Arama sonuçları: *

1. R

C dilinde iki boyutlu diziler konusunda sorun yaşıyorum

Biri Dev C++ diğeri online compiler edit: pardon sizin girdiğiniz koddan bazı kısımları eksik kopyalamış☹️
  2. R

Bir de online compilerde deniyeyim bakalım sorun olacak mı? edit: allah allah ben online compilerda da aynı sorunu yaşadım dizi 2yi rastgele bir sayı veriyor
  3. R

Ben de olmadı. Görselde mesela 1 indisli bir dizi oluşturdum ama sadece [0][0] değerlerini girebiliyorum ve 2.diziyi yazmadı 6487360 değerini verdi.
  4. R

Kodu buraya atabilir misiniz
  5. R

Denedim fakat daha da saçmaladı. Artık atıyorum 2 indisli bir dizi oluşturduysam sadece 1.indisi girebiliyorum Diğerleri saçma saayılar çıkıyor.
  6. R

valla buradan cevap bulamazsam yabancvı forumlara yazacağım dilde sorun filan mı buldum nedir :)
  7. R

Aşağıda iki tane iki boyutlu dizi ve elemanlarını klavyeden belirleyebildiğimiz bir kod yazmaya çalıştım.Kod genel olarak düzgün çalışıyor fakat dizinin [0][1] elemanına sıra gelince girdiğim değerin 10 fazlası çıkıyor fakat ben kodlarda hata bulamadım. #include <stdio.h> #include <stdlib.h>...
  8. R

Gartic Phone Oynayalım

Arkadaşlar canım sıkıldı, benim gibi canı sıkılan arkadaşlar varsa ve gartic Phone oynamak isteyen 3+ kişi çıkarsa oda açıp oynayalım. Ne dersiniz? https://garticphone.com/tr/?c=03e1850dff
Geri