Arama sonuçları: *

1. K

Kulak içi kulaklık önerisi

Şu an Xiaomi Redmi Buds 6 Active modelini almak istiyorum fakat sizce almaya değer mi 950 TL'ye. QCY ANC HT15 veya Xiaomi Redmi Buds 6 Play modellerini de öneriyorlar. Amacım kaliteli olması AirPods tarzı olması ve sporda vs. kullanabilmek. Sizce Active alınır mı? Almamaliysam hangi modeli...
  2. K

Glorius Model O Beyaz Kablolu Mouse En Ucuz Nerede Var ?

Glorius Model O Beyaz Kablolu Mouse Alacağım. En Ucuz Ve Güvenilir Nerede Satılıyor. Minus İstemiyorum. Bunun Dışında Başka Mouse Önerileriniz Varsa Yazınız.
  3. K

Çözüldü✓ Glorius Model O Alıcam. Ucuz Ve Güvenilir Nerde Bulurum? Mouse Öneriniz Var Mı ?

yurt dışından alışveriş yapmak istemiyorum. bu durumda peki glorius mantıklı mıdır ?
  4. K

Çözüldü✓ Glorius Model O Alıcam. Ucuz Ve Güvenilir Nerde Bulurum? Mouse Öneriniz Var Mı ?

1000-1200 TL Bütçem Var. Glorius Model O Kablolu Mouse Almayı Planlıyorum. En Ucuz Ve Güvenilir Nerede Bulurum? Bu Fiyata Başka Mouse Öneriniz Var Mı ?
  5. K

Glorius Model D Ve O Mouse Alınır Mı Alınmaz Mı ?

eyvallah çok olumsuz olduğu gibi olumlu yorumlarda var değerlendireceğim sağol
  6. K

önerin var mı ? varsa ne ?
  7. K

alınır mı 1200 e reis ?
  8. K

Glorious Model O Ve D Mouse ile ilgileniyorum ve almak istiyorum. 1200 TL'ye alınır mı? Alınmaz mı (Ağır Valorant Oyuncusuyum)? Eğer alınırsa o modeli mi D modeli mi alınmalı?
  9. K

Anakart Değişimi İçin Öneriler

tamamdır rx 6500 olur mu veya 6500 xt
  10. K

İlk Başta Amacım Şuydu Ben Ekran Kartını Alırım (İşlemcim Ucu Ucuna Besliyor) Sonrasında Anakart Değişikliğine Giderim (Pcie Sürümü İçin Ve İşlemci İçin) Son Olarakta İşlemcimi Takarım. (PSU: 850W)
  11. K

Önce Anakart Almam Gerekmez Mi ? Soket Tipi Ve Pcie Sürümü Açısından
  12. K

Tamamdır Ama Şuanda Sizce İşlemciyi Ve Anakartı mı Yoksa Ekran Kartını Mı Upgradelemeliyiz ?
  13. K

Yeni Bir İşlemci Almayı Şuan İçin Düşünmüyorum Ama alsam Ryzen 3 3600 Olabilirdi (İşlemci İçin Bütçe Ayırmamıştım)
  14. K

Şu anda Intel H55m chipset PCI-e 2.0 1156p anakart kullanıyorum. Amacım RX 6400 almak. PCI-e 2.0 yeterli gelmiyor. Bana bir anakart öneriniz var mı? (işlemci: Intel Core i5 3470 3.20GHz - 3.60 GHz)
Geri