Arama sonuçları: *

1. K

Amd 5 2600 ve MSI RADEON RX 6600 XT MECH 2X 8G OC sistem için hangisi uyumlu

Teşekkür ederim cevap veren herkese bu kadar hızlı geri dönüş alacağımı tahmin etmiyordum. Bundan sonra buralardayız demek ki :)
  2. K

Anladım son soru bios olarak herhangi bir ayar yapmam gerekir mi bu durumda yoksa kendiliğinden aynı frekansta çalışır mı?
  3. K

MHz değeri aynı olan ram yok bendeki 3000 şu an piyasada 3200 ve 3600 var o modelde sorun olur mu ?
  4. K

Anladım ram düşünürken farklı yerden kurşun yedik :) Peki ram konusunda öneriniz nedir konudakilerden yada aynı marka aynı cl değerine sahip ram işimi görür mü mhz değeri farklı olacak başka dikkat etmem gereken bir konu var mı? Fiyat olarak tek ram alırsam 600 lira diğer yöntem 1000tl ve üzeri...
  5. K

Peki şöyle söylesem LOL, CS GO vb ve genel kullanım için sorun çıkartır mı çıkartmazsa dediğiniz gibi idare edip daha sonra geçiş yapayım. Ben RDR2 gibi zorlayıcı oyunları oynamıyorum açıkçası darboğaz nedir tam olarak bilmiyorum.
  6. K

Elimde olan işlemciyi kullanmak istedim ama ne yapmam gerek işlemci mi değiştireceğim yoksa ekran kartı mı ekran kartını yeni sipariş etmiştim ne gibi sıkıntı çıkarır acaba :(
  7. K

Arkadaşlar bu işten çok anlamıyorum sistem için ram almayı düşünüyorum birinci sorum bende olan ram ile aynı birebir bulamadım 3200 mhz yada 3600 mhz olanı var. 1 tane 8gb ondan alıp taksam toplamda 2x8 16gb uyumlu olur mu sıkıntı yaşar mıyım internette araştırdım mhz farklı olan 2 ram ile...
Geri