Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

Herkes insan gibi bir tane alsa olmaz değil mi ? Girip bin tane kod almanın amacı nedir baklava izdihamını dalga geçerek izlersiniz ne farkınız var.
  2. S

🔥İndirim Robx Robwell AS27 Airfryer Yeni Nesil Halojen Isı Sistemli 1700W 6'LT 1.299'TL

Ürünü 4 aydır kullanıyorum gayet güzel almak isteyenler gönül rahatlığı ile alabilir tek sıkıntı bu içindeki telin etrafına silikon kapaklar koymuşlar onlar anında düşüyor kaybolabilir.
  3. S

🔥İndirim Turkcell yeni abonelere özel faturalı paketler 10GB 129₺/15 GB 142₺/20GB 152₺

ben su an Turkcell kullanıyorum başka bir oparetore geçip tekrar turkcellr nasıl geçerim varmı bir yolu
  4. S

🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

Driverini yükleyip ayarlarını yapabilirsin
  5. S

🔥İndirim Mizar MZ60 Luna - Siyah - RGB - Gateron Mechanical Yellow / 1013TL

Bu klavyede tuş kapaklarını söküp doğru yerlere takarsak sorun yaratır mi mesela?
  6. S

Çözüldü✓ Amazonda Kargo Ücretli Oldu (Sistem Hatası)

Saçmalamayın yahu belli ki yazılımsal bir sıkıntı var çözülür.
  7. S

🔥İndirim PLANET-MAVERICK R5-3060Tİ Sistem 14.699,62TL 🔥🔥

Anakartı b550 yaparsan o hızları alırsın hocam diğer türlü 3500 falan alırsın.
  8. S

Yeni SSD'ye Windows Aktarma

Arkadaşlar selamlar başlıkta da belirttiğim üzere yeni bir m2 ssd aldım eski daha düşük boyutlu m2 ssd mi yeni ssdye windows dahil aynen geçirmek istiyorum ne yapmam lazım acaba? En güncel çözüm olarak ne önerirsiniz teşekkürler.
  9. S

❌İndirim Bitti! DMS 7 LT AIRFRAYER 1350 TL

Stok vardi mavi için ama fiyat performans mantıklı gelmedi almadım 1600 üzerine çıkmış fiyat onu bile aldılar hızlıca bu kadar satılık airfrieri kim alacak merak konusu.
  10. S

❌İndirim Bitti! 12 Lt airfry 1783Tl ye 🔥🔥

7 lt olan için link alabilir miyim acaba takibe alalım belki alırım bir tane.
  11. S

Darboğaz yapar mı eksik var mı sizce?

Arkadaşların attığı hazır sistemler daha mantıklı senin amacın önemli burada eğer amacın sadece oyun oynamak ise render benzeri işlemler yapmayacaksan seçtiğin işlemci gereksiz.
  12. S

ama attığım kasaların boyutlarıni ekran kartın ile kıyasla sığar sığmaz bak güzelce.
  13. S

https://www.sinerji.gen.tr/msi-mag-forge-100m-tempered-glass-rgb-usb-32-atx-mid-tower-kasa-p-35326 yada https://www.sinerji.gen.tr/msi-mag-forge-m100a-argb-usb-32-matx-mid-tower-kasa-p-43354
  14. S

Sistem bu şekilde darboğaz yapmaz kesinlikle lakin nacizane tavsiyem seçtiğiniz kasanın önü cam bunun yerine mesh önü delikli bir kasa seçerseniz fazla ısınmanın önüne geçersiniz.
  15. S

Çözüldü✓ Logitech g535 şarj nasıl edilir

usb girişine takınca usb hubunda takılı olması gerekiyor sanırım. yoksa cihaz kapaliykende sarj oluyor mu acaba ?
  16. S

Çözüldü✓ Logitech g535 şarj nasıl edilir

Selamlar bende yeni aldım ama nasıl ediyormuşuz hocam adaptör mü bilgisayarın kendisinden mi ?
Geri