Arama sonuçları: *

1. O

Punto 1.3 Multijet Bakım Masrafları Hakkında

Punto evo 2011 1.3 mjet euro 4 motorlu aracım var. Bakımda mazot filtresini değiştireceğim fakat değişik markalarda fiyat farkı çok. Opar bosch marka 1600-1700 tl civarında iken wunder,penta gibi markalar 350-600 tl arası. Sizce bu fark nedendir araca zarar verir mi?
  2. O

Yardım Fiat punto 1.3 m.jet triger

Aracımın triger setini degistirmem gerekiyor. Ama Ustam Lancia marka takalım dedi. Parcacı INA nın aynı kalite oldugunu soyluyor. Bilgisi olan var mı?
  3. O

700TL Powerbank ve kablo önerisi

https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-33w-power-bank-10000mah-pocket-edition-pro/ Mi store larda bin tl civarı hem kücük hemde 33w destekliyor. Typce c den cıkıs da alabiliyorsun
  4. O

10-11 bin tl telefon önerisi

Babama telefon alıcaz ama samsungun giriş seviye telefonları çok dandik duruyor ve ekran cerceve oranı cok büyük. Bu fiyat bandında amoled ekran baska telefon onerisi yapabilir misiniz? Yurtiçi alıcam birde imei falan hem ugrastırıyor hemde cihazin icinin acılmasını istemiyorum.
  5. O

Samsung Galaxy S23 için ekran koruyucu ve kılıf önerisi

Yorumlarının çoğu olumlu denenebilir
  6. O

Poco x6 5g ya da samsung A54

1721929707 Poco x3 pro da anakart sorunu vardı. Ama bunlarda kesin olmaz diye birsey yok ama bu olabilecek sorunlar samsung icinde gecerli. S serisi hariç telefonları cogu telefonu eski kalitesini hissettirmiyor.
  7. O

Poco x6 5g ya da samsung A54

samsung un malzeme kalitesi güzel ama donanım çok kötü ve ekstra adaptör kılıf için para ödeyeceksin. x6 nın kasası plastik ama dandik hissettirmiyor. donanımı gayet güzel. Bence poco x6 tercih et.
  8. O

Poco X6 Pro 5G vs. Redmi Note 13 Pro Plus ?

Oyun oynuyorsan poco tercih et ekranı ve işlemcisi güzel. ama kamerası ve malzeme kalitesi çok iyi değil. note 13 pro+ ın malzeme kalitesi ve kamerası güzel. işlemcisi de x6 pro ya göre inanılmaz bir fark yok. Poco f6 ya da bakabilirsin onunda kamerası ve işlemcisi güzel kasası plastik
  9. O

Xiaomi 14/S23Ultra/İphone 14 Plus?

iphone 14 plus alma ekranı kötü. 14 pro alabilirsen daha iyi. s23 ultra alacağın zaman ekstra adaptör kılıfa para vereceksin kutu içerisinden çıkmıyor bilgin olsun. Mi 14 güzel telefon bence gidip 2 telefonu incele sonra kararını ver
  10. O

Samsung Galaxy S23 için ekran koruyucu ve kılıf önerisi

Ekran filmini Safir cam veya tamperli cam alma. çünkü kalitesi belirsiz oluyor. ben geçen tıl teknosa da yaptırdım kaliteliydi bir kaç gün önce aksesuarcıda taktırdım parmak izini falan okumadı söküp attım. Nano Ekran Koruyucu al.
  11. O

Yardım Philips televizyon alınır mı

Alınır ama paneli LG kadar iyi değil. F/P ürünü ama aynı tv nin 140 ekranı 24 bin tl onu alman daha mantıklı olur
  12. O

Kafayı yicem kilo almam lazım

Bende de aynı sorun var. Spora basladigımda dahi cok az kilo aldım.
  13. O

Öneri S24 Ultra 256gb mı 512gb mı?

Para da sıkıntı yoksa 512 alman daha iyi
  14. O

Robot süpürge arıyorum

12-13 k civarında robot süpürge arıyorum. 360 diye bir marka var onun ile xiaomi s10+ arasında kaldim. Diğer markalar ile ilgili cok bilgim yok. Hangisi daha iyi bilgisi olan var mı? Baska marka da olur
  15. O

Televizyon önerisi 2024

Arkadaslar televizyon almayi dusunuyorum 20-30 bin arasi oneri var mı? Philipsin buldum 21 bin tl ye ama ozelliklerden pek anlamiyorum.
  16. O

gamepass üyelik fiyatlandırma

https://siberpazar.com/product/xbox-game-pass-pc-12-ay/#reviews 12 aylık gamepass 160 tl diyor normalde aylık fiyatı böyle. alan vs. var mı güvenilir mi?
  17. O

Kasadan Gelen Lağım Kokusu

Sök kasayı temizle hala koku gelmeye devam ederse çöpe at
  18. O

Xs max vs xr vs se 2020 vs 11

Nokia 3310 candır
  19. O

FIFA 23 Kariyerde teknik direktörlükten kovulmamayı nasıl yaparım?

Hedef kısmında saçma sapan göörevler var kritik olanları yerine getirirsen kovulmazsın
  20. O

Çeki Demiri (Ankara)

Aracım Kia rio 2013 model. ankara da çeki demiri taktırmak istiyorum daha önce yaptıran var mı ,önerebileceğiniz bir yer var mıdır?
Geri