Arama sonuçları: *

1. Bilgisayarcı efu

Yardım Roblox'a Girmekte Sorun Yaşıyorum

Goodbyedpi indirmiştim tüm bilgisayarda ping ve gecikme sorunu yaşadım. Splitwire üzerinden Wiresock indirdim bir nebze daha iyi oldu ama konuşmalar hala biraz gecikmeli geliyor. Şimdi ise ekstra bir şey indirmeden Robloxa girebildim, herhangi bir oyuna girdikten 3dk sonra disconnect yiyorum...
  2. Bilgisayarcı efu

Steam Ailesine Gelen Var mı?

Hocam baştaki oyunlar öyle gözükmüş olabilir, alım tarihine göre sıraladığım için 2 ss full çöp dolmuş ama sonlara doğru iyi oyunlar var.
  3. Bilgisayarcı efu

Steam Ailesine Gelen Var mı?

Arkadaşlar hepsini atamadım ama birsürü oyun var, arkadaşlık kodunuzu atarsanız hesabınıza bakabilirim. Bu listedekiler dışında oyunlarınız varsa aileye eklerim.
  4. Bilgisayarcı efu

Atk A9 Plus Nasıl? Alınır mı?

ortalama bir mouse, shape olarak gpx klonu ama ben biraz daha low profile tercih ediyorum.
  5. Bilgisayarcı efu

Smailwolf Rs6 Alınır mı Nasıldır

Yani karbon alaşımlı bir mouseye göre fiyat çok iyi geldi bana, denemek için alınabilir paw3311 de sizi üzmez 1789257769 Paw 3311 çokta kötü bir sensör değil hocam profesyonel oyuncu değilsen hissetmezsin bence
  6. Bilgisayarcı efu

Steam Ailesine Gelecek Var mı?

hocam 4 arkadaş toplamı 650 oyun, tüm oyunlar bende yok. sen hesabı at iyi ise discorddan yayın açayım paylaşmadan önce
  7. Bilgisayarcı efu

R5 7500x3d - R7 7800x3d ?

7800x3d ad olarak daha hoş
  8. Bilgisayarcı efu

Valla hocam herkesin az buz yeni çıkan oyunları alıyor olması lazım 😿
  9. Bilgisayarcı efu

iPhone 15 mi Galaxy S26 mı

ikiside pil ömrü ile öne çıkmıyor ama s26 bir nebze daha iyidir. Özelliğine bakarak seçeceken s26 al veya iphone deniyeyim diyorsan 15'de kötü telefon değildir üzmez ama s26 tercih et. Geçenlerde S26 68k ya düşmüş gibi görmüştüm ama yanlış hatırlıyorda olabilirim
  10. Bilgisayarcı efu

2 Yıldır Çözülemeyen Oyundan Atma Sorunu Yardıım

Allah kolaylık versin hocam
  11. Bilgisayarcı efu

triple A oyunlar ve genelde online oyun alan arkadaşlar gelebilir.
  12. Bilgisayarcı efu

Ücretsiz Aı Yazılım Önerileri

Qwen 2.5 Coder 32B
  13. Bilgisayarcı efu

S25 Vs S25fe Hangisi Alınır

migrosta falan indirime giriyordu bazen oraya bakabilirsin. 1789140183 s25fe 30k civarlarındayken almadım çok zam yedi, s25'nin fiyatı düştü o yüzden s25 daha mantıklı şuan f/p açısından
  14. Bilgisayarcı efu

Hangi Oyuncu Koltuğu Daha İyi?

hocam zaten herhangi bir oyuncu koltuğu hawk fab serisinden daha rahat, bendede hawk fab var rahatlık olarak çok kötü ama hawk'ın bir üst modeli vardı 4000tl daha pahalı olan o çok daha rahattı mesela
  15. Bilgisayarcı efu

Hangi Oyuncu Koltuğu Daha İyi?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FHHHXGXX/?tag=hangisialinmali.com-36957-21&creative=380333&creativeASIN=B0FHHHXGXX&linkCode=asn&th=1 Titanseat'in bu modeli hoş duruyor
  16. Bilgisayarcı efu

Fazeon X24f241s 23.8" 0.5 Ms Full Hd Ips 240 Hz Oyuncu Monitörü 3.999tl

böyle indirimleri görünce alasım geliyor ama her seferinde daha iyisi daha ucuza geldiğinden almıyorum. 1788967039 360Hz'yi 4500 e bekliyorum
  17. Bilgisayarcı efu

1 Yeni Halka Arz / Bist Gündemi

ben bu halka arza giricem herkese duyurulur
  18. Bilgisayarcı efu

Steam Ailesine Gelmek İsteyen Var mı?

reis benim hesapta ailedeki tüm oyunlar yok ya hani
  19. Bilgisayarcı efu

70k Civarı Laptop Önerir Misiniz?

maalesef 2TB depolama gerekiyor bana
Geri