Arama sonuçları: *

1. reisren

Öneri 35bin bütcem var Hangi laptobu almalıyım (Lenovo mu Msi mı?)

Asus cihazı kaç yıldır kullanıyorsunuz hocam
  2. reisren

Hp victus 16-r1032 alınır mı?

eren28tr kanka bi acer bi hp victus öneriyorsun genel olarak konuları takip ettiğim için görüyorum sence 1. model mi daha iyi olur yoksa 2. model mi aşağıya bırakıyorum açıklarsan çok sevinirim genel olarak özelliklerini falan 1. Acer 2. Victus Bir diğer sorumda 3d modelleme yapacağım sence...
  3. reisren

Yardım MAX 41K YA LAPTOP ÖNERİSİ

eren28tr kanka bi acer bi hp victus öneriyorsun genel olarak konuları takip ettiğim için görüyorum sence 1. model mi daha iyi olur yoksa 2. model mi aşağıya bırakıyorum açıklarsan çok sevinirim genel olarak özelliklerini falan 1. Acer 2. Victus Bir diğer sorumda 3d modelleme yapacağım sence...
  4. reisren

60k ya kadar dizüstü bilgisayar

60k verip 4050 mi alsın saçma hocam
  5. reisren

Laptop karşılaştırması ve önerileri

Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.
  6. reisren

Affınıza sığınarak bilmediğim için soruyorum. Acer Nitro genellikle modifiyeli ve doldurulmuş cihaz diye yorumlar okudum. Siz bu konu da ne düşünüyorsunuz gerçekten öyle mi? Yoksa bu işler sanıldığı gibi markanın kalitesine değil gerçekten modifiyeye mi bakıyor? 1717107358 Kararsızlığım bu...
  7. reisren

Öncelikle merhaba, şuanda mühendislik okuyorum ve 3d ile ilgileniyorum. Bir tane laptop buldum yorumlarınızı, eleştirilerinizi ve bunu alma şu daha iyi diyebileceğiniz laptopları merak ediyorum. Bulduğum laptopu aşağıya bırakıyorum. Lenovo Legion 5 Pro Intel Core i7 12700H 16GB 1TB SSD RTX3060...
  8. reisren

3D işe uğraşıyorum laptop önerileri arıyorum

Kankam bu laptopu her yerde önermişsin. Kusuruma bakma çok anlamadığım için soruyorum. Biraz bana anlatabilir misin?
  9. reisren

3D işe uğraşıyorum laptop önerileri arıyorum

Merhaba herkese. 3d ile uğraşıp mühendislik okuyorum. Şuan hazırlıktayım hem seneye olacak dersler için hem de yazın 3d ile ilgili yapacağım staj için bir laptopa ihtiyacım var. Uçuk kaçık bişey istemiyorum ama işimi de görsün istiyorum. Bütçem 25-30k arası şu daha iyi şuna bak derseniz biraz...
  10. reisren

Hangi gamepad"i almalıyım

zaman algısı o kadar kapanmış ki 1 yıl eksik saymışım durum ne kadar vahim sen anla :D
  11. reisren

Yardım Batman Arkham Asylum'u konsol ile oynama

Konsolu diğer oyunlarda DS4 ile kullanıyorum bu oyunda ayarlayamadım
  12. reisren

Yardım Batman Arkham Asylum'u konsol ile oynama

Batman Arkham Asylumu konsol ile oynamak istiyorum ama bir türlü beceremedim steamde konsol desteği olduğun gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
  13. reisren

Hangi gamepad"i almalıyım

:D 150tl diyor adam ya 1 yılda ülkenin geldiği duruma bir bak
  14. reisren

Öneri Lenovo Legion 5 (Laptop almak isteyenlere tavsiyem bakınız)

Harika bir bilgilendirme olmuş. Bu yaz Lenovo Legion almayı düşünüyorum. Aynı zamanda farklı modelleri de araştırıyordum ancak bu yazıyı okuduktan sonra gönül rahatlığı ile Legion alacağım. Ramlerin de linkini eklersen çok memnun olurum. Teşekkürler.
  15. reisren

Yurt dışından laptop getirteceğim hangi modeli almalıyım

Yurt dışı olması tabii ki şart değil ama aynı özelliklere sahip lenovo legion 7 pro tr fiyatı 70k arada 23k oynuyor ciddi bi fiyat
  16. reisren

Bunları gözden kaçırmışım legion 5 pronun 4070i 39k ediyor baya mantıklı geldi
  17. reisren

Tanıdık birisi getirecek hangi modelini? 1684519266 Etraftan bi 10k koparabilirsem direkt 4070e yönelirim ama ben de legion 5 pro'ya daha yatkınım https://nout.uz/product/lenovo-legion-5-pro-2023-i7-13700hx-rtx4070-kupit-v-tashkente/ şu nasıl
  18. reisren

Nasıl aynı hocam msi aynı model tr de 96k keza lenovonun 4070lisi 70k 1684513874 https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-legion-7-pro-13-nesil-core-i9-13900hx-rtx4070-8gb-32gb-1tb-ssd-16inc-w11.html...
  19. reisren

Hocam 59k çok para ya yazın çalışıp biriktiremem o kadar
  20. reisren

Alienware aralarında en çok hoşuma giden model ama böyle ucuz bulmuşken üstün donanımlı almak daha mantıklı olmaz mı?
Top Bottom