Arama sonuçları: *

1. I

❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

Beyler alınır mı şuan?eksi yani nedir cok anlamiyorum switch mevzularindan
  2. I

İkea Masa Tavsiyesi

Bu masayı almayı planlıyorum bilgi sahibi olan var mıdır acaba? https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-alex-siyah-120x60-cm-calisma-masasi-89417057
  3. I

1.5 bandında ofis koltuğu önerisi

F/p dediginiz bir ofis koltugu var mı?kesinlikle bunu al dediginiz varsa butceyi 2k ya cikarabilirim
  4. I

Logitech F710 alınır mı?

Şuan kullandığım logitech f310 gamepadden kablosu nedeniyle memnun degilim xbox 9.nesil almayi dusunuyordum ama fiyatlari 2k olmuş bende f710 dusunuyorum sizce halen alınır mı ?yoksa msi monsterin gamepadlerine mi bakayım
  5. I

Maks 500tl Sata ssd önerisi

Yapacak birsey yok
  6. I

Evet ssd plus
  7. I

Vazgeçtim sandisk aldım 590 tl ye denk geldi şu dönemde almışken herzaman bi tık üstünü almak gerekiyor
  8. I

Bu ssd bana nays ile 400 civarına geliyor bir secenek daha var oda sandisk oda 550 civarina geliyor kararsiz kaldim
  9. I

Beyler pc icin ekstra depolama almak istiyorum 500 tl yi asmasa iyi olur ssd onerisinde bulunabilirmisiniz?bu attığım iyi midir?...
  10. I

240 GB F/P SATA SSD ÖNERİSİ

Bilgisayarım için ek depolama almak istiyorum ama hangi modeli alacağım konusunda bir fikrim yok yardimci olursaniz sevinirim
  11. I

Oyun Için 10k TL Bütçeyle Monitör Dahil Masaüstü Önerisi

Youtobeda taa diye bir kanal var 8600 tl civarina rx 6500xt ve r5 5500 li sistem cikardi ona bakin
  12. I

Pc Oyun Tavsiyesiii

Oyun önerilerinize açığım özellikle bağımsız oyun tavsiyesi verirseniz cok iyi olur
  13. I

Nfs gamepasste hangisini indirmeliyim?

Gamepassten nfs serisinden 1 tanesini indirecegim hangisini onerirsiniz?hangisi oynamaya deger bir sıra yapabilirmisiniz?
  14. I

Cyberpunk 2077 Alınır mı?

Nays ile aldım yüklüyorum bakalım
  15. I

Cyberpunk 2077 Alınır mı?

Epic gameste 125 tl ye dusmus alınıp oynanır mı?Optimizasyonunda sıkıntı var mı?
  16. I

İş yerinden çıkış alma

Beyler bir iş buldum suan calistigim fabrikadan en kısa sürede çıkmam gerekiyor 14 gün mevzusu var diyorlar ama ben herhangi bir tazminat falan istemiyorum istifa mı verip çıkamazmıyım?
  17. I

Fifa 22 Ultimate Team

Cok severek oynadigim fifa 22 ut modunda pazarı açamıyorum bildigim kadariyla mobile uygulamasini indirip oradan acmam gerekiyormus ama 22 nin mobil versiyonu yok daha dogrusu 23 e guncellenmiş ,bu sorunu cozmenin bir yolu var mı ?
  18. I

Gta 5 drop sorunu yaşıyorum

Gta 5 i indirdim bugun ama drop sorunu yasiyorum pc im rx6700ve r5 5600 var bu oyunu cok rahat acacak bir pc driver guncellemelrinden yapar mı?amd adrenalinden birseyler ayarlamam gerekiyor mu?
  19. I

Epic indirme hızıı

Epic gameste indirme hızım 1mb altına düşüyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
  20. I

Valorant vanguard 9003 hatası

Gigabyte a520m 1677137228 Deniyecegim tesekurler
Geri