7. reznov

İşlemci 70-80 derece GPU normal seviye herhangi bir anormallik gözükmüyor GPU'da. CPU'yu bilemedim. Tamamdır denerim teşekkürler. Biraz araştırma yapıp almıştım darboğaz yoktu. İşlemci yaşı arttıkça performans etkilenir mi bide macun alıp sürsem etkili olur mu?
  8. reznov

FPS olarak 120 fps civarı alıyorum , Ryzen 5500 , RX 6600 darboğaz var mı? Bir de macun hala fabrika ayarlarında hiç değiştirmedim macunu ondan kaynaklı CPU'da performans düşüklüğü olabilir mi? Oyundaki değerlerim CPU %95-100 arası GPU %80 civarları. Oyunu yeni aldım ona göre iade edeceğim...
  9. reznov

2000TL civarı KLAVYE ÖNERİSİ

Max çıkacağınız fiyat 2300-2400 olursa mutlu olurum :)
  10. reznov

G2A NBA 2K25 KEY GÜVENİLİR Mİ?

11 dolara 70 dolarlık oyunun keyini alabileceğim o zaman :D teşekkürler cevaplarınız için.
  11. reznov

G2A NBA 2K25 KEY GÜVENİLİR Mİ?

G2A hakkında çok bir fikrim yok https://www.g2a.com/nba-2k25-pc-steam-key-global-i10000506727001 NBA 2K25 70 dolar ne zaman indirime girer onu da bilmiyorum. Öyle key araştırıyordum bazen fırsatlar karşıma çıkıyor. G2A itemsatış gibi bi site mi yoksa köklü mü?
  12. reznov

Bilgisayarım da mining mi yapılıyor?

Oyun crackli dll dosyası bulup silecektir. Oyunu kapattığımda değerler normale düştü. Bir problem yok sanırım. Almanca olmasının sebebi üniversiteye hazırlanmam. Almanca geliştiriyorum. Üç-beşte olsa dili almancaya çevirmek bazı kelimeleri öğrenmeme yardımcı oluyor.
  13. reznov

Oyunu kapatıp değerlere baktım. Değerler normale döndü. 1746108393 Format atmaktan kollarım ağrıdı :(
  14. reznov

Arada %90 değerlerine de çıkıyor. R.E.P.O. çok sistem istemeyen bir oyundur diye sorayım dedim.
  15. reznov

Steamtools ile indirdiğim (arkadaş zoruyla) R.E.P.O.'nun GPU yeme değerleri bu şekilde. Bir sıkıntı olabilir mi? Sileyim mi sizce uygulamayı? RX 6600 ekran kartım. Değerler uygun mu? Teşekkürler.
  16. reznov

Asus TUF Gaming VG27AQZ vs Rampage GL27R180Q

Üstteki kötü alttaki kötünün kötüsü Yani öyle okumuştum yanılıyor olabilirim. Alternatif olarak LG Ultragear serisine bakabilirsin. Şuan kullanıyorum. Üzmedi. Ama konu ile ilgili cevap istiyorsan ASUS. 1744839657 Şimdi inceledim. Kronik soruna sahip olan Asus TUF bu değil sanırım. Arkadaşlar...
  17. reznov

Sanırım virüs yedim ve Kaspersky silmiyor. Yardım.

Son olarak onu yapıp rahat bir uyku çekmeyi planlıyorum. 1744839454 Rootkitte yaptım. Bir sıkıntı gözükmüyor. Konuyu şuanlık kapamayacağım. Yarın herhangi bir hesabıma giriş yapılırsa danışırım buradaki bilgili arkadaşlara. Herkese teşekkür ediyorum. İyi geceler diliyorum.
  18. reznov

Kaspersky donduğu için sildim. Tarama sayfası Kaspersky'a ait. Üstüne tıkladığımda ise olay yok yazıyordu. Atacaktım ama olmadı. 1744839082 Malware bir şey bulmuyor sanırım. Başka tarama seçeneği var mı? 1744839218 Arkadaşım aynı dosyayı indirdi ve aynı şekilde kurdu. Onda sıkıntı çıkmadı...
  19. reznov

Denedim önceden Ableton için indirdiğim bir kaç plugini buldu ve sildi. Onun dışında bir şey bulmadı.
  20. reznov

Virüs Uds. Dangerousobject. Multi. Generic. bu arkadaşlar. Ne yapmalıyım sizce. Yardım ederseniz sevinirim stres oldum. Tam tarama her şeyi yaptım. Bu virüsü tararken buga giriyor. Sildi mi acaba?
Geri