Arama sonuçları: *

1. N

CS2 için Müzik kiti yaptım.

Skin yapma işinde benim çok fazla bilgim yok.Bilgili olan birisini bulmanızı öneririm.Özellikle yabancı kaynaklara yönelin(Viper skins gibi)Blender üzerinden çok iyi tasarımlar yapıyorlar.
  2. N

CS2 için Müzik kiti yaptım.

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi Türkiye'de çok az kişi müzik kiti veya skin yapımına girişiyor. Ben de yaklaşık 1.5-2 haftaya yakındır bir müzik kiti için uğraşıyordum ve bitirdim. Sizden isteğim müzik kitini Steam üzerinden oylayıp favorilerinize atmanız. Steam workshop...
  3. N

ps3 ekranı küçültürsek kasmalar gider mi

Aktif olarak 11 senedir kullanıyorum PS3 Slim modeli.İstersen 19 inç monitöre tak,gene aynı drop olur.Oynamadığın oyunları silip haftada 1 kez fan modunu açıp ps3 ü çalıştırırsan(Fan mod ps3 yazarsan youtubeda videosu çıkar.) performansı biraz daha arttırabilirsin.
  4. N

Bu iki Laptoptan hangisini almam mantıklı olur?

Hocam eğer Gürcistan'a gitme şansınız varsa ordan daha kalitelisini alabilirsiniz ama eğer Türkiye'den alacaksanız,acer nitro almanızı tavsiye ederim çünkü CPU gücü olarak HP den daha iyi bir CPU'ya sahip.Ayrıca HP bilgisayarın monitör bazında acerdan daha kötü olduğunu düşünüyorum.
  5. N

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

İşlemci olarak i3 12100F-anakart olarak tahminim yok-Ram olarak 2x8 3200MHZ CL16 Crucial marka bir Ram bekliyorum-Ekran Kartı olarak ise tahminim Aorus veya Asus Tuf 3060 olacak.Bu sistemin indirimli olacağını düşünürsek fiyatı yaklaşık 11599TL civarı gelecektir.+Kasa tahminim ise Thermaltake...
Geri