Arama sonuçları: *

1. I

Bilgisayarı kapatmama rağmen kasa çalışıyor

bilgisayarı çalıştırmak için güç tuşuna bastığında olan bu zaten, bu reset değil ki sadece psu yu çalıştırıyor
  2. I

Kısa devre olayı basit bi işlem; 1- Sistemin elektriğini kes 2- Bios pilini çıkar 3- Bios pilinin olduğu yuvadaki + - ayakları tornavidayla birbirine değdir ( bu kısa devre olayı ). - Veya en basiti; Bios pilini çıkardıktan sonra 5-10 dakika beklersen aynı işlem olur. Buradaki işlem...
  3. I

anladım anakart arızalı olabilir o zaman farklı bir anakart ile denemenizi tavsiye ederim, sorun yine devam ederse güç kaynağını değiştirip deneyin ikisinden birinde sorun var ama yüksek ihtimal anakart önce onu deneyin
  4. I

Experienceden Güncelleme Yapınca Windows'un Sürümüyle Uyumlu Değildir Hatası Veriyor

aynı hata benim laptopumda da oluyor ilk başta çöküp otomatik kapanıyor biraz daha zorlayınca mavi ekranla birlikte dediğim hatayı veriyor, çözümünü çok araştırdım ve çok şeyler denedim ama hiç bi çözüm bulamadım hala aynı, inşallah düzeltmenin bi yolu vardır da herkes yararlanır bu konudan
  5. I

güncelleme olduğu zaman bazen bilgisayarı kapattıktan sonra fanlar çalışır şekilde devam edebiliyor sonra kapatıyor kendini, aksi halde anakart arızalı olabilir
  6. I

Yardım 950 TL'ye GTX 1050 2 GB Alınır mı?

yani üst düzey bi beklentin yoksa en azından 1050 ti almalısın 1050 çok eski artık 2gb da yetersiz kalır bir müddet sonra
  7. I

PC açılırken ekranın gelmeyip,reset atması

güç kaynağında sorun olabilir önceki anakartınıza zarar verip testlerde anakart sorunlu çıkmış olup yeni anakartınızı kullanmaya başlayınca aynı psu ile güç verdiğinizi için yine zarar vermiş olabilir benim fikrim bu yönde başka açıklaması yok çünkü
  8. I

fanlar çalışırken harddisk falan çalışıyor mu, ekran kartının fanı dönüyor mu diğer fanlarla beraber
  9. I

PC açılırken ekranın gelmeyip,reset atması

farklı bir ekran kartıyla denediniz mi
  10. I

Yardım Ekran Kartı Değerlerim Nasıl ?

bi anormallik görünmüyor sorun nedir ?
  11. I

Experienceden Güncelleme Yapınca Windows'un Sürümüyle Uyumlu Değildir Hatası Veriyor

Oyun açınca mavi ekran verip "Video scheduler internal error" bu hatayı mı veriyor
  12. I

psu önerisi (ikinci el)

Diğerlerini boşver cooler master en azından bilindik marka ve watt olarak yüksek
  13. I

Rtx 3050 ryzen 5 3600 darboğaz

Ben hiç alışveriş yapmadım ama yorumlara ve puanlamalara bakılırsa güvenilir
  14. I

Rtx 3050 ryzen 5 3600 darboğaz

O ekran kartına o kadar para verme bence bunu öneririm; https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-6700-pulse-10gb-gddr6-160-bit-ekran-karti-p-44036?utm_campaign=cpcElcinHnm&gclid=CjwKCAiA0JKfBhBIEiwAPhZXDybmgqoVujkloN55bzSIzPH7i_OEAZJdrXO0OqbbDm_2Y2c1xwwGwBoC1jcQAvD_BwE
  15. I

Pc açık ama bütün fanlar açık haldr ancak görüntü yok

Kasanın elektriğini kes, ramleri çıkar 30 saniye bekle yerlerini değiştir geri tak, sistemi aç, belki işe yarar.
  16. I

Bu monitör bu fiyata alınır mı? iyi midir?

Bunlara bak istersen 240 Hz IPS 4399 TL = https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-acer-vg272x-um-hv2ee-x01-27-1ms-g-sync-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,733406597.html 240 Hz TN 4388 TL = https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-rampage-flow-rm-240-24-5-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,565850402.html
  17. I

ANAKARTTA mouseU HAREKET ETTİRİNCE SES GELİYOR

anakartın kendisinden mi geliyor yoksa hoparlörden mi ve nasıl bi ses geliyor
  18. I

Kredi kartı borcu nasıl ödenir

diğer ödeme seçenekleri varsa oradan istediğin miktarı girip ödeme yapabilirsin
  19. I

Boşta iken %30 ram kullanıyor

rica ederim.
Geri