Arama sonuçları: *

1. E

Cyberpunk'a crack phantom liberty yüklenir mi ? Evet yüklenir.

tamam yani sadece phantom libery dlc sini indiriyorum ve dosyaların içine direkt atıyorum bu kadar mı?
  2. E

direkt içine öyle değil mi şimdi oyunu bozmayalım da abi şimdi yapacağım şey şu demi torrent olarak indiriyorum dosyaları ve direkt içine atıyorum öyle değil demi?
  3. E

şu bahsettiğiniz method hala varmı acaba yada ne bileyim bunu anlatan bir site yoksa uğraşmanıza gerek yok
  4. E

yani phantom liberty yi torrent indiriyorum ve oyuna atıyorum o kadar mı? birde oyun dosyalarından kastığınız neresi?
  5. E

Merhaba sıkıntı olmazsa bende alabilir miyim? dlcye param yetmedi :D
  6. E

Orjinal Cyberpunk 2077´ye Crack DLC olurmu

Merhaba arkadaşlar daha yeni steamdan Cyberpunk 2077 aldım alrım bi h.o ama benim derdim phantom liberty ye param yetmedi baktım araştırdım DLC kalite çok güzel şeyler ekleniyor ama bende onu alacak para kalmadığı için crack kurmayı düşünüyorum tabii ki mümkünse yani benim sorum şudur orjinal...
  7. E

9,49 Dolara Rust Alınır mı?

steam de 1733837673 Öneri için teşekkürler ama o kadar da olacağını sanmıyorum en azılan benim açımdan. Ben hiç bir rekabetçi oyunu cs, valo gibi oyunları rank için oynamam hatta tek bile oynamam arkadaşlarımla beraber oynarım ranked da kaybetsem bile üzülmem yani umrumda olmaz. Eğer diyorsan...
  8. E

9,49 Dolara Rust Alınır mı?

Merhabalar sorum başlıktaki gibidir 9,49 dolara rust alınır mı? Ayrıyetden tek sarar mı? tek sarmazsa discorddan vesayre gibi yerlerden kendime ekip bulabilirmiyim falan filan sizin fazladan diyecekleriniz varsa söylemekten çekinmeyin teşekkürler.
  9. E

Yardım AULA F75 Işığı Yanıyor Ama Tuşlar Basmıyor

emeğiniz için teşekkürler 1731671928 teşekkür ederim iyi günler 1k boşa gitmedi bozuk şeye 1k verdiğimi babam göreydi iyi bir dayak yerdim
  10. E

OLDUUUUUUU
  11. E

driverini kurdum zaten
  12. E

yine çalışmıyor abi boşa gitti 1k
  13. E

olmuyor 1731671225 nasıl resetleniyor
  14. E

FN + ESC ye basıncada hiç bişey olmadı galiba sadece FN tuşu basıyor çünkü basınca Wnun ve esc nin altındaki tuşda beyaz ışık yanıyo 1731671015 ve sebebini bilmiyorum sürekli WİN de beyaz ışık yanıyor
  15. E

FN tuşuna basınca ESCnin altındaki yatay yamuk çizgi tuşunun ve W da beyaz ışık yandı ama kombinasyınlar çalışmıyo
  16. E

Merhaba arkadaşlar yen, aula f75 aldım ilk kurduğumda tuşlar basıyordu ama şimdi basmıyor ışığı ayarlanabiliyor driverden ışıklarda sıkıntı yok ama dediğim gibi tuşlar basmıyor yardım
  17. E

Razor1911 God Of War 2018 Nasıl Cracklenir?

forumlarda korsan oyunlardan bahsetmek yasak mı? Bilmiyordum yasaksa silebilirim anında.
  18. E

gerek kalmadı gral hallettim yinede saol
  19. E

öyle yaptıktan sonra ne yapmam lazım 1731082679 lütfen yardımcı olun indirdim power isoyu
Top Bottom