Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Asus Teknik Sevis Hakkında Soru

çizgi sorunu olan asus vp249 monitörümü kvk servis yapmıştı. paneli sıfır takıp herhangi ücret almadılar. kargoyu evden alıp eve bıraktılar. içindeki en ufak köpüğe kadar videoyla paketlemiştim
  2. K

Çözüldü✓ Düşük FPS alıyorum. Darboğaz mı var sistemimde?

benim anakartim asiri dandik. vrmler 55-60watt gorunce 100dereceye kadar çıkıyor, bende bile o kadar fps dusurmuyor. hwinfo ve herhangi bi cpu bench uygulamasiyla vrm kac derece oluyor bakar misiniz? eger anakart yetmiyorsa uv yapabilirsiniz ancak H serisi anakartlarda uv destegi var mi...
  3. K

Çözüldü✓ Düşük FPS alıyorum. Darboğaz mı var sistemimde?

cs2 için low ayarlarda oynuyorsan oc fayda sağlamaz, kart ısınıyorsa uv yapabilirsin. 13400f ddr4 2060 yaklasik 300-350fps civari aliyorum. klişe olacak ama format atmayı deneyebilirsiniz.
  4. K

MX6 termal macun, rtx2060 ve r5 5500 için alınır mı?

pekala bu termal pad işlemci için kullanılır mı? https://www.pazarama.com/pullsar-ice-dragon-thermal-pad-100x100-mm-075-mm-kalinlik-170-wm-k-iletkenlik-ile-maksimum-sogutma-gucu-p-Paza060002?magaza=deniport&v=1.12.1
  5. K

MX6 termal macun, rtx2060 ve r5 5500 için alınır mı?

Soru başlıkta yazıyor. Amazonda indirime girmiş. normalde termal ped alacaktım ancak başka birinin bilgisayarına uygulayacağım için sıkıntı çıksın istemiyorum. mx6 8gr 550tlye alınır mı? performansı yeterli midir?
  6. K

🔥İndirim Arctic MX-6 8 gr Termal Macun 549₺ 🔥

rtx 2060 ve r5 5500 için alınır mı?
  7. K

🔥İndirim 8 GÜN DEVAM EDEN HAVİT İNDİRİMİ

hakkını yemeyeyim. zamanında 200tlye havit gamenote h2016d almıştım, hala daha severek kullanıyorum. 10 ürünü varsa ancak 1-2 tanesi iyi oluyor. https://pckolik.com.tr/urun/vento-vf1200fc-3x120mm-argb-siyah-fan bu tür fanlar sürekli indirime giriyor. almışken argb almak daha mantıklı.
  8. K

🔥İndirim 8 GÜN DEVAM EDEN HAVİT İNDİRİMİ

bluetooth kulaklik almistim. 6 ay sonra herhangi bir darbe yemeden kirildi. garantiye yazdigimda fiziksel hasar garantiden karsilanmaz yazdi. belirli ürünleri iyi, onun dışında markaya güvenmeyin.
  9. K

Bu rami 6500 tl ye aldım iyi mi??

etikette niye 2x16 yazıyor? normalde tek stick olarak gözükmez mi?
  10. K

Youtube aile premium alınır mı?

Evde 5 kişiyiz, aktif 4 hesap kullanılıyor. Yt music vs çalışıyor mu? Değer mi? Ders çalışırken alakasız reklamlar geliyor dikkatim dağılıyor.
  11. K

MONİTORU KAZIYORUM NEDEN BÖYLE

dc bugu, çoğu kişide oluyor.
  12. K

DDR5 Sistemler sıkıntılı mı?

bu forum ve diger forumlarda çoğu kişinin ddr5 sistemlerinde drop yaşadığından dolayı ddr4 sisteme geçmek istediğini gördüm. ddr5 rame sahip sistemler sıkıntılı mı? sorun işlemcilerden mi ramlerden mi kaynaklanıyor?
  13. K

SUPERONLİNE - DİSCORD - DPİ ÜÇLEMESİ

riot oyunlarında aşırı ping yapıyordu. tr server 50ping civarı dolanıyordu. sizde normalse ne mutlu :D ben turktelekom'dan once turknet kullaniyordum, sadece dns değiştirip girebilmistim. su anda duzeltmisler sanirim. hepsi aynı şeyin laciverti
  14. K

SUPERONLİNE - DİSCORD - DPİ ÜÇLEMESİ

warp bazı oyunlarda sunucudan atıyor. cs2 ve indie oyunlarda bayağı yaşadım. turktelekomda aynı şekilde. dns'i 1.1.1.1 ayarlayip, goodbyedpi superonline2 seçtiğimde ancak tarayıcıdan girebiliyorum.
  15. K

İ9 9900K alınır mı ?

9900k alınması mantıklı değil. işlemcin 9100f olduğuna göre anakartın büyük ihtimalle giriş seviyesidir, 9900k'yı beslemek ve soğutmak için ayrı, vrmleri soğutmak için ayrı uğraşacaksın. yerinde olsam milleti dinler, 5600 alırdım. çoklu çekirdekte işim olduğu için 13400f kullanıyorum.
  16. K

İ9 9900K alınır mı ?

2.el 5600 veya i5 13-14.nesil daha mantıklı olacaktır. 9900k fantezi yapmak istemiyorsanız alınmaz.
  17. K

🔥İndirim Sunny Prime 4K 16 GB Android TV Stick 1.497 TL!

bu ürün 4k'yı ciddi anlamda destekliyor mu? 4k televizyona taksak 1080p veya 720p olarak tanımaz değil mi?
  18. K

❌İndirim Bitti! Logitech G29 Driving Force Shifter + Direksiyon Seti 14.100TL

bu bütçede daha saglam ne var? pxn filan diyorlarda anlamiyorum 15kye kadar guzel var mi?
  19. K

❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 Monitör Kolu (849 TL)

asus vp249qgr var almaya degeri mi? yukseklik ayari olmadigi için düşünüyorum
Geri