Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Rtx 5080 ve Intel Core 7 270k Plus Uyumlu Mu??

Hocam yorumun için teşekkür ederim keşke öyle demeseydiniz satip alma konusunda zaten zar zor kendimi 270K plus a ikna ettim😅 ayrıca ekran kartını zaten harici alıp oem paketteki ekran kartını satacağım için bi al sat daha istemiyorum. Her halde bayram indirimlerini bekleyeceğim gibi şuan taksik...
  2. B

Hocam bence yeterli bir video oldu diğer videolara bakmadım çünkü ya 4K yada 1080P oluyor ve zaten 1080P de RYZEN daha iyi yük ekran kartında fazla olmadığı için 4K da zaten aynı bi fps farkı yok izledim 4K yıda buda bulabildiğim adam akıllı tek 2K test videosu gördüğünüz gibi ortalama 5 10fps...
  3. B

Reis ekran kartıyla ve işlemci soğutucuyla beraber yaklaşık 170k 180k olacak ama ayrı ayrı alıyorum ki takisi rahat ödeyeyim ben gerçekten 1 aya yakındır hesaplıyorum bana en uyan bu şekilde ekran kartını harici alıp kullanmak yarıyor yine de öneriniz varsa bakmak isterim ama bir 5060 Ti'li veya...
  4. B

arkadaşlar sistemi atmama sebebim sistemde ekran kartı 5070 takılı ama ben ekran kartını harici alacağım ve taksitlendirme yapacağım bana daha uyguna geliyor çok araştırdım o yüzden atamıyorum isterseniz 5070 takılı iken yine atabilirim bakmak isteyenler için...
  5. B

Maalesef değiştiremiyorum işlemciyi ama sorun olmazsa ve oyun performansında çok değişiklik yoksa iyi olur
  6. B

Cümleten sa, bi sorum olucaktı. Ben bi sistem alma arifesindeyim ve kafamı kurcalayan bişey var İşlemci modelimle ilgili Sistemin ana parçaları: RTX 5080+İntel Core 7 270K Plus olacak (şu 265K’nın yenisi) Ve ben çoğunlukla gaming odaklı oynuyorum. Biliyorum ryzen çok daha avantajlı gaming için...
Geri