Arama sonuçları: *

1. E

5-10 bin TL tablet önerisi

Üniversite için kullanacağım. Oyun oynamak gibi bir amacım yok. Dizi film izleyebileceğim, not tutacağım, beni en az 4 sene götürecek Android tablet öneriniz var mı?
  2. E

Asus DSL-AC51 alınır mı?

Bir sürü forumda gördüm. Risk almaya değer mi bilmiyorum. Sanırım Keenetic alıcam ama onda da arada ciddi fark var ve Zyxel'deki donanım orada yok. Baya kararsız kaldım.
  3. E

Zyxel VMG3625-T50B sorunlu mu?

Ürün donanım bakımından içine çekti beni. Millenicom 100 mbps internet bağlatacağım ama bağlantı kopması çok yaşanıyor gibi pek çok yorum gördüm. Bilgisi olan tecrübe eden var mı? 800-1000 TL bandında başka ne modem önerebilirsiniz?
  4. E

Asus DSL-AC51 alınır mı?

Hocam biraz daha araştırdım kopma sıkıntısı var diye çok kişi yazmış. Sıkıntı yaşar mıyız?
  5. E

Asus DSL-AC51 alınır mı?

Teşekkürler.
  6. E

Asus DSL-AC51 alınır mı?

Keenetic bütçemi çok aşıyor. Tenda V12 ile Zyxel T50B arasında kaldım. Hangisi daha tercih edilesi?
  7. E

Harici modem almam gerekli mi?

Evet kronik sıkıntısı varmış çok şikayet gördüm... Başka bir model bakacağız artık. Çok teşekkür ederim ayrıca yardım eden herkese. 1675451658 Zyxel T50B ile Tenda V12 arasında kaldım. İkisi de aynı fiyat. Hangisi alayım?
  8. E

Hacı Asus DSL-AC51 nasıldır. O da çift bant sanırım. 700 TL fiyatı da uygun.
  9. E

Asus DSL-AC51 alınır mı?

5 ghz ile 100 mbps alabilir miyim bununla? Çok bir kaybım olur mu?
  10. E

Asus DSL-AC51 alınır mı?

Millenicom 100 mbps internet bağlatmayı düşünüyorum. Asus DSL-AC51 modemiyle verim alır mıyım? Gaming gen'de 710 TL güvenilir midir?
  11. E

Tam verim almam için 5 ghz lazım yani. Onlar çok pahalı mı? En kötü ne işimi görür?
  12. E

Hocam Millenicom ile görüştüm. 100 mbps için TP-Link VN020-F3 veya ZyXEL VMG1312-T20B gönderiyorlarmış. Yeterli olur mı? Veya millenicom'a güvenebilir miyim?
  13. E

Modem fiyatlarını hiç bilmiyorum. 50 mbps bağlatacağım.İnternete bağlanacak 5-6 cihaz var. İşimi görecek en ucuz modemi almak istiyorum. Türk Telekom toplam 960 istiyor modem için. O iyi midir?
  14. E

Hocam taahütlü internet arıyorum. 2 yıl aynı fiyatı ödeyeyim kafam rahat olsun. Hem de Türk Telekom'dan engelli indirimi alıyoruz. O sebepten Türk Telekom tercih ettim. Ama asıl sorum hangi operatörü değil hangi modemi tercih etmemdi.
  15. E

Türk Telekom'dan evime 50 mbps internet bağlatacağım.Modem için 24 aydan 40 TL para istiyorlar. Gördüğüm kadarıyla kullananlar modemden memnun değiller. Farklı bir modem kullanmam gerekiyor mu? Gerekiyorsa önerebilir misiniz?
Geri